Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

hej laseczki❤️ ja sie melduje, a że mam dużo pracy, wiec tylko krótko🌼 dieta utrzymam choć jest ciężko:O donia❤️ teraz już sie posypią następne:D super dziadekjacek❤️ dziś Ty trzymasz straż a reszta pisać🌼

otóż jestem po pierwszym treningu :D znaczy się straciłam cnotę, bo nigdy do siłki czy na fitness nie chodziłam. Jestem zadowolona. Program 0,5 godz, na każde stanowisko 30 sek i zmiana i tak robisz trzy kółka, gra muzyczka i pani co trzydzieści sek mówi :mieniajem stancju ;) a co 8 min mierzymy puls. wszystko pod kontrolą. Przychodzisz kiedy chcesz i jak często chcesz, włączasz się do kółka w dowolnym miejscu i lecimy. na zmianę "trenażery" i ćw oddechowe. Ćwiczysz szybciej albo wolniej, jak chcesz, a potem jeszcze ćw rozciągające i godz zleciała :) prysznic (dobrze, że jest bo u mnie znowu nie ma wody :O ) i do domciu. nio :) a wy??? :P

kicia - GRATULACJE!!! z okazji pierwszego razu ;) ksiaza powinni sie dostosowywac do zmieniajacych sie warunkow ale niektorym za pieruna to nie wychodzi... bo sie nawet nie staraja... i to wlasnie jest moj ksiadz... kiecka czeka na mnie w wypozyczalni a dzis powinny przyjsc zamowione obraczki... wczoraj sie zalamalam... bede miec masakre kwiatowa w kosciele... z racji tego ze slub dzien po Bozym Ciele to nie bede miala zadnych kwiatow specjalnie dla nas tylko bede miala caly smietnik pooltarzowy... ze juz nie wspomne ze watpliwej swiezosci bo jak wiecie takie kwiaty najczesciej stoja caly dzien na hiper sloncu... nie bardzo tylko rozumiem dlaczego w takim razie mamy placic za dekoracje kosciola :(

Skoro mam strażnikować, to czynię to niniejszym:P Kicia___tak trzymać, choć pamiętam, że sama wpadałam w trans na bieżni i zmiany co 30 sekund to nie dla mnie. podobnie jak nadzorca No chyba, że to fitness, ale to zupełnie inna historia:D A najlepsze, że im większe miałam kłopoty osobiste i tragedie akuratnie przeżywane tym ciężej pracowałam na siłowni...pamiętam, że raz mój znajomy właściciel ściągnął mnie siłą z bieżni;) Widocznie tego moje ciało wtedy potrzebowało. Choć zawsze jeszcze mogłam pić;););) Mycha___niestety swoje księżulom trza zapłacić jak się chce kościelny ślub. Ja nigdy nie chciałam, więc takich rzeczy nie doświadczyłam. Ale i tak dasz radę, a jakby co to powalcz trochę o te roślinki...

ABS___🌻wytrwałości w pracy życzę i w diecie również:D Donia__gdzie jesteś? Tija__🌻 bez komentarza! gdzie łazisz?🌻 Cudnie___opanuj się kobito i weź choć zamachaj obiecałaś, że będziesz ze mną rodzić, a Ty gdzie????? Majka___jeszcze nie koniec roku, więc nie ściemniaj i pisz! Reszta? Moja amnezja ciążowa...nawet nie pamiętam kto jeszcze:O Więc z góry przepraszam;) już pamiętam;) Mafinka___po dupie dostaniesz pisać się nie chce...jasne🌻

trochę wypoczynku, ale pracy nadal dużo:O, kicia,❤️ ja jestem z ciebie dumna i mam nadzieje ż długo pociągniesz ten fitnes, w sumie to tobie też zazdroszczę że się zdecydowałaś bo ja mam zamiar od niepamiętnych czasów poćwiczyć gdzieś pod okiem specjalisty, ale na zamiarach sie kończy, :O niestety, zawsze wymyślę jakoś przeszkodę:O, wiec zrób to dla sie i dla mnie :D, mycha❤️ to już niedługo, na razie pewnie sie tak bardzo nie denerwujesz, a co do kwiatów to może nie będzie tak źle , ewentualnie zawsze można na wszelki wypadek coś w kwiaciarni zamówić , ja nie miałam problemu bo mój ślub był w grudniu i było -16 stopnie wiec kwiaty w kościele odpadały:D, ale i tak było dobrze:D, a księdza zawsze można urobić , sypiąc komplementami nie tylko :O niestety. dziś niestety moja dieta będzie lekko zachwiana, bo wieczorem przychodzą znajomi i jako główne menu jest pizza i wino, wiec chyba będę musiała trochę sobie pozwolić, ale obiecuję że nie zjem zbyt dużo ani nie wypiję:D, pewnie M będzie mnie pilnował :P:P:P, brzydal jeden:D

Witam wszystkie robaczki 🌼🌼🌼 Ja mam dzis bojowe zadanie ale wam nie zdradze (związane z kurami ) Która zgadnie A o kawie bym zapomniała i zielona też zaparzona

no MYSZKA, a ja myślałam, że obudzę towarzystwo, a tu proszę! 5 rano ty już na kompie :P ja też dosiadam się z kawką, zapowiada się kolejny upalny dzień :)

to wychodzi na to ze ja do Was moje robaczki to spioch jestem ;) ksiezulo oczywiscie poza kasa na dekoracje swoje i tak wezmie mimo ze nawet nie bedzie nam slubu udzielal... ale na szczescie powoli zaczynam miec zlew na te pierdoly... choc pare slow prawdy ksiadz pewnie i tak uslyszy... bo wlasnie cala paranoja polega na tym ze ksiadz sie nie zgadza na samodzielna dekoracje... no i moim problemem jest poniekad nadmiar kwiatow... bo nie chodzi o dodatkowe a raczej sprzatniecie badziewia ;) a dzisiaj odbieramy obraczki:) jakos m dziwnie ze swiadomoscia ze to juz moje osobiste ;)

Mycha NAPEWNO BEDĄ PIĘKNE 🌼🌼 Ja juz jestem i sie melduję ale zaraz znowu do pracy tym razem na żecz szkoły Szczerze jestem już zmęczona tą gonitwa 🌼🌼 Dzieciaki jutro maja jaką impreze i idę im przygotowac żarelko Kurki zabite (koniec ich żywota ) U mnie upał ale zapowiadaja burze i tego sie boje 🌼🌼

hej robaczki❤️ ja dzis po wczorajszej imprezie, tzn wizyta znajomych :D umieram , dopiero zaczynam do siebie dochodzić, żołądek nic nie przyjmuje, dieta jak nic:O, nie wiem dlaczego wcale dużo nie wypiłam i tylko wino, ale dobrze że zaraz do domku, bo ledwo co zyję

ale cisza, aż buczy :P trzymajcie za mnie kciuki, żebym jutro wstała na trening ;) bo na razie, to mnie tak mięśnie napindalają, że szok :O niby tylko 0.5 godz, ale program dobrze przemyślany. Zajrzyjcie sobie do tego linka co wklejałam, może i wam się spodoba ;) nie wiem w ilu miastach w PL to jest, ale może... a nuż.... no chyba, że wolicie na razie poobserwować i zaczekać na efekty :P

Użytkownik: mafinka80 (ilość tematów: 0, ilość postów: 1446) Użytkownik: do2do (ilość tematów: 0, ilość postów: 1685) Użytkownik: Donia1 (ilość tematów: 3, ilość postów: 713) Użytkownik: ABS (ilość tematów: 4, ilość postów: 1271) (nie trzeba było nicka zmieniać :P Użytkownik: myszka7-1976 (ilość tematów: 0, ilość postów: 847) Użytkownik: DziadekJacek (ilość tematów: 0, ilość postów: 568) cienkie jesteście :P :D Użytkownik: kiciakocia (ilość tematów: 0, ilość postów: 2389) pisać, pisać :P :P

pisać, pisać, nie ociągać się :P :P raz, dwa próba mikrofonu. Nowa stopka, znaczy, raz, raz, raz raz!!!

Poza tym en ból mięśni...:classic_cool: to najbardziej boski ból na świecie, taki, który uzależnia:DWiem, że to zakrawa na masochizm, ale tęsknię za nim (bólem:))

dziadek mnie też to przeraża, dlatego nie jem mięsa :O brrr a wpisy... same się jakoś nastukały. Muszę jeszcze zobaczyć ile ma Majka i Tija ;)

A ja jakoś nie mogłabym się pogodzić z nastawaniem na byt moich przydomowych braci mniejszych w obliczu masowego rżnięcia (sorki) zwierzaków na rozmaitych fermach i innych oborach i chlewach na potrzeby handlu, przetwórstwa, gdzie te ilości idą w setki ton i to jest przemysł, że ho ho:O Ale żeby było jasne...w moim odczuciu to ta druga, masowa eksterminacja jest wynaturzeniem i paranoją, a nie ta pierwsza...na własne potrzeby, i tyle ile potrzeba... Człowiek to strasznie wredna bestia....bez dwóch zdań. Może coś bardziej optymistycznego?

co tam MYSZKO? Uśmiechnij się, wysyłam ci buziala 👄 no ja se potrenowałam. Jednak podoba mi się to, na drugim kółku jestem już czerwona jak prapor sawieckowo sojuza i leje się ze mnie okropnie. wypacam moje piwka :P a jak idę na rozciąganie, to mam gacie tak mokre jakbym się posikała :O genialna zabawa, mówię wam, poszukajcie w swoich miastach: http://www.fitcurves.pl/ eeee tylko Wrocław, Kalisz, Poznań i Rzeszów :( kto nie mieszka w tych miastach, to musi sobie zaczekać ;)

http://www.fitcurves.pl/Koncepcja-fitness pooglądajcie sobie, wszystko opisane szczegółowo, jest filmik i pani opowiada co i jak. FitCurves - to działa. Program FitCurves jest skuteczny, ponieważ stanowi unikalną kombinację treningu wytrzymałościowego (cardio) i siłowego, dzięki czemu podczas każdej 30-minutowej sesji treningowej można spalić nawet do 500 kalorii. Krąg FitCurves składa się z urządzeń z oporem hydraulicznym. Podczas treningu uaktywniane są wszystkie główne grupy mięśni, przy czym każde urządzenie oddziaływuje na dwie inne grupy. Z pomocą trenerów kręgu, czuwających nad prawidłowym wykonywaniem ćwiczeń i mobilizujących do działania, ćwiczący szybko osiągają zamierzone cele. Cykl ćwiczeń w kręgu FitCurves jest odpowiedni zarówno dla osób, które ćwiczą by zgubić zbędne kilogramy, jak i dla tych, które dzięki aktywności fizycznej chcą mieć więcej energii lub ładnie zarysowane mięśnie.

TAAA... w PL coś słabo to się rozwija ta sieć.: Będzie sześć siłowni FitCurves "Amerykańska sieć tylko dla pań wejdzie do Kalisza, Warszawy i Wrocławia. "PB" maczał w tym palce. O tym, że FitCurves, sieć siłowni z USA skierowana do płci pięknej, wchodzi do Polski z ofertą franczyzy, "PB" informował w marcu. W czerwcu podaliśmy, że pierwsze kluby zostaną otwarte jesienią w Rzeszowie i Poznaniu... Przewiduje on, że do końca roku firma podpisze łącznie sześć umów." :P W samym Kijowie jest 40 klubów ;) Laski, jestem tak najarana, tak mi się nastrój podnosi po tych ćwiczeniach, że aż strach :P

Poza aktywnością Kici (zdecydowanie pod wpływem endorfin:D) to co to ma znaczyć? Co to za puchy? Where is everyone? Rozumiem upał i spadek formy, ale bez przesady:P

A to co za ponury wieczór mi się nastrój poprawij ja tylko usłyszałam dzieci to mnie głowa rozbolała zero dyscypliny Eko Piknik wypadl pomyślnie no dopiero wróciłam

dziadek :D wczoraj to byłam tak nakręcona, jakbym się naćpała czegoś :D to fakt ale potem tradycyjnie pojechałam nadrabiać braki kaloryczne i obżarłam się i opiłam w knajpie. i zaraz zdechnę :O to jest chyba KAAAAAAAACCCCC??????? 😭

Hej ja już po obiadku 🌼🌼 Wybieram sie za 2 godzinki na mecz musze pokibicować naszej drużynie Jak sie wali to juz do końca Mialyśmy już dyrektora gimnazjum ale ludzie z Gminy są tak wredni że tylko klody pod nogi nam żucają i brudy wyciągają Gościu sie wkurzyl i nam odmówił mamy zamiar jechac i ponegocjować z nim Jak nie bedziemy mieć dyrektora to i dzieci nam zaboiorą do innej szkoły Szlak mnie trafia z tym wszystkim