Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Hej Tak czytam ''wina''.... o Kicia polewa od rana :P a tu rozczarowanie :(. No ale nic, zadowole sie kawka :). Mnie tez chorobsko rozbiera, od soboty mam oslabienie, faszeruje sie czosnkiem i witaminami. Dzisiaj jest gorzej... Od poniedzialku mamy tydzien urlopu (jak na zlosc), mam nadzieje ze nie pozarazam domownikow :(.

Abs co tam nowego w kraterze slychac? Majka rosol z drozdzy :) hahah dobre. POmagaja Ci te wszystkie kombinacje alpejskie? Donia co u Was?? Kicia kiedy wracasz do treningow?? KIEDY???? Mycha ty se jaja robisz, pisz z nami bo ci nakopie!!! Kicia tez sobie dzisiaj pospalam.... normalnie 6h bez przerwy, super!! Do2do no i co doktorek stwierdzil? Zdrowka dla mlodego!! Dziadek nadal w Zakopcu? Serum łosz end goł :D:D:D dobre. Zdecydowanie za malo facetow pracuje jako sprzedawcy. Tija skrobnij do nas, dawno sie nie odzywalas. Myszka ??? Gdzie ty sie podziewasz kobito??

MAFINKA, bo to MAJKa stoi przed lustrem i maca się po brzuchu :D :D :D MAJKA sorry, ja ciebie ajlovju ❤️

hello robaczki kochane ❤️, dziś z moim nastrojem lepiej w sumie jeszcze toporu wojennego nie zakopałam, :P trzeba mieć w pogotowiu:P, ale powoli mi puszcza i oczywiście skrycie obmyślam plan :P:P:P, aby inni też tez posmakowali ciężkiego życia, bo jak ja na coś(kogoś dalej czyt. czopek) się zawezmę ..., dalej nie będę kończyć, wszyscy wiemy co będzie się działo i relacje po trochu oczywiście będę zdawać z moich poczynań, aby życie nie było takie kolorowe tylko dla mnie:D, u mnie pogoda słoneczna , takie "babie lato" teraz mamy sezon winobrania, wiec są festyny i dużo wina się leje, ogólnie mam nadzieje że pogoda dopisze i sie trochę rozweselę przez weekend

Mafinka :) Kicia :) ajuści :P Kicia ty masz u mnie jakiś podgląd normalnie :P Mam schabiki nie tylko na brzuchu, ale i na dupeczce :P Ostatnio wolę nawet na wagę nie stawać ... Ciągnie mnie do słodyczy, ze jasna cholera . I ciągle zbieram się z wizytą do dietetyczki. I jestem coraz blizej :P Abs :) masz rację !!! Czopki trzeba tępić niczym wszy :P Jutro idę do znachora......

A ! Postanowiłam popaśc w nałóg picia nalewek :P 1-2 (no góra 3 :P ) kilonki przed snem i spanie murowane :P Jak któraś chce się poczęstować to radzę się pospieszyć :P

Chciałam jeszcze tylko dodać, że w odpowiednim towarzystwie to nawet i w alkoholizm przyjemniej popadać :P Kicia 👄 jutro pobudka 7.00 :O

Pierwsza🌻!!! Kolejny piękny dzień się zapowiada...szkoda tylko, że połowa szanownych domowników chora i większość ma kwarantannę:O:O:O Duuuuuuuuuuuuużo kawy jeszcze mam, więc jakby co to zapraszam. Ale proszę przychodzić bez słodkości! Po pierwsze nie mogę, a po drugie nie mogę;)

U mnie też świeci słonko :) Piękny wrzesien tak w ogóle u mnie jest :) Dziadek :) bylaś pierwsza, ciekawe, czy ja będę ostatnia :P

Poszłam sobie na spacer z Frankiem i o mało nie zginęliśmy na przejściu dla pieszych:O:O:O:O Bo jakiś skurwysyn nie zatrzymał się, a wręcz przyspieszył Jego szczęście, że się zesrał ze strachu i zwiał czym prędzej, bo wyciągnęłabym tego chuja z wozu i zajebałabym szpadlem

priviet :D wczoraj świętowaliśmy urodziny mojej przyjaciółki drogiej, więc dzisiaj do południa dochodziłam do siebie :P ale impreza jak zawsze udana. Ona ma takie szczęście, że na jej urodziny zawsze jest ładna pogoda, nigdy nie pada i dlatego organizuje piknik w lesie. Jej facet ma urodziny w lipcu i akurat wtedy zawsze pada :D tak... a w drugiej połowie dnia nic mi się nie chciało 💤 ale widzę, że nie tylko mnie ;)

A jednak taka ostatnia nie jestem :P Kicia wczoraj byla ;) Kicia 👄 Dziadek , no nie zazdroszczę "wrażeń" :O Co by tu powiedzieć, zeby nie zełgać :P Dziś jestem już po pracy :P Co prawda zryw skoro świt, ale za to już wolne :classic_cool: Mam nadzieję, że cały tydzień nie będzie tak szalony jak dzisiejszy poranek ;)

hello laski, ❤️ :(ja dziś mam dołasa smutasa i @, wiec mam dzień załatwiony, u mnie też ciepła jesień, można powiedzieć babie lato, mąż mi kupił nowy aparat, ( po ostatnim zostały tylko części w pudełku bo po rozłożeniu nie dały się złożyć) abym sie trochę rozerwała, bardzo lubię robić zdjęcia szczególnie naturze, wiec złota jesień jest tu na miejscu, a oprócz tego wszystko bez zmian, czopek sie puszy, tak mnie tym denerwuje, ale na każdego przyjdzie pora:P:P:P,

:D, dobry pomysł na pasożyty w domu, niestety prawo chroni tylko przestępców i osoby nie uczciwe, ciekawe ile prawdy jest w tym ogłoszeniu, ale tam będą imprezy, może ktoś się ze mną wybierze:D, dziewczyny co wy na to robimy imprezę :D, weżniemy krasnoludki i nalewki Majki:D,m ale by sie działo:D

uuuuuuuuu :O ostro tu ostatnio. a może weźmiemy parę dni wolne? i jak się spotkamy powiedzmy w piątek, to będzie chociaż o czym rozmawiać? bo czasem mam wrażenie, że już nie mamy o czym pisać :( TIJA ty glizdo, gdzie ty jesteś? 😭

Pomocyyyyyy mój m dostał na głowę 😭 tzn.coś chyba mu padło na mózg (ale obawiam sie ,ze go nie posiada (mózgu oczywiście) jeśli zrobi to o czym mnie wczoraj poinformował) OTÓŻ ..........chce przystąpić do koła łowieckiego 😭 😭 😭 dosłownie go pojebało .....już sobie zastrzegłam ,że w takim razie ja zapisuję sie do Animals i przeprowadzam sie do innej sypialni ,bo nie będe sypiać z człowiekiem który ma pobrudzone ręce krwią niewinnych zwierząt :( Normalnie wydaje mi sie ,że śnię ,że to nie możliwe ,że nie może i nie powinien mi takiego czegoś zrobić ,wiedząc jak mam stosunek do zwierząt ....nie ważne czy to są zwierzęta udomowienie czy wolno żyjące ....on im życia ni dawał i nie ma prawa im go odbierać ( wiem jestem mięsożerna ,ale cóż mam inne (a moze nie powinnam) podejście do zwierząt hodowlanych w końcu one też maja oczy:-O Zastrzegłam,ae z mojej ręki nie powstanie żadna potrawa z tego co upoluje( ja nie jadam dziczyzny nie jem nawet królików....nie miała bym sumienia i nie przeszło by mi przez gardło) Oczywiście mój m poczuł sie ograniczany i niestety mam poważny dylemat ........wiem ,ze nie odpuszczę ,a to nic dobrego nie wróży :( Żeby sie najeść nie musi chodzić na polowanie to nie czasy kamienia łupanego ,ze tylko tak można było przeżyć...teraz wszystko można kupić. Coś mi tu śmierdzi kryzysem wieku średniego i budowanie w sobie wygórowanego ego silne,męskie,krwawe sporty .....ale dla sportu zabijać ???!!! Nie ja wysiadam ........nie lubię swojego życia ,a on chce żebym je znienawidziła kurwaaaaaaa do dupy to wszystko

o matko, SERUM współczuję :( nienawidzę ludzi, którzy chodzą na polowania, wg to chore zboczenie, a nie hobby. Nie raz pisałam na FB, że nie rozumiem, jak można czerpać radość z zabijania??!!? I jak można spokojnie spać pod jednym dachem z takim człowiekiem? Ryby mu już nie wystarczają? Może niech sobie do rzutek strzela, albo na strzelnicy? Ja nie żartuję, jak chce postrzelać, to to jest fajne. Albo paintball? Jezu :( ale facetom to odpierdala... mój na szczęście jest za biedny na takie dzikie pomysły, kłócę się z nim o corridę, o cyrk... ale raczej mi nie grozi, że pójdzie do lasu strzelać. Poza tym, on jest przeciwnikiem broni. Nawet wiatrówki mi nie pozwolił kupić :P SERUM bądź twarda, postaraj się może zaproponować mu coś innego "niekrwawego", w końcu jesteś jego żoną i on chyba powinien brać twoje zdanie pod uwagę? Powiedz mu, że to już jest niemodne, że teraz jest nagonka na takich co strzelają, że uważa się ich za wsioków i prymitywów. Jest tyle innych sportów, zajęć... Ja pierdolę.... nie ogarniam. :(