Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Kawy o tej porze nie proponuję, ale naleweczką może któraś nie pogardzi ? :P Własnoręczną najpiersiejszą w życiu :classic_cool: Co prawda nalewki jeszcze muszą postać ok. miesiąca i się wyklarować, ale odlałam po ociupce, żeby na bieżąco śledzić przebieg procesu :P Mam do wyboru wiśniówkę i jagodową. Porzeczkowa dopiero niedawno cukier dostała i jeszcze dojrzewa. Ale nie chwaląc się jagodowa i porzeczkowa niczego sobie :) Mają po prawie 70 % :P

nie to nie :P jutro może już nie być czym dzielić :P Zeby tylko nie było, że nie proponowałam :P

Miało być jagodowa i wiśniowa niczego sobie, bo porzeczkowa jeszcze przecież dochodzi. No ale co za różnica, skoro i tak wszystko dla mnie zostało :P

Może ja wam rano tej kawy już nie będę robić bo chyba wam nie smakuje :O

No dobra:P To dzisiaj ja polewam, ale bez ciastek, ciast i ciasteczek, bo podobno na diecie ktoś tu jest?:D Pozdrowienia z Zakopanego babole moje❤️

Hej kochane :D DZIADEk- no kawka :) mniam :D bo już miałam herbatą dzisiaj dziewczyny budzić :) A co ty w Zakopanym robisz ?:) wyjechałaś czy mieszkasz w tak urokliwym miejscu :) Ja wczoraj już padnięta byłam:O bo z młodym w poradni byłam bo głupia baba zgubiła jedną kartkę z testu na dysleksje i mody musiał ją wczoraj pisać z zasad orto. bo chodzi o to czy zna zasady .ale na 65 zagadnień wszystko miał dobrze :D ale sam fakt że znów musieliśmy tam przez jej niedopatrzenie i niedbalstwo jechać już mnie wpienił a jeszcze z tekstem wyjechała że młody powinien więcej czytać bo troche duka jak się zdenerwuje ( musiał coś powiedzieć bo nie miał co a młody czyta dobrze bo pani go w szkole chwali że czyta ok lepiej niż inne dzieci bo głośno i wyraźnie i że dykcje ma dobrą ) na co moje kochane dziecie odparło:D wie pani ja swojej jakiejś książki która mnie interesuje nie moge od roku przeczytać bo co tydzień mam nowe lektury na co ja że to prawda a ta chamka do mnie z tekstem no ale sa audio buki to może słuchać na co ja no tak zgadza się ale potem taki pedagog i psycholog stwierdzi że dziecko duka bo książek nie czyta więc chyba słuchanie mija się z celem a baba purpura na gębie szczena jej opadła ( widok BEZCENNY) no tak ma pani racje usłysząlm tylko hihihi :D:D:D

Hej Do2do dobrze jej mlody powiedzial:P Dziadek Ty farciaro:) Mieszkasz w Zakopcu? Ide sobie bo humor mam do doopy:P

Do2do 👄 Mafinka 👄 Dziadek 👄 Jeszcze tylko rozwieszę w ogrodzie drugie pranie i spadam do pracy. Dziś kumulacja :P kilka godzin w dzień, a potem pierwsza po wakacjach nocka :O

Hej. Nadal nie wiem co do tej tabelki (ale może sie nie dopisuję,bo i tak skubana nigdy nie motywowała....no ok może tylko mnie,wiec mówię za siebie) Jutro 2 m-ce od rozpoczęcia diety i dzisiaj na liczniku 7 kg mniej ,ale i tak jestem troszkę zawiedziona bo według mnie powinno być 8kg ...1 kg na tydzień ,ale się nie udało. Zdecydowanie teraz lepiej sie czuję we własnej skórze......co nie zmienia faktu że mojego psychicznego doła nie dało się oszukać......zdecydowanie za długo trwa. Na dodatek w domu mam sajgon ,bo mojemu m zachciało się przebudować kominek:( stwierdził ,ze jak już mam manię palenia w kominku to niech będzie z niego jakiś pożytek i podłączają go do grzania całego domu.

przyjechałam i latam z pióriem w d.. myślałam, że zrobią mi wizę na piątek, a tu okazuje się, że na pon. no trudno, dłużej pobędę w Kraku :P :( buuu, nikt nie obejrzał filmiku z wyścigów w Karpaczu :( żałujcie, w drugiej połowie widać mojego brata. Tzn, jego nie widać, ale widać auto. Nie muszę mówić który to, łatwo się domyśleć :O u nas cała rodzina taka :P a poza tym... MASAKRA :O dobranoc 😴

Kicia ja ogladala:) Moj ogladal ze mna, pyta sie co to za filmik... no to opowiadam o twoim braciaku, pyta sie a ktory to??.... hehe Bradzo latwo sie domyslic, ktorym samochodem jechal:P Fajnie Ci ze w Kraku siedzisz:) Serum gratulacje ogromne!!!! Super wynik, to AZ 7 KG!!!! Gratuluje i zazdroszcze:). Waga Ci leci na tym nie jedzeniu po poludniu - dobrze pamietam??

Na początek :P NICK***** WIEK****WZROST**WAGA WYJŚC.******JEST***CEL1* MARZENIE KICIA______37_____172________72_________72____67_____64 MAJKA_____41______162_______64,5________64_____60_____57 DO2DO____32______152_______70-69______????_____60_____55 CDN..... Pozwolilam sobie trochę zmienić tabelkę, bo chyba wiem o co Serum chodziło z tym, jak się ma dopisać. Teraz będzie widac, czy której coś ubyło :) Mi osobiście jeszcze niemal nic, ale ciągle i niezmiennie mam zamiar :P Nie bardzo się jeszcze zdecydowalam "jak", ale ciągle poszukuję najlepszego rozwiązania :P Jeżeli teraz coś u którejś nie pasi to zmieniajcie wedle życzenia. Serum :) Dopisuj się, dopisuj !!!! Te twoje zgubione 7 kilo to coś o czym marzę :P Gratuluję !!!! Kicia :) ja też oglądałam filmik. Na temat Twojej rodziny się jednak nie wypowiem ;) Mówisz, to wiesz :P Wystarczy mi, że ulubioną koszulką mojej córki jest taka z napisem "całe życie z wariatami " :P

A wiecie co jest najpiękniejsze ???? To, że jak wy będziecie wstawać, pić zimną kawę (nie będę taka i wam teraz poleję :P) i marudzić, że znowu do roboty musicie - ja wrócę do domciu, do rozgrzanego łóżeczka i pójdę sobie smaaaacznie spaaaaać :P

Ja wam tylko ręką macham i uciekam do wyrka :D lulu lululu :D bo pas na lotnisku remontują i wszystkie dziady mi po moim niebie latają tak nisko że już nad moim blokiem koła wystawiają więc noc nieprzespana teraz tez ich pełno ale kołdziorke i poduchy na łepetyne wkładam i muszę zasnąć bo już oczy na zapałkach mam :O MAJKA - kolorowych snów :D

WSTAJEMY!!! Majka nie spij, dzkoda dnia:P:P:P Do2do co ci i gdzie latalo??:P:P:P Dziadek widac Giewont?? Serum kiedy Cora wraca?? Proponuje ciepla kawke, ktos chetny?? Myszka hop hop?? Abs to samo. Dziewczyny odezwijcie sie!!!!

OK.....to sie dopisuję. NICK***** WIEK****WZROST**WAGA WYJŚC.******JEST***CEL1* MARZENIE KICIA______37_____172________72_________72____67_____64 MAJKA_____41______162_______64,5________64_____60_____57 DO2DO____32______152_______70-69______????_____60_____55< br /> SERUM 43 160 78 71 65 60 te 60 kg to "chyba" nie realne,ale cóż marzenia nie kosztują ....poczekamy -zobaczymy .kiedyś dawno temu w 1999 r udało się zwalić 14kg ale wtedy było się młodszym. Mafinaka......ja ogólnie teraz mało jadam tzn. śniadanie 8,30-9,00 - takie tam albo 1/2 bułki lub 2 x małego chlebka - obiadek 14,00-15,00 taki jak reszta rodziny i to jest mój ostatni posiłek....nie podjadam NIC w ciągu dnia....piję dużo wody i 1-2 Kubusia malinowego.

NICK***** WIEK****WZROST**WAGA WYJŚC.******JEST****CEL1*** MARZENIE KICIA______37_____172________72_________72_____67_____64 MAJKA_____41______162_______64,5________64_____60_____57 DO2DO____32______152_______70-69______????_____60______55 SERUM ____43 _____160 ________78_______ 71______ 65_____ 60