Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

ja chętnie poczęstuje się kawą(_)> co to taka cisz w weekend, nawet podobnie jak Majka pomyślałam że sie gdzie indziej wyniosłyście, PISAĆ MI TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PISAĆ MI TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PISAĆ MI TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PISAĆ MI TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PISAĆ MI TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PISAĆ MI TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PISAĆ MI TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PISAĆ MI TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P a tak na usprawiedliwienie mi jeszcze netu w domu nie naprawili i pisze z pracy

Taaaa pisać ABS jakoś nie ma chętnych ,a tyle nas "niby" jest ! cóż czasem tak bywa ,że nic się nie chce.Tija opuściła nas już totalnie .....bardzo długo jej nie ma ....pochłonęły ją inne ważne sprawy. U mnie lepiej.... jakoś takie lepsze samopoczucie , a żeby było jeszcze lepsze dałam sobie parę dni urlopu ,od środy i nie będzie mnie do poniedziałku tak że nie będzie mnie na necie ......lecę do Londynu.

Wstydźcie się !!! Ja sama więcej w niedzielę popisałam niż wy wszystkie dzisiaj !!! No ale może to i prawda, że królowa jest tylko jedna :P Ja dziś dopiero zasiadłam do kompa, w pracy byłam do 23 :O Nie ma to jak od razu z radością się w wir pracy rzucić :P Ja na dziś tyle, bo jutro rada i praca do wieczora , a jeszcze muszę sprawozdania jakieś bzdetne dopracować :O Paka ! 🌻

Chciałam jeszcze nieśmiało zaznaczyć , że głównie ja pisałam i w niedzielę , i w sobotę :classic_cool: I dla wyjaśnienia dodam, że "dzisiaj" to w zasadzie "wczoraj", a "jutro" to już właściwie "dzisiaj" :P :classic_cool:

no to może ja się dobrą kawką zrehabilituję? :) nic mi się nie chce przez te mrozy zamarzł mi mózg :O

Hej .........u mnie dzisiaj rano termometry pokazały -13,5 c a straszą ,ze ma tak być do końca lutego ,ojjjj nie . Kicia to ja się piszę na tę? czy tą ? kawę ,bo zawsze miałam z tym problem:-O

KICIA....dostałam ,nawet sie już przywitałam i czkam z niecierpliwością na zdjęcia Żaby. Tak sobie myślę czy nie zrobiła byś jej wydarzenia na FB ??? zawsze to duża rzesza ludzi i szybsza komunikacja między społecznościowa . Kto na coś do czynienia z transportem drogowym ??? bo nie mogę sie zalogować na viaTOLL i doładować konta :( a wieczorek auto jedzie na Litwę,a oni maja na usunięcie awarii 48 godz. to mi już braknie na koncie. Coś mi waga podskoczyła ze 2 kilo ,ale wiedziałam ,że na prochach tak łatwo nie pójdzie ,bo na obu lekach w ulotkach jest jak BYK "możliwe przybieranie na wadze" o w dupę z tym ......i jak tu nie wpadać ze skrajności w skrajność ,za chwile będę sie zadręczać ze zmarnowałam 6 miesięcy starać o lepszą figurę:(((((( ok idę coś zjeść ....kto chce placka drożdżowego ze śliwką???

a bo to był ten pierwszy aktualny ,a sama nie wiem dlaczego taki długi link był .

Hej kobitki :) U mnie tak jak i u was zimno i na minusie :( ferie zakończone i dzisiaj na powitanie klasówka z przyrody i kartkówka z polskiego tylko sobie w łepetyne strzelić :( zaczynam się zastanawiać czy ci nauczyciele to w ferie zamiast odpoczywać to testy , sprawdziany tworzą czy jak bo normalnie tego nie ogarniam :( No i w czwartek ma być -17 a babka sobie wymyśliła że dzieci do kina zabiera chyba kobitę do reszty ochujało już :O A co do mnie to bez zmian dietką działamy :) SERUM- ty mnie tu plackiem nie kuś wwwwwwwrrrrrrr:D :p Buziolki dla wszystkich

Późno bo późno ,ale tradycyjnie polewam kawkę (_)>(_)>(_)> Ja tylko na chwilkę i spadam ........Dziewczynki trzymajcie się cieplutko,wracam w poniedziałek to się odezwę (cześć)

Ja pierdziu strona była niemal moja, 1 post!!!!!! Serum🌻 uważaj tam na siebie, bo to już dzika kraina...hmmm...jak mamy się trzymać? Cieplutko powiadasz?;) -21C

dobry :) ja pierdziu dzisiaj to aż fotkę trzasnęłam, bo rano miałam lód na oknach. Żeby nie było ;) okna nowe, PCV ;) po pierwsze przymarzła do nich szmatka, która leżała na parapecie, a po drugie ten lód... dlatego mała nie poszła dziś na poranny spacer. Widzę, że moi sąsiedzi też praktycznie nie wychodzą z psami. Jest k... strasznie. Boję się otworzyć FB... wczoraj te zdjęcia zamarzniętych psów na dzień dobry mnie dobiły. :(

ja tylko na sekundkę sie przywitam i kawkę poleje, u mnie tez zimno ale jest -6, bez śniegu, wpadłam na chwile do pracy, w domu netu jeszcze nie mam, mały jest chory wiec dopiero jutro przyjdę do pracy i poczytam co piszecie,

U mnie też mrozi, dziś rano -12 było, ale w porównaniu z rejonami niektórych z was to w zasadzie wiosnę mam :P Dobrze tylko, że bez śniegu, bo nienawidzę jeżdżenia po ośnieżono-oblodzonych ulicach :O Ale zazdroszczę Serum wyjazdu !!!! Własna firma ma tą wielką zaletę, ze nikt nie narzuca terminu urlopu.... Najdzie cie, okoliczności sprzyjają, ogłaszasz swoje wolne i ...... ech !!!! Miłego 🌻

hello robaczki cieplutką kawę podaje a jak ktoś chce to herbatkę z miodem i cytryną na rozgrzanie, u mnie dziś rano było -15 , biorąc pod uwagę rejon w jakim mieszkam to naprawdę bardzo niska temperatura,

u mnie podobno jest teraz -27 :D tak mi się na googlach wyświetla :O ja pierdzielę, za 15 min muszę wyjść :(

kicia ❤️, wiec ci nie zazdroszczę, jak się ubrać w taki mróz,

A u mnie dziś rano -16 było. No ale przy Kici to ja w ogóle nie mam sie czym chwalić :P Kicia - szacun !!!! I bądź dzielna 🌻 Ja dla odmiany na rozgrzanie i rozbudzenie proponuję ... peeling kawowy :P Koniecznie z cynamonem - na cellulit ;)