Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotany maz

zaklopotany maz

Polecane posty

Gość zaklopotany maz

Mam maly problem z zona,ostatnio na imprezie troche sie wscieklem bo jakis fagas sie przystawial no i bylem zazdrosny,zeby nie zona to bym chyba kolesia rozstrzaskal,z tym ze ona byl fair,nie prowokowala tamtego. No ale wywiazala sie miedzy nami klotnia no i rzucilem w jej strone pare "nieladnych" slow,powiedzialem zeby zamknela morde.Ni o teraz od 2 tyg sie do mnie nie odzywa.Ogolnie sie tak nei zachowuje,ale jak jestem zazdrosny to nie moge zapanowac nad soba. Przypraszalem 1000razy ale juz sam niewiem co robic dalej

żona robi to o co poprosiłeś... a czego się spodziewałaś?

po co ty sie facet płaszczysz....zamknij morde to nie koniec świata a jak ona focha strzela za takie słowa to pomyśl co zrobi jak przydarzy ci sie inna wpadła słowna lub czynowa. Widac jak jej na tobie zalezy....znudzona małżeństwem olewa cię i tyle

Gość zaklopotany maz
no dokladnie to byl---zamknij morde k...mac i pzrestan pie....

Gość obiadekszkolny
mam podobnie, tylko ze tydzień Mąz obraził się bo mu powiedziałam "Co ty pierdolisz" Ale naprawdę pierdolił takie bzdury ze nie wytrzymałam, teraz nie pierdoli nic, przynajmniej do mnie ;)

Gość futro z nutra
przeprosiłeś i wystarczy, co ona chce ? Już sobie daj spokój, jak jej przejdzie, to sama przyjdzie

Gość moniiia
Nerwy nerwami, ale nie masz 5 lat. Żona zachowała się w OK, ale Ty solidnie zaniżyłeś poziom. Może ona Ci i wybaczy, ale czy zapomi?? Pracuj nad sobą, bo krzywdzisz bliską Ci osobę i sam na tym cierpisz.

Gość zaklopotany maz
"Może ona Ci i wybaczy, ale czy zapomi??" no bez jaj, bedzie do konca zycia o tym pamietac?

Gość klaryska 97456
jaki cham z ciebie w oborze sie wychowales ze nie masz szacunku dla swojej kobiety. w morde to ona ci powinna przywalic

Gość gorzkie swinstwo na sniadanie
'no bez jaj, bedzie do konca zycia o tym pamietac?' nie bedzie jesli przebijesz tamten tekst jeszcze lepszym :o:D

ja tam ze swoim partnerem czasami mówiliśmy do siebie w nerwach zamknij modre itd ale jakos nie obrażaliśmy się za to...słowa to słowa..moze i ostre ale w kłutniach czasami próbujemy postawić na swoim używając mocnych słów

Gość zaklopotany maz
no zdarzylo mi sie to 1 raz, zazdosny bylem,a ona mi jescze probowala goscia bronic,zebym go zostawil,no to sie wkurzylem

\"Żona zachowała się w OK\" jasne, przeciez podrywanie obcych facetów jest ok :D:D

Gość zaklopotany maz
"jasne, przeciez podrywanie obcych facetów jest ok" nie podrywala,to tamten sie uczepil,ja bylem wstawiony i cos mi sie wkrecilo ze ona sama na niego leci,ale to przez alkohol

przestan jeczec człowieku.... Twoja laska zarywała do obcego typa, a Ty jeszcze ją przepraszasz? masz jaja, czy tylko wydmuszki?

[zgłoś do usunięcia] zaklopotany maz "Może ona Ci i wybaczy, ale czy zapomi??" no bez jaj, bedzie do konca zycia o tym pamietac? no dokladnie - bez jaj :-)

Dziewczyny nie przesadzajcie...:) jestem pewna że żona dzisiaj zastanawia sie tak naprawde o co jest obrażona:) a jak wie to napewno nie chodzi jej o słowa ,,zamknij morde,, tylko o całą tą sytuacje z ,,podrywaczem,, w tle

Gość moniiia
Komiczne "jasne, przeciez podrywanie obcych facetów jest ok" Czytaj ze zrozumieniem. Ona nie prowokowała nikogo. To mężowi coś się uwidziało i zaatakował.

"nie podrywala,to tamten sie uczepil" typowo kobiece - tamten sie przyczepił, a ona jakos tak nie wiedziala jak mu powiedzic zeby spadał... za to m.in. cenie moją laske - potrafi gościa spuścić z woda klozetową expresowo :D

Gość zaklopotany maz
no uwidzialo mi sie bo bylem wstawiony,a ona pozniej cos tam chciala goscia bronic, a ja nie wytrzymalem,az mnie ochrona wywalila z lokalu

zaczynam sie zastanawiac czy,( patrzac na ten topik lub na topik niejakiego lolka bolka czy jak mu tam), bardziej mnie smiesza idiotki na tym forum czy takie cioty jak autor

Gość rany czlowieku
zapierdaloooj po roze i przpros powiedz ze kochasz i tyle a moze AZ TYLE,a nastepnym razem nie bluzgaj bo ja na jej miejscu bym ci opowiedziala zamnkij ryj siurku gumowy tak zgrzecznilam troche...

Gość moniiia
Są różne typy ludzi. Niektórym słowa mocno zapadają w pamięć. A tym bardziej jak byli świadkowie zdarzenia. Napewno poczuła się upokorzona. Współczuję jej.

Gość rany czlowieku
przestancie go wyzywac od ciot!!!facet jest poprostu uczuciowy ,zjebiscie i do tego dobrze wychowany jesli wiecie co to znaczy ,z takim tekstem to mozna do kolegi wyjechac ale nie do zony😠

Gość nie no jasneeee
powinna się oflagować :D komiczne, czy oprócz egzaltowano- histerycznych i nieprzystępno-spuszczających (w sedesie) wyróżniasz jeszcze jakieś podtypy kobiet?