Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotany maz

zaklopotany maz

Polecane posty

" mam robić z siebie kretynkę jakoś reagując czy zaczynając interwencję lub kompromitować faceta teatralnie dorzucając jego względy" gwiazdeczko - dla mnie jestes jak ocet winny :) i mimo to, jestes słodka... Moja - w przenośni :) nie mowimy o sytuacji w ktorej facet kulturalnie podrywa, tylko o nachalu, ktory przystawia sie pol wieczoru

Nie ma co dyskutować jesli facet jest nachalny to trzeba prosić o pomoc swojego mężczyzne. I tyle na ten temat a Pan mąż sie ulotnił:)

I to jest właśnie między innymi odpowiedź na wieczne pytanie, dlaczego laski chodzą parami do kibla. We dwie łatwiej się odczepić od nachalnych kolesi i dojść do kibla :D

Gość zaklopotany maz
napisz dokładnie nie pod publiczke jak było wyszedłes wróciłes a Ona rozmawiała z facetem Ty podszedłes kazałes Mu sie odpie**olić,ona zaczeła łagodzic sytuacje Ty go uderzyłes potem dostało sie słowami jej? tak?czy nie? wlasnie tak bylo

Gość zycie jest nowela ..
\"za to m.in. cenie moją laske - potrafi gościa spuścić z woda klozetową expresowo \" no to jest sto razy lepsza puszczalaska niz zona autora :D

Gość zaklopotany maz
"no to jesteś ....." kim jestem?

komiczne--> nie wiem jak to jest z nachalnymi bo na nachalnych patrzę wzrokiem tak pełnym obrzydzenia, że im oklapuje wszystko i idą szukać szczęścia gdzie indziej, tak wiec jestem nie w temacie. a dobrze że o tym occie winnym wspomniałeś bo mam kurczaka w galarecie na kolację i przypomniało mi się, że octu do niego nie mam. sissy--> z tym klopem do święta prawda :D a faceci myślę ze my nie wiadomo co w tym kiblu robimy. a jak jeszcze jest tak że jest w knajpie czy klubie toaleta taka jedno kabinowa i panie i panowie czekają na kolejkę w jednym korytarzyku to już mogiła. największy paszczur się tam nie opędzi.

"nie wiem jak to jest z nachalnymi bo na nachalnych patrzę wzrokiem tak pełnym obrzydzenia, że im oklapuje wszystko i idą szukać szczęścia gdzie indziej, tak wiec jestem nie w temacie. " no i własnie o to chodzi - tak postepuje prawdziwa tancerka wojny :) a nie stroi słodkie minki i kokietuje

kim jestes? jestes beznadziejnym męzem dla któlrego nie liczy sie kobieta nie słuchasz bo TY WIESZ CI ONA MYSLI zazdrosnik agresor i przypominasz mi kogoś...czekaj pomysle kogo?----o juz wiem...mojego męża ups byłego męza:)

Gość zaklopotany maz
jakby nie liczyla sie dla mnie kobieta to bym nie zagladal tego tematu,liczy sie i to bardzo,ponioslo mnie i tyle,

komiczne--> tak postępuje kobieta z jajami :D w przypadku autora nikt nie wie jak było (nawet on sam bo był wstawiony). może tylko sobie rozmawiali jak cywilizowani ludzie, a może ona była właśnie w trakcie rzucania oburzonego spojrzenia. fakt ze sytuacja idiocka tak sobie milczeć 2 tygodnie.

Gość zaklopotany maz
1 raz,zazdrosny bywalem wczesniej,ale raczej nie konczylo sie tak jak teraz

2 tyg to długo na milczenie porozmawiaj z Nią tyle Ci pozostaje i nie rób tak wiecej masz atrakcyjną zone to licz sie z tym ze jakiś inny NA IMPREZIE nią sie zainteresuje ,a Ty jestes od tego by czuwać nad nią i wierzyć w Nia i jej no i ...kochać;) pa

Nachalne typy to sytuacja która często mi się zdarza. Z większością rzeczywiście można sobie szybko poradzić choćby durnym tekstem odnoszącym się do rozmiarów jego męskości tudzież innym takim i wtedy gość speszony odchodzi i mamy go z głowy. Jednak czasem zdarzają się i tacy co nie tak łatwo ustępują szczególnie jeśli są podchmieleni. Nie wyobrażam sobie sytuacji w której ja albo mój facet (nawet w mojej obronie - wyłączając sytuacje typowo przemocowe wobec mnie) wali delikwenta z liścia, a na takiego nachalnego gościa naprawde nic innego nie pomoże (jedynie wezwanie policji, choc to tez nie wchodzi w grę). Czasem ignorancja i właśnie \"nicnierobienie\" jest świetnym sposobem na tego typu delikwentów (ten typ nie podrywa tylko chce być zauważony i zwrócic na siebie uwagę). Jeśli żona nie \"odpowiadała\" na zaczepki to rzeczywiście zachowała się OK. A co zrobić żeby zaczęła się odzywać. Zapytać, co masz zrobić żeby już na Ciebie nie gniewała, bo Ci bardzo na tym zalezy. Powiedzieć że wiesz że źle postąpiłes i ze poczuła się upokorzona z Twojego powodu. Tyle. Zapytac. Rzucić piłeczkę w jej stronę. Proste prawda?

Gość ovca 5
komiczne, z tego piszesz wnioskuje, ze jestes jednym z tych, ktorzy sa zdania ze zgwalcona kobieta sama sie o to prosila. nie wdziales sytuacji, facet pisze, ze go ponioslo, ale ty wiesz wszystko najlepiej. mizogin z ciebie i tyle.