Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie przyznam się do nicka

mam prośbę do wartościowych facetów ze średnim wykształceniem

Polecane posty

Gogi Ty tez pracujesz w tym zawodzie co Jarek:)bo do mnie tak samo sie odnosisz jak On:) Kazda praca jest dobra.

>> buahhahahah zapomnij ale z obrzydzenia tez sie nie porzygasz Nigdy nie mów nigdy, ja jestem bardzo uczuciowym chłopaczkiem :classic_cool:🖐️

>> Gogi Ty tez pracujesz w tym zawodzie co Jarek bo do mnie tak samo sie odnosisz jak On Nie prawda, nawet jak Ci docinam, to w kulturalny i wyważony sposób :classic_cool: Aczkolwiek to prawda, pracuje na budowie, własnie siedze przy betoniarce i klikam z Brylancikiem ;) >>Kazda praca jest dobra. Dlatego proponowałem jarkowi zlecenie, ale nie chcial, co ja na to poradze :(

Jarek wiesz Ty masz minusa za wyzywanie Tamari,bo ją baaaardzo lubie i drazni mnie jak ktoś pisze o niej bzdury. Wiec bardzo Cie proszę byś tego nie robił ok?;)

sami dziekuje kochanie ale nie musisz:) mam gdzies co ta łajza o mnie pisze

>> Jarek wiesz Ty masz minusa za wyzywanie Tamari,bo ją baaaardzo lubie i drazni mnie jak ktoś pisze o niej bzdury. Zatem czy skoro ja zwracam się do niej tylko milo, grzecznie, słodko i kulturalnie, to mam u ciebe dzięki temu jakieś chody? :)

noo sama widzisz jarek jest zly bo liczyl na ruchansko ze mna w wiedniu ale go olalam:-P ide:) do poniedzialku 🖐️

>> Szczyl i kłamca w dodatku Jest mi przykro, że tak mówisz :( A wczoraj autentycznym współczuciem i empatią cie ogarnąłem :(

>> jarek jest zly bo liczyl na ruchansko ze mna w wiedniu ale go olalam Buheheheheheh :D A więc dlatego jareczek tak się na Brylanciku mści Odtrącony i poniżony robotnik kopiący Helmutowi szambo uderzał do Damy i Księżniczki, mezalians :o

>> juz nie wiem ktory z was bardziej przegina Ja z tym niszowym idiotą nie będe się licytował :)

>> mezaliansem jest fakt, że piszesz o sobie w formie męskiej Ihr polnishe ciul :o:o Nawet nie wie co oznacza mezalians :o

Gość ty geju............
prawiczek i kropka 1987