Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie przyznam się do nicka

mam prośbę do wartościowych facetów ze średnim wykształceniem

Polecane posty

luska zawodowo- niewykształceniowca nie rozpoznasz- bo go nie spotkasz- albo pracuje albo odsypia nockę

"A jaki jest obraz zawodowo- lub podstawowowykształceniowca? " czasem widuje sie takich - w brudnych smierdzących szmatach, wegetują wsrod moczu i wymiocin... maja duzo czasu na myslenie o studiach, ktorych nie skonczyli...

Słuszna uwaga Komiczne Ciekawostką jest, że niektóre oksymorony wchodzą do powszechnego użycia, tracąc swoje paradoksalne, sprzeczne znaczenie. Takimi wyrazami są np. "wirtualna rzeczywistość", Miłego;)

Gość ktoś jest ...............
facet_z_układu zgadzam sie calkowicie:)

" KOMICZNE jak mało sypiasz to są nato lepsze sposoby niż zaglądanie na kafeterię." ale ja po prostu lubie siąść sobie w nocy ze szklaneczka whisky, puscic dobry film, pograc na kompie albo cos na forum napisac... gdy wracam z imprezy o 2-3 rano, nie usne od razu

"Takimi wyrazami są np. "wirtualna rzeczywistość"" miło poczytac wypowiedzi kobiety atrakcyjnej, inteligentnej i z ładnym biustem :) dlatego miło mi sie czyta Twoje wpisy Sami

Tamarko - moja lasia tez...a ja w zasadzie do 5 rano nie usne... zreszta nawet jak nie wychodzmimy nigdzie i usne okolo polnocy, to i tak sie o 3 obudze :)

musze wstawac po 6 wiwec klade sie wczesniej ale do niedawna tez zaypialam 2-3

oj Luska Komiczku kochanie to luska jest idealna ja nie ściągnełam tą wypowiedz z netu:( Lusie komplementuj za inteligencje mnie tylko za biust;)

"Nie chciałabym byc złośliwa, ale ta ładna wypowiedź Sami raczej nie jest jej autorstwa" ładne cytowanie to tez cenna cecha... jedne kobiety potrafią ładnie cytować a inne pisac powalające wypowiedzi, jak np jedyna przedstawicielka rodu Windsor na tym forum :) Tamarko - ja w tygodniu nie imprezuje, tylko w weekendy

Lusiu - ja w weekendowe noce zazwyczaj siedze i pykam w diablo oraz co jakis czas wpadam na forum

No oczywiscie ze jestem inteligentna ale mam inteligencje wrodzoną Ty Luska nabytą Tyle na ten temat spadam miłego:)

Gość masz słuszną
rację Luśka

Ja mam bo nie musze udowadniac ze ją posiadam dlatego wygłupiając sie nie obawiam sie ze ktoś zwątpi w moją mądrość życiową i inteligencje hmmm a dlaczego nie lubię jak mi pisze facet jakieś komplementy na kafe? bo zawsze sie znajdzie jakaś Luska która go uswiadomi ze ..... ;)pa