Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie przyznam się do nicka

mam prośbę do wartościowych facetów ze średnim wykształceniem

Polecane posty

"a wychodzi jaki z ciebie cham i prostak" a skąd wychodzi? :D chcesz o tym porozmawiac?

:D:D:D dziękuję pięknie po raz kolejny za wyrażenie opinii na mój temat:)

"buhahah jestem kobietą" to juz Edyta Gorniak śpiewała :D ale ja proponuje jednak skonczyc studia, bo inaczej - zero ruchanka :D

Gość ktoś jest ...............
z twich dziur w mozgu :) lubie jak tak piszesz i próbujesz udawać lepszego od innych .. i tak fajnie sie produkujesz a ja mam z kogo sie pośmiać choc z drugiej strony jest mi cibie zal

Gość weza sera
GŁUPIA JESTEŚ AUTORKO !!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli kobieta sie podoba facetowi i jest w niej zakochany to nie przepuści i z niej nie zrezygnuje NIGDY a ty jesteś walnięta porostu nie podobasz mu się, nie pociągasz go i chce z ciebie zrezygnować i nie sprawić ci przykrości bo mu ciebie szkoda to powiedział że o wykształcenie chodzi

przepraszam lusia- ale ja przecież się nie kłócę:D z pokorą przyjmuję do wiadomości :D

To miło, że to piszesz bo jest wiele osób które wartość człowieka mierzą tylko wykształeceniem, pozycją i bogactwem.

jak widze na topikach jakieś kłótnie to zawsze znajdzie sie tam komiczne albo ike no i oczywiście razem tez występuja ...) czy tylko ja mam takie spostrzeżenia >?

"Ze też Wam się che tak ciągle kłócić" ja od rana prawie nie pisalem, wiec teraz musze sie nakłócic, zeby mi na cały weekend starczyło :D a ja jak spotkam takiego ze srednim, tez mu powiem to smao co Luśka.. o ile on bedzie w stanie pojąć moje słowa... :P:P

"czy tylko ja mam takie spostrzeżenia >?" Ty i Twoja dwunastnica - czyli jest juz was 13 :D:D

a ja w ogóle jestem kłótliwa nie ma dla mnie żadnego usprawiedliwienia

Gość nie przyznam się do nicka
weza sera sama jesteś głupia jak but, nie wiesz jak jaka jest u mnie sytuacja więc nie pierdol :O

akurat ciebie komiczne o zdanie nie pytałem nie INTERESUJE mnie

"Komi, chyba za wiele nie zdziałamy, bo przecież na ulicy nie wypada ludzi pytać o dyplomy" ale to widac od razu - smetny, otumaniony wzrok, tępe spojrzenie, głupawy i niebały chód - taki jest obraz średniowykształceniowca

ale to widac od razu - smetny, otumaniony wzrok, tępe spojrzenie, głupawy i niebały chód - taki jest obraz średniowykształceniowca tak wygladają adwokaci ze średnim wykształceniem:O:P

ale masz najebane w tej glowie :(

"ale masz naj**ane w tej glowie" no mam - przez 5 lat studiów sporo tam wiedzy sie najebało :P:P ale polecam pana ze srednim - on ma tam pusto

Gość facet_z_układu
komiczne, pieprzysz i zachowujesz się jak bufon Mam dwie skończone uczelnie ekonomiczne (jedne z najlepszych w PL), dobrą pracę w tzw. prestiżowej branży i nie uważam, żeby to właśnie było wyznacznikiem mojej wartości. Znam osoby bez studiów, od których mógłbyś się koleżko nauczyć choćby czegoś takiego, jak szacunek dla drugiego człowieka. W moim klubie sportowym trenują razem ludzie z różnych środowisk i wszyscy są kolegami. Ambicje? Niektórzy mają większe, niektórzy mniejsze, różnym ludziom potrzeba różnych rzeczy do szczęścia. Ale dopóki są uczciwi, lojalni i grają fair, to nie ma podstaw mówić że nie mają wartości. Widzisz, w życiu jest jak w ringu - w końcu trafiasz na lepszego od siebie (gwarantuję). Robisz z siebie niewiadomo kogo przy ludziach bez studiów albo zarabiających gorzej, więc pomyśl, kim jesteś wg. własnych standardów w porównaniu do np. Staraka albo innego Krzycha Krauze - to, że masz mniej kasy niż oni czyni z ciebie mało wartościowego człowieka? Nie, mało wartościowego człowieka może uczynić z ciebie podejście, które prezentujesz. Bo tak naprawdę pokazujesz, że wychodzą z ciebie skrywane kompleksy, a Twoich butów słoma. Tyle w temacie, szkoda na Ciebie mojego czasu.

"KOMICZNE Ty nie wybywaj stąd na żaden weekend" imperiusiu skarbie - weekend poswiecam mojej pani... ale moze w nocy wpadne - mało sypiam :)

ale to widac od razu - smetny, otumaniony wzrok, tępe spojrzenie, głupawy i niebały chód - taki jest obraz średniowykształceniowca raczej kaptur,koszulka klubowa,i grymas na twarzy goluma :P