Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie przyznam się do nicka

mam prośbę do wartościowych facetów ze średnim wykształceniem

Polecane posty

Gość travis 82
ogłaszam temat zamknięty

Komiczenieńku, bo się zaraz zasłodzimy, a ja chwilowo (już drugi dzień) ograniczam słodycze, gdyż mam 1,5 kg do zredukowania ;-) Poza tym, stawiasz mnie w trudnej sytuacji, bo zaraz się okaże, ze tymi rozmowami, np. o kościele katolickim, próbuję udowodnić swoją inteligencję :D ;-)

Tamarko, słonko (to w zwiazku z tym, ze jesteś śliczna :-) ) - postanowiłam być uczciwa i nie przechowywać zagranicznych nabytków (nie zgłosiłam do oclenia, wiec byłoby nie fair) ;-) Poza tym, o zdjęciu oczywiście pamiętam dziś wieczorkiem wyślę :)

Gość bez konserwantów
uuu i nastepny klubik wzajemnej adoracji :D:D:D:O

>> nie pisz tak do mnie bo Ci cos zrobie Nine byłbym sobą, gdybym nie zapytał - co mi zrobisz? :classic_cool: Jakbys chciała, zebym do Ciebie mówił? :)

>> jak sobie chcesz tylko nie jak do miesa Ok, to w sumie nie było do ciebie, tylko do tych cielęcinek. Ty przecież jesteś szczuplutka i fajniutka w dotyku :classic_cool: Aleeeee... Może być brylanciku? ;)

a moze jestem gruba? skad wywnioskowales ze jestem szczupla?:) nie podlizuj sie:D

>> moze jestem gruba? skad wywnioskowales ze jestem szczupla? Sama mówilaś, ze ważysz 55 kg :) Musiała być mieć poniżej metra wzrostu, zeby przy takiej wadze był słodkim pulpecikiem ;) Prawda? :) >>nie podlizuj sie 👄

Eeee no to ty jesteś wyjątkowo zgrabna i sexowna laseczka :) W dodatka z fajnymi piersiami, takimi jakie lubie :classic_cool: Moge sobie wyobrazić, że zaplecze też nie gorsze, charakternie jesteś wporzadku.... Co robisz dziś wieczorem? :)

:-O chyba Cie pojebalo fajna bym byla majac 170-175:) wstaje jutro o 5 rano wiec zgadnij co zamierzam dzisiaj? isc wczesnie spac:)

>> chyba Cie poj**alo fajna bym byla majac 170-175 A mogę zerknąć fachowym okiem i ocenić, czy masz rację, czy może mijasz się z prawdą? :) Ja lubie niższe, dlatego wzrost poniżej 170 cm jak dla mnie jest jak najbardziej wporząsiu :) >>wstaje jutro o 5 rano Wyjazd do innego miasta? wiec zgadnij co zamierzam dzisiaj? isc wczesnie spac A jutro? W niedzielem poniedziałek, wtorek? :)

wlasnie wyjazd do innego miasta mam zawalony tydzien, najwyzej weekend wolny aleeeeeeeee wez sobie mnie daruj kiedy Ci to minie?

>> najwyzej weekend wolny Świetnie, ja też mam następny wolny :) Więc może sobota? Nie będziesz żałowała ;) >>aleeeeeeeee wez sobie mnie daruj Nie widze powodu, żebym sobie darował, zwłaszcza, ze podobasz mi się coraz bardziej. I mówie to na serio. >>kiedy Ci to minie? Nie minie, póki nie spotkamy sie :)