Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie przyznam się do nicka

mam prośbę do wartościowych facetów ze średnim wykształceniem

Polecane posty

>> masz dziwny gust Może troche, ale nie przeszkadza mi to. >>a poza tym nie wiesz jak wygladam Moje ryzyko :classic_cool: Więc zgadzasz się na sobotę, tak? :)

>> nie zgadzam sie Ja nalegam 😭 Mhmmm to moze zrobimy temat-ankiete, czy kafeterianki popierają naszą randkę, czy uważają, że powinniśmy się spotkać, miło spędzić czas, czy powinnaś zaryzykować, itp, hmm? :)

Sami ja jetem bardzo grzeczny wykonuje wszystkie rozkazy....;) ostatnio koleżanka poprosiła mnie żebym podłał jej kwiatki bo wyjechała do Dominowo ;) ( tak miejscowość mało znana) wszystkie ładnie...;) podlałem... ;) ...102 i.... ;) Jestem bardzo grzeczny.....;)

>> mam wlasne zdanie I bardzo to się chwali :) No nie daj się dłużej prosić, zgódź się, na Twoich warunkach :)

przestan byc taki grzeczny bo jak piszesz do innych to sprawiasz calkiem inne wrazenie

>> przestan byc taki grzeczny bo jak piszesz do innych to sprawiasz calkiem inne wrazenie A widzisz, bo tamci są mi obojętni, a Ty nie. Generalnie ani nie jestem za grzeczny, ani za mily, pośrodku, natomiast do osób, ktore lubię jestem ok :)

>> ja jestem albo bardzo mila albo wredna zalezy od sytuacji Raczej, jak to u kobiety, zależy od humoru i dnia miesiąca :classic_cool:🖐️ Przemyśl to brylanciku, zastanów się, ja za pół godziny wracam i czekam aż powiesz TAK ;)

>> ona jest piekna W pracy nie działa mi jutub :( W domu sprawdze czy masz dobry gust :)

haha nie doczekasz sie napisalam ci juz raz jak mi odbije to sama sie zglosze

>> haha nie doczekasz sie Nie mów tak, nie zabijaj we mnie nadziei :( >>napisalam ci juz raz jak mi odbije to sama sie zglosze To może odbije Ci na mikołajki i zaszalejemy co nieco? :classic_cool:

zapomniales ze wyjezdzam?:) ale jak bede miala dobry humor to Ci wysle fote z weekendu moze sie odczepisz:-O

>> zapomniales ze wyjezdzam? To zrobimy sobie Mikołajki bis za tydzień. Albo Andrzejki, Barbórke, wcześniejszego Sylwestra, czy św. Rocha, wszystko jedno :) >>ale jak bede miala dobry humor to Ci wysle fote z weekendu Trzymam za słowo :) >>moze sie odczepisz Niczego nie obiecuje.

>> Jarek zmien płyte Innej nie ma, wiesz, taki jest własnie język na budowie, a ten matkojebnca przecież kostke u Helmuta układa :o