Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocnica mikolajaaa

CO KUPUJECIE NA MIKOLAJKI ??POMOCYYY

Polecane posty

co kupujecie swojemu facetowi na mikolajki ? ja nie wiem :( mam tylko 20 zl :( poza tym moj facet powiedzial ze on nie uznaje mikolajek i ze nic nie musimy sobie kupowac bo juz woli na gwiazdke .. teraz tydzien temu mial imieniny to sie wytracilam 100 zl i teraz swieta ida :( kupujecie cos jutro czy nie?

Gogi Bubu - hehe mowisz powaznie :P? ale on mowil ze mi nic nie kupi bo tego nie obchodzi ,nie uznaje tego swieta.. to ja mu kupie a on mi nic ?

postawił sprawe jasno. nie obchodzi i nie chce prezentó- chcesz go na silę uszczęśliwić ? i siebie unieszczęśliwić ? bo już piszesz że ty jemu a on tobie itd....

o co ci chodzi kobieto przeciez twój mężczyzna dał ci jasny komunikat - \"nic mi nie kupuj, bo i ja ci nie kupię - nie obchodzę mikołajek\"

no to pytam jak to u was jest?

my tez sobie nie kupujemy nic na mikolajki, przynajmniej tak sie umowilismy....zawsze kupujemy sobie na gwiazdke jednak dam mu jutro symbolicznego malego nadziewanego mikolajka z czekolady ( ladnie zapakowanego ) :)

zrobi mu sie milo i pewnie jak odpakuje to sie rozesmieje bo po opakowaniu moze twierdzic ze tam jest cos innego ;)

>> to ja mu kupie a on mi nic ? Wypijecie flaszke razem, potewm będzie fajny sex i wszyscy będa zadowoleni - wy, sprzedawca, budżet państwa ;)

Gość alesss
z tego co wiem to mikołajki sa raczej dla dzieci...chodz może sie mylę, my kupujemy sobie prezenty na gwiazdke

\"my tez sobie nie kupujemy nic na mikolajki, przynajmniej tak sie umowilismy....zawsze kupujemy sobie na gwiazdke jednak dam mu jutro symbolicznego malego nadziewanego mikolajka z czekolady ( ladnie zapakowanego )\" :D Nie chce, ale mu kupię. Na siłę. A potem jeszcze mi będzie przykro, żejednak on mi nie dał niczego symbolicznego :D