Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helołhałarja

palec mężczyzny doprowadza mnie do orgazmu, a penis nie!

Polecane posty

Gość helołhałarja

cholera jak to tak? :O:O:O kud ju eksplejn mi ?

Gość helołhałarja
nosz do ciasnej anielki, nikt mi nic nie odpowie? co to za erotyczne forum, gdzie na takie pytanie mądrych nie ma........ ehhhh... UP UP UP ! no down

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
ja mam to samo i żałuję. taki orgazm pochwowy, jak tam go zwą, musi byś super. a my mamy tylko ten łechtaczkowy. ot, cała filozofia

Gość parabum
chetnie bym Ci pomogła, ale nie znam odpowierdzi

o matko... po prostu penis doprowadza mnie do orgazmu łechtaczkowego a palec do pochwowego i jeden i drugi jest zajebisty zależy od humoru ot cała filozosia

Gość helołhałarja
ale tu nie chodzi o to że mnie palcem pieści łechtaczkę. ja mam właśnie też pochwowy, ale jak mi palca wsadza :O a jak się kochamy to już kurrrva niet :// szlak by to trafił.......

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
może palcem stymuluje magiczny punkt G a penisem nie? może sprawdź inne pozycje, w których kąt nachylenia penisa jest inny

Gość helołhałarja
dodam, że palcem nie robi tego za często... bo nie uświadomiłam go że nie mam orgazmu jak sie kochamy... udaję :O aaa, po raż ka

Gość helołhałarja
pupka w grę nie wchodzi... akysz!

trudne żeby penisem pocierał łechtaczkę, jak penis jest w środku a guziczek na zewnątrz. ja też nie mam orgazmu dzięki penisowi, jest to dodatkowa stymulacja, ale zawsze dodatkowo pieszczę się palcem, lub ON to robi i wtedy mam łechtaczkowy. i tyle nie wiem czego jeszcze chcesz?

spróbuj podczas penetracji penisem fantazjować i spróbujcie zmienić pozycję może na jeźdźca bedziesz miała kontrolę nad ruchami fiuta w pochwie najlepiej leżąc na nim i ruszając pupą

Gość lolasta
Autorko, miałam to samo i znalazłam na to sposób, nie wiem czy będzie dla Ciebie skuteczny. Po prostu facet musi sie na maxa wysilic, to trwa u mnie narazie dosc długo, ale mam andzieje ze kiedys sie naucze szybciej ;] musi na amxa piescic, rozgrzewac, całować, minetować, wsadzać, wyciagać, jeździć po łechatce siurem, palcem, jezykiem, czym bedziesz chciała, głaskać Cie po cycach, wsyztsko wszystko robic. Mój jak ma inwencje to ejst tak zajebisty i w końcu się udaje, chociaz nieczęsto, ale juz mam rozwiazanie ;) pozdrawiam ;)

Gość helołahałarja
:D:D:D "musi na amxa piescic, rozgrzewac, całować, minetować, wsadzać, wyciagać, jeździć po łechatce siurem, palcem, jezykiem, czym bedziesz chciała, głaskać Cie po cycach, wsyztsko wszystko robic." hahahaha, dobreeeeeeee :D:D:D dzięki, dzięki :)

Gość Kwiatuszekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
[zgłoś do usunięcia] Czarne Asisko1313 - tepa strzala z ciebie "musi na amxa piescic, rozgrzewac, całować, minetować, wsadzać, wyciagać, jeździć po łechatce siurem, palcem, jezykiem, czym bedziesz chciała, głaskać Cie po cycach, wsyztsko wszystko robic." bardzo dobre :)

Gość Maciek Kaban
Chyba znam wytłumaczenie zagadki . Widocznie chłopak ma palec większy od penisa !

Gość Maciek Kaban
Poszukaj faceta z porządnym sprzętem .

Gość lolasta
mój facet sprzęt ma średniej wielkości ale jak pisałam wcześniej udało mi sie problem rozwiązać, wszytsko zalezy od inwencji i umiejętności ;)

Gość Malinowa________61
pozycja na jeźdźca - skaczesz jak chcesz, rządasz pieszczot tam gdzie chcesz - przecież łapki on ma obie wolne... Ty też... ;)

Gość lolasta
wlasnie ja tez swego czasu duzo slyszalamo tej na jeźdźca, niby fajnie, ale dla mnie to jeszcze nie to ;D

Gość Malinowa________61
to róbcie to od tyłu i niech on jedną łapką złapie cycka a drugą maca łechtaczke... można jeszcze pokombinować z lubrykantami...

Gość nunanuan
na poczatku mojego zwiazku udawalam orgazm, bo jak widzialam jak on sie stara to nie moglam inaczej... i teraz boje sie mu powieziec, ze cos jest nie tak;/ tez mam tylko lechtaczkowy...

Gość nunanuan
lubie od tylu, sprawia mi to przyjemnosc ale nigdy nawet nie bylam blisko orgazmu...

Gość nunanuan
jak dlugo trwa zanim wasz facet dojdzie?

Gość Malinowa________61
to może teraz poudawaj że 'orgazm zanika' tzn. 'miej go' coraz żadziej - i powiedz któregoś dnia że stare metody jużnei działają i czasami tak jest i musicie kombinować od nowa - nie urazisz jego dumy. mój facet dochodzi raczej szybko, ale to normalne ; P

Gość nunanuan
no tak wlasnie robie ale on sie zalamuje, ze juz nie potrafi mnie zaspokoic.... Nie wiem co mam juz wymyslac, zeby mi bylo przyjemnie... i tak i tak nie dojde;/

Gość Malinowa________61
porozmawiaj z nim, powiedz że Ci głupio że tak to wyglada, że nie potrafisz tak dojść i nie chciałabyś udawać że to robisz, ale przecież jak każdy człowiek chcesz żeby Tobie też było przyjemnie - zaproponuj częstsze stosunki, wychodź z inicjatywą i powtarzaj mu ciągle że jest wyjątkowy, że go doceniasz. może kupisz jakieś zabawki dla Was obojga? albo chociaż lubrykanty? a może seksowną bielizne która rozwinie jego wene? seks to przede wszystkim ma być przyjemność, zabawa - Ty też musisz być zadowolona a oszukiwaniem jego napewno się nie zadowolisz.

Gość nunanuan
przez to wszystko odechciewa mi sie seksu... ale sprobuje z tymi zabawkami;] dzieki :*

Gość Malinowa________61
nie dziwie Ci się masz tylko wyrzuty sumienia i zero frajdy ale wiesz, warto byłoby mu dać do zrozumienia że to Wasz a nie tlyko Jego problem

Gość nunanuan
ale on sie stara jak cholera ;/ ... i w tym moim udawaniu coraaz rzadziej wystepujacego orgazmy zaczal bardziej sie zajmowac lechtaczka... Uwielbiam jak piesci ja jezykiem ale chcialabym poczuc kiedys pochwowy...