Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfgjhgjghjgjjgj

zal mi kobiet co maja 28 lat i sa mezatkami z dziecmi

Polecane posty

Gość eRZZZ
najlepsze jest to ze wydaje sie tu co niektorym ze jak maja 28 lat i nie maja dzieci to maja lepsze zycie wiekszosc lasek jest bezrobotna i siedzi w domu wiec co w tym fajnego napewno was stac na rozrywki i gdzie wy po 30 stce stare pudla meza znajdziecie?

Gość mrowciaa
z tymi Francuzkami to wymysliila Francuzki odkaldaja macierzynstwo i nie maja dzieci pozniej lub jedno, a to z powodu zatrucia srodowiska, u nas jest to samo jak sie odklada macierzynstwo Ze co?:D Zatrucie srodowiska?:D A to dobre:D Francuzki po prostu nie sa wychowywane na przyszle matki, wiedza jak korzystac z zycia, ich celem nadrzednym nie jest dziecko. Zreszta to sie tyczy wiekszosci krajow rozwinietych. Tam nikt nie schizuje, ze w wieku 30 nie ma meza i nikt normalny nie wychodzi za maz/nie zeni sie w wieku 25 lat.

tak ale w wieku 28 lat ma ju kobieta studia zasoba, jaki staz zawodowy i przycjhodzi chéc i pora na dziecko, skoro to jej wybor i meza to czego tu wspólczuc?

mrowciaa widze e masz blade pojécie na temat maciezynstwa w krajach wysoko rozwinietych i Twoje horyzonyt koncza sie na Francji, no moze jesze o Wolchach wspomnisz i co dalej?

Gość mrowciaa
mrowciaa widze e masz blade pojécie na temat maciezynstwa w krajach wysoko rozwinietych Jasne, ty na pewno wiesz wiecej:D A mowie o francji, bo ten kraj najlepiej znam, ale widze, ze ciezko ci to pojac:O

eRZZZ i po co nam tu wrzucasz bezdzietná, niezamezná kobiete z depresjá do tematu o dzieciatych mezatkach?

Gość a nie mowilam
MROWCIA a ty skad znasz Francuzki bo ja mam siostre we Francji, mieszka tam 15 lat i nie moze po 30 stce zajsc w ciaze, jej lekarz twierdzi ze odkladanie macierzynstwa ma na to wplyw, kiedys kobiety takich problemow nie mialy , a wiekszosc Francuzow to Czarnuchuy i Arabstwo, nie wyglada tam tak jak w filmach

Gość Se tak myślę że...
Dziewczyno... kobiety po wyższych studiach bywają bezrobotne... Jesteś wyjątkowo ograniczona skoro w ogóle wdajesz się w dyskusję na takie tematy. Co Cię kur** obchodzi cudze życie? Skoro sama nie masz 28 lat i kupy dzieci oraz męża to co Cię to boli????

mrówciaa ja znam inne kraje rozwiniéte gdzie macierzystwo w wieku dwudziestukilku lat jest normá wiéc to nie jest zaden argumment w tym temacie.

Gość kaoina
Jedne kobiety chcą miec dziecko w wieku 28 lat,inne nie. Kwestia podejścia. Wg mnie to jest idealny moment aby urodzic. W końcu będą dłużej w życiu swoich dzieci. A nie,urodzi taka w wieku 40 lat gdzie już moglaby byc babcią i to nie ona będzie później opiekowac się dzieckiem tylko na odwrót.. ;/ jedne mają instynkt macierzyński szybciej,inne później a co niektóre w ogóle go nie mają. I również są szczęśliwe. Osobiście chciałabym w wieku 28 lat miec szczęśliwą rodzine. Wiecznie młode i piękne nie będziemy ;D

Gość eRZZZ
jak to ^po co wrzucam? Bo laski pisza ze niby kobiety bezdzietne maja takie fajne horyzonty a ja pracuje w urzedzie pracy i widze jak bardzo sa laski w tym wieku sfrustrowane, wiekszosc jest bez pracy

Gość do Se tak myślę że...
a ty laska masz rozumiem tyle kasy ze stac cie na inernet ? O HO HO

Gość YSSSSSSS
wiekszosc normalnych kobiet ma dzieci w tym wieku tylko niedojdy sie tu dowartosciowuja

Gość mrowciaa
Mieszkam tam po prostu. Idz na forum macierzynstwo, a zobaczysz, ze z zajsciem w ciaze maja problemy i 25latki. Skoro masz siostre we francji, to pewnie wiesz, ze rodziny nawet dobrze sytuowane maja czesto po 3 dzieci(a nawet 5!!!), gdzie pierwsze bylo urodzine po 30. Na pewno wiek ma wplyw na plodnosc i pewnie 20latki sa w najlepszym wieku do rodzenia, co nie znaczy, ze teraz kobiety w tym wieku powinny wszystko rzucac i zachodzic w ciaze.

Gość Se tak myślę że...
Hmm... No nie trzeba mieć rozumu i kasy by mieć internet. No może troszkę, ale dzięki za troskę. Mam i jedno i drugie :-) I mało tego, pięcioro dzieci i najcudowniejszego na świecie człowieka za męża. I uwaga... 28 lat jak w mordę strzelił :-)

Gość YSSSSSSS
ale pierdolisz

Gość mrowciaa
mrówciaa ja znam inne kraje rozwiniéte gdzie macierzystwo w wieku dwudziestukilku lat jest normá Jakie np.?

Gość a nie mowilam
moja siostra mieszka w Marsylii i tam tylko Arabki maja tyle dzieci nie zgadzam sie

Gość Se tak myślę że...
Gratulejszyn w takim razie przyszła mamo :-)

Gość Izóchnaaa....
np w Hiszpani kobiety rodza przed 30 Niemki tez

Gość mrowciaa
2-3 dzieci u francuzow(bialych) to standard, tyle ze malo ktora francuzka rodzi dziecko przed 30stka.

Ja mieszkam w Anglii, ale cale UK plus Irlandia to kraje w których nie czeka sie do 30tki na pierwsze dziecko, nawet na mnie uwaajá bo bédé pózná pierworódká, zobacz chocby na niemcy, USA czy tam w modzie jest macierzynstwo po 30tce?, nie! od kazdego poloznika otrzymasz informacje jaki ciaza po 30rz niesie za sobá zagrozenia, bedziesz pod specjalna opieka jako ciaza wyzszeg ryzyka - niestety.

Gość mrowciaa
Izochna, a skad takie informacje? Hiszpanie akurat bardzo dlugo mieszkaja z rodzicami i biora slub po 30stce, wiec dzieci tez sie pojawiaja po 30stce. Wiadomo, ze nie jest tak, ze 100% rodzi po 30stce, ale wiekszosc.

Gość Izóchnaaa....
to sie bierze z wygodnictwa a moze z bezplodnosci, moja siostra tez twierdzila ze ona nie chce miec dziecka jak sie okazalo nie mogla zajsc, dopiero po 30 urodzila i to ma byc swiadome macierzynstwo? Ja urodzilam przed 30 dwojke i jestem zadowolona, studia tez skonczylam i mam dobra prace a ile osob w moim wieku ma jedno dziecko i bez pracy jest

Gość mrowciaa
Anna, nie ma to jak wypowiadac sie na tematy na ktore nie ma sie pojeciac:D Twierdzisz, ze w Stanach, gdzie kariera jest bardzo wazna, gdzie jest bardzo malo urlopow i kobiety czesto decyduja sie na dziecko w wieku 40lat, kobiety rodza przed 30stka?:D Chyba, ze masz na mysli latynoski, tu ci przyznam racje, bo one w wieku 25lat maja juz po 2 dzieci.

Gość ANNNNN9
a ty mrowcia w Hiszpani tez mieszkasz ze sie orientujesz, jak ci wiadomo u nas tez niby jest taki trend ale nie mozna uogolniac , bo ja znam kobiety ktore koniecznie chcuialy rodzic po 21 roku zycia amam kuzynke ktora ma 29 lat i chce zajsc w ciaze i dupa i co potem powiesz ze taka jest norma

Gość mrowciaa
To sie nie bierze z wygodnictwa tylko z swiadomosci, ze kobieta ma prawo zyc takze dla siebie, spelniac swoje marzenia, ze jej glownym celem nie jest urodzenie dzieci, ze z tym mozna poczekac, ale oczywiscie matki tego nie zrozumieja, bo wola wierzyc w swoja "lepszosc" i wmawiac sobie jak to sie poswiecaja.

Gość za nbzajzjkaza
o zesz kurwa mac, mrowcia to swiatowa laska , mieszka we Francji w Hiszpani i USa ja pierdole i wogole oczytana ja ogladalam program Super niania amerykanski i Zamiana zon i tam babki przed 30 mposiadaly niezla gromadke dzieci