Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfgjhgjghjgjjgj

zal mi kobiet co maja 28 lat i sa mezatkami z dziecmi

Polecane posty

Gość mrowciaa
uwazam ze te laski ktore nie chca dzieci po prostu albo nie maja odpowiedneigo faceta albo nie stac je na dzieci I to jest wlasnie przyklad ograniczeniua umyslowego. Myslisz, ze tylko droga obrana przez ciebie jest sluszna i wszyscy jej pragna. Na pewno sa kobiety, ktore pragna dzieci, ale nie maja faceta(co nie jest ich wina, po prostu nie mialy szczescia) lub je na to nie stac, ale wyobraz sobie, ze mozna miec wspanialego meza, super prace, pelne konto i nie pragnac dzieci. Potrafisz sobie cos takiego wyobrazic? Pewnie nie:D

Gość mrowciaa
Masakrycznie, jak to nie chcesz? Wedlug mamusiek marzysz o nim i zieleniejesz z zazdrosci, kiedy kolezanki rozmawiaja o kolorze kupki:D

Gość karoolek...
nie stac na dzieci ? usmialem sie

Gość YSSSSSSS
ale bzdury mrowcia ty chyba sie z glupim pozamienialas na glowy wklejam info Francja Opłata za studia: na Sciences Po czesne jest obliczane według zarobków rodziców, więc płaci się od 0 do 4000 euro (ponadto można ubiegać się o stypendia z różnych organizacji) Akademik: ok. 200-350 euro i ciebie na to stac?????

Gość krówka ..
eRZZZ,ale poza urzędem jest mnóstwo kobiet które nie mają dzieci i nie są bezrobotne:D tu są dwa skrajne obozy-jeden twierdzi że bezdzietne to bezrobotne nędzarki których nie stac na dziecko a drugi że mężatki to idiotki które przegrały zycie:D i ani jedna ani druga strona nie ma racji;) bo i mężatki i panny,dzieciate i niedzieciate-mogą mieć fajne życie,albo kiepskie życie:) tylko że na kafe ludzie widzą same skrajności:D a skrajności jest pewnie kilka procent,a większość ludzi ma się całkiem ok;)

Gość masakrycznieee
No na pewno. Juz mnie zaczely od tucznikow wyzywac. niech sobie pisza co chca, nikt mnie nie zmusi do ich posiadania :P

Gość karoolek...
a w polsce ile sie płaci za studia ? bo ja za studia syna nie płacę nic !!!

Gość masakrycznieee
potrafia sie przyznac zer zazdroszcze komus urody, chaty, no nie wiem czegokolwiek. Ale na pewno nie dzieci. Nie bylo takiego momentu zebym pomyslala sobie " jak ja wam zazdroszcze waszyc h berbeci" :o

Gość do przeciwników młodych
wyszłam za mąż w wieku 20 lat-II roku studiów/dziennych/ 21 lat urodziłam pierwsze dziecko 26lat zaczęłam pracowac 29 lat kupilismy dom niczego nie załuję-podrózowałam dużo jeszcze w LO i na początku studiów,w wieku 40 lat będe miała juz dziecko na studiach i zamiast biegac na wywiadówki bede nadal korzystać z życia

Gość mrowciaa
Nie bede ci udawadniala, ze skonczylam studia we francji i jak wygladala moja sytuacja. Dla ciebie to pewnie bylby wyczyn, ale mnostwo Polek studiuje za granica, po zajeciach pracuja i sobie radza. Trzeba tylko byc zdeterminowanym, a nie siedziec na forum i pieprzyc jak to jest ciezko.

Gość mrowciaa
potrafia sie przyznac zer zazdroszcze komus urody, chaty, no nie wiem czegokolwiek. Ale na pewno nie dzieci. Nie bylo takiego momentu zebym pomyslala sobie " jak ja wam zazdroszcze waszyc h berbeci" Ja Ciebie rozumiem, ale im tego nie przetlumaczysz;)

Gość YSSSSSSS
karolek ty jakas ograniczona i stara chyab jestes nic nie placisz za studia syna a fakt ze b mogl sam zarabiac cie nie dobiaj?

Gość ujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
TO TY MROWCIA JUZ STARA JESTES BO JUZ PO STUDIACH MASZ DOBRA PRACE ;;;; WIEC TWOJEMU MEZOWI TAKA PUSTA LASKA KTORA MYSLI O SOBIE SIE PRZESTANIE PODOBAC

Gość Izóchnaaa....
A ry mroxcia nie pieprzysz na forum? Tyle kasy masz to powinnas poleciec z mezem na Kanary

Gość karoolek...
YSSSSSSS karolek ty jakas ograniczona i stara chyab jestes nic nie placisz za studia syna a fakt ze b mogl sam zarabiac cie nie dobiaj? ------------- pisz składnie, po drugie jam facet ! Nie nic nie płace za studia syna a chodzi na Politechnikę do Gliwic - zdziwona ! dlaczego ? I co ma mnie dobijac , jeszcze zdazy zarobic pieniadze , teraz ma sie uczyc. Dodac musze , ze i tak zarabia bo robi rózne rzeczy , wiec jakis tam grosz ma , kieszonkowego nie bierze ! obrotny jest a studia póki co są w polsce darmowe !!!!

Gość Izóchnaaa....
moze sa darmowe jesli studiuje w miescie w ktorym mieszkasz a we Francji juz nie poza tym po studiach niekoniecznie znadzie fajna prace

Gość mrowciaa
Dzieki za ten tekst:D Tacy ludzie jak ty, ktorzy nie maja nawet odwagi pisac pod jednym nickiem, utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze moj trud sie oplacil. Ciezko sie chyba zyje w kraju, gdzie ludzie ciesza sie tylko wtedy kiedy komus wszystko sie wali i jest nieszczesliwy:) Pamietaj tylko, ze plucie jadem nie sprawi, ze bedzie zylo ci sie lepiej, wrecz przeciwnie- frustracja bedzie narastac . Dobranoc🖐️

Gość karoolek...
nie musi ! sek w tym , ze jak nie znajdzie pracy w zawodzie , to i tak da sobie radę ! bo sposobów zarabiania pieniedzy jest wiele ! i wcale nie trzeba miec wyksztalcenia by zarabiac , trzeba miec glowe na karku , pomysł i szczescie , a nas ...szczescie nie opuszcza

Gość karoolek...
zatem to nie studia kosztują , a lokum , stancja , akademik -

Gość Izóchnaaa....
ja pisze pod jednym nickiem i nie jestem frustratka domyslam sie ze psychologie skonczylas mrowcia skoro tak ludzi potrafisz rozgryzc idziesz spac? We Francji o tej porze ludzie kolacje zaczynaja ale skad masz o tym wiedziec skoro ciebie brak dziecka tylko niepokoi

Gość 40ści
mrówcia cytuję twoją wypowiedź "Sa kobiety, ktore sa szczesliwe zajmujac sie ciagle dziecmi. To nawet wygodne, bo nie trzeba zajmowac sie soba i mozna mowic, jak to sie czlowiek dla dziecka poswieca." Pierdoły opowiadasz,wychowywałam dziecko i studiowałam dziennie,nawet nie chodziło do złobka,zajmowaliśmy sie nim na zmianę z mężem i było super. Nie piszcie tylko, ze majac dzieci jestescie lepsze lub bedziemy wam zazdroscic, bo to tylko swiadczy o waszym ograniczeniu i potwierdza teorie, ze matki glupieja... Będziesz kiedyś zazdroscic,znam takie mądrale z reala,częśc z nich jest już samotna,nie udało im się zajść w ciąże przed 40stką i ukochani meżowie znaleźli sobie dużo młodsze panienki zdolne do urodzenia im dziecka.Pamiętaj,ze meżczyzna może zostać ojcem w każdym wieku,ty matką juz nie;).Faceci do ojcostwa często dojrzewają dopiero około 40stki,dla nas jest już wtedy często za poźno

Gość masakrycznieee
a idzcie w pizdu matrony. Nie ma co z wami gadac. Nie marnujcie czasu idzicie do dzieci

Gość 40ści
mrówcia co do wyjazdów,to tez głupoty.Nasze dziecko pierwszy raz wyjechało za granicę w wieku 1,5 roku,jasne,że nie było zainteresowane ,ale też nie przeszkadzało,a do 6 roku życia zjechało pewnie więcej niz ty do dzisiaj

Gość karoolek...
dajcie spokój - niech kazdy zyje jak chce i jak mu pasuje , sam na swojej skórze sie dowie czy takie, a nie inne zycie było dobre (te dotychczasowe) o co sie kłócicie ??

Gość Izóchnaaa....
oczywiscie niech kazdy zyje jak uwaza ale chyba sam tytul topiku ze laskom zal kobiet z dzieli jest chory a mrowcia to juz wogole bzdur tu tyle napisala ze chyba kazdy by sie zdenerwowal

Gość karoolek...
tosz to podpucha ! chcecie w to brnac dalej ? prosze bardzo

Gość Izóchnaaa....
masakrycznie ty jestes dzieciak wiec spierdalaj a mrowcia tu ludzi obraza praca w urzedzi to dla niej badziew kurde jaka bzdura, studia za graniac i super pracawe Francji ale bajki

Gość karoolek...
Moze miec takie zdanie - to mnie akurat nie dziwi , choc wiem iz wywoływac bedzie ono zgrzyty ! Sam twierdze, iż praca ludzi za wszystko co jest ponizej 1500 zł na rekę to ponizenie godnosci czlowieka , a ten który poddaje sie temu jest dla mnie słabym czlowiekiem , ale cóz tacy też widac byc muszą. Nie kazdy jest obrotny , zdolny i sobie radzi. Ale szanowac ich wszystkich trzeba. Chwalenie sie zarobkami jest tez nie smaczne , wYTYKANIE MATKA IZ COS STRACIŁY JEST TAK SAMO NIE NA MIEJSCU, BO BYC MOZE ONE CHCIAŁY STRACIC BY ZYSKAC COS CZEGO Z KOLEI INNYM NIE JEST DANE. Póki ktos nie wie co traci , a mysli ze zyskuje - moze byc w błedzie , choc są osoby co dzieci miec nie chca i lepiej niech takie nie mają.

masakrycznieee strasznie duzo w Tobie agresji i kompletnie nie dopuszczasz do siebie ze z usmiechem na ustach slubowalysmy: swiadome praw i obowiazkow wynikajacych z zalozenia rodziny..... nie dopuszczasz do siebie wiadomosci ze kanary nie sa moim szczytem marzen a wlasnie ta mala glizdeczka wyjaca w nocy, zabkujaca i robiaca przerozne kupki:D nie bedziesz miala o czymrozmawiac z rowiesniczkami bo one przejda kolejny etp w swoim zyciu, po studiach i balangach beda na etapie mciezynstwa o ktorym Ty tylko bedziesz wiedziala z teorii - to jak podrozowac palcem po mapie. Na innej plaszczyznie nadal bedziesz mogla dale sie odnalesc w towarzystwie ale na spotkaniu klasowym zalózmy ile beda w stanie znajomi sucha o Francji (która teraz nie jest dla nikogo ziemiá nieosiágalna) czy o pracy, która i tak kazda kolezanka ma. Pr\\ychodzá kolejne tematy, mezowie, dzieci, szkoly, przedszkola, zakupy, wyposarzenie domu, kredyty, dzien codzienny a ty wychodzisz ze spotkania bo juz nikt o francje nie pyta. Ja Cié nie potepiam Ty nas owszem, az krzycza twoje posty. Moe kiedys zdecydujesz sie na dziecko i jesli tak abybya zakochaná w nim nawiedzoná mamuka a nie normalná co na 2 tygodnie dziecko w PL zostawia bo na wczasy jedzie. Takie jest moje zdanie, a teraz czekam na lincz.

Gość mrowciaa
u mnie w chacie jakoś zimno brrr Może poleję sobie naleweczki?? jak impreza to impreza olewam was jestem od was lepsza przeciez wy tu w Polsce to jestescie tepe i beznadziejne babska