Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfgjhgjghjgjjgj

zal mi kobiet co maja 28 lat i sa mezatkami z dziecmi

Polecane posty

Gość takasejja
a ty mrowcia masz problemy z zajsciem w ciaze prawda???

Gość mrowciaa
Nie, nie mieszkam w Hiszpanii, chociaz spedzilam tam pare miesiecy i mam tam przyjaciol. Wiadomo, ze nie jest tak, ze albo wszystkie kobiety rodza po 30stce albo wszystkie przed. Jezeli np. 7 na 10 Francuzek(przykladowo) rodzi po 30stce, to mozna powiedziec, ze Francuzki rodza po 30stce.

Gość eRZZZ
ja sie nie musialam dla dzieci poswiecac mrowcia, swiata troche widzialam, studia skonczylam prace mam jak pisalam w urzedzie spotykam takie niby swiatowe bezrobotne bezdzietne, wmawiacie sobie ze jestescie szczesliwe, aj si ciesze ze mam rodzine

Gość mrowciaa
o zesz k**wa mac, mrowcia to swiatowa laska , mieszka we Francji w Hiszpani i USa ja pie**ole i wogole oczytana Kompleksiki sie odzywaja. Francja to normalny kraj, jak kazdy inny, wiec jezeli fakt mieszkania tam jest dla ciebie oznaka swiatowosci, to wspolczuje pogladow. Do osoby powyzej: gdybym chciala zajsc w ciaze, to nie trulabym sie tabletkami:)

Gość ANNNNN9
dajmy na to ze laska ma 28 lat i co ona takiego robi ze ma lepiej od mezatki? Niech mi to ktos wytlumaczy?

Gość ANNNNN9
niepotrzebnie bierzesz te tabletki bo i tak nie masz z kim sexu uprawiac

Gość za nbzajzjkaza
jasne ze tabsy bierzesz bo co bys zrobila gdyby cie jakis Arab we Francji zaplodnil? To by cie rodzinka wysmiala

Gość ale o co ta dyskusja
oj mamusie, wystarczy wam dwa słowa napisać, a rzucacie się straszliwie i krzyczycie jakbyście same sobie chciały udowodnic, że jesteście szczęsliwe - jeśli jesteście, to nie powinno was to wszystko co tutaj pisze obchodzić :)

Gość mrowciaa
kie niby swiatowe bezrobotne bezdzietne, wmawiacie sobie ze jestescie szczesliwe, Praca w urzedzie? No faktycznie ci sie poszczescilo:D Nigdy nie bylam bezrobotna, ale nie nasmiewam sie z takich osob, bo pewnie im ciezko. A ja mysle, ze to wlasnie matki zyja w swiecie pieluch, obiadkow, prania, dobranocek i wmawiaja sobie, ze sa szczesliwe, ale rozumiem w sumie was. Skoro nie mialyscie na tyle odwagi, aby spelniac swoje marzenia, to musicie sobie wmawiac, ze zycie, ktore sobie stworzylyscie wam odpowiada:)

Gość ja czuje ze powinnam...
miec dziecko :o mam 29 lat, w sumie nie do konca "sie wyszalalam " - teraz dopiero bardziej ciesze sie urokami podrozy, adoracja facetow mam faceta ktory mnie chce na stale ale ja nie czuje tego samego chyba mino wszytsko nie dojrzalam troche zazdroszcze dziewvczynom, ktore juz maja dzieci i na dodatek sie nie skarza ze dziecko zabralo im wszytsko - figure, wolnosc, a wpedzilo w zmeczenie chcialabym tak a nie moge poki co

Gość za nbzajzjkaza
ja jako mamusia jestem szczesliwa i draznia mnie laski ktore klamia ze te ktore maja dzieci sa gorsze

Gość mrowciaa
ale o co ta dyskusja, ja juz ulatniam sie z tego topicu, bo wsciekle mamuski zaraz mnie pogryza z frustracji i niespelnienia. Radze zrobic ci to samo;)

Gość ale o co ta dyskusja
mrowka, a kto powiedział, że są niespełnione ? może i są, ale po co tak krzyczą i dają się prowokować ? ja jeślibym miała upragnione dziecko, miałabym resztę świata w dupie :P ale chwilowo nie pragnę i nie lubię, jak mi się wmawia, że jest inaczej i że powinnam i że lepiej by było dla mnie :P

Gość a nie mowilam
ja bym chciala miec prace w urzedzie mrowcia pewnie zapierdalasz na tasmie a ja znam sytuacje we Francji i tam sie Polakow nie zatrudnia ochoczo wiec pewnie tam jestes bezrobotna i przed rodzina gupa palisz

Gość masakrycznieee
wspolczuje tym co maja dzieci w mlodym wieku. TRaka jest prawda ze przez kilka lat nie ma sie czasu dl.a siebie, tylko dzicko in dziecko. Wyjscie raz na miesiac. I nie ma innycvh tematow niz kupki swoich dzieci. Moja kuzynka urodzula w mlodym wieku . Oprocz siedzenia z bachorami nie ma nic, nie pracuje, maz ma kiepska prace bo musieli wrlocic do rodzicow na zadupie. Caly czas brak kasy, frustracje, gruba dupa i zero innych tematow z ludzmi niz jej dzieci. Kurde co mnie lone iknteresuja., Moge pogadac chwile o nich ale MAMY pamietajcie ze zycie nie skupa sioe rtltyko na waszych dzieciach. Wiec darujcie sobie nawijanie o nich godzinami :o

Gość YSSSSSSS
ja uwazam ze z mrowcia cos nie tak bo laska ciagle wyjezdza z kraju i pewnie do tego jakas ideologie dobrala bo musi sie tam laska czuc tak sobie

Gość kjdshsd
masakrycznie a ty pewnie masz gruba dupe i bez dziecka i byle jaka prace

Gość za nbzajzjkaza
ja mialam dzieci w mlodym wieku ale z odstepem 5 lat wiec nie siedzialm ciagle w domu, jesli ktos nie ma dzieci to nie znaczy ze bedzie mial fajne zyccie, bo mieszka z rodzicami i zarabia grosze

Gość masakrycznieee
no i po co taka agresja? Ale wy dzowne jesyescie. Czy nie mam prawa meic swojego zdania, nie chccvec miec dziecka w mlodym wieku.Nie mam grubej dupy, jestem szczupla studiuje dobry kierunek i pracuje w szkole jezykowej wie cnie narzekam. Co wy jakies matki polki jestescie ze sie tak obiurzacie, Nie uwazam zde to obowiazek kobiety zeby urodzic wiec o co wam chodzi?

Gość ANNNNN9
uwazam ze te laski ktore nie chca dzieci po prostu albo nie maja odpowiedneigo faceta albo nie stac je na dzieci

Gość krówka ..
eRZZZ pracujesz w urzędzie pracy to nic dziwnego że spotykasz same bezrobotne:D:D ale uwierz mi-poza urzędem są tez inni ludzie;) temat jest durny-28 lat to nie 18,większość ludzi ma w tym wieku dzieci,a jak nie mają-to niedługo będą:) i nie ma czego współczuć:)

Gość karoolek...
nie rozumiem po co ta dyskusja ? jaka jest wyzszosc wychodzenia za maz jak i mienia dzieci po 30 a jaka po 20 jak i co i czemu przeszkadza ? jak ktos osioł i niedorajda to wszystko mu przeszkodzi ....

Gość Izóchnaaa....
obowiazek moze nie ale nie kazda kobieta nawet taka ktora ma 4 dzieci jest zacofana i bezrobotna

Gość masakrycznieee
Z dzieciatych znam tylko jedna osobe u ktorej wyglada to normalnie. Mimo tego ze ma dziecko ma swoje zycie. Potrafi wyjechac na 2 tyg na wakacje i zosgtawic dziecko w Polsce nie meczac swoich znajomych opowiesciami o nim. a reszta? Po prostu kontak sie urywa

Gość mrowciaa
ja bym chciala miec prace w urzedzie mrowcia pewnie zapie**alasz na tasmie a ja znam sytuacje we Francji i tam sie Polakow nie zatrudnia ochoczo wiec pewnie tam jestes bezrobotna i przed rodzina gupa palisz Skad sie biora takie prymitywne osobniki? Dobije cie teraz, ale skonczylam studia we Francji i mam normalna, umyslowa prace, ale nie czuje potrzeby tlumaczenia sie czy tez udowadniania niczego takim prymitywom. Boli, ze kto mial odwage spelniac swoje marzenia i nie pracuje na tasmie? Przestan zionac jadem i zawiscia, a moze tez cos kiedys osiagniesz. Teraz juz wiem, skad sie biora opinie, ze Polaka boli jak rodakowi sie wiedzie.

Gość eRZZZ
w urzedzie spotykam bezrobotne to fakt i chodzi mi o to ze nie maja mlode kobiety takiego fajnego zycia jak tu niektore psza, bo studia nie gwarantuja swietnej pracy, zreszta wkleilam linka do topiku

Gość masakrycznieee
ANNNN co ty gadasz kobieto. Po prostu niektore nie czuja takiej potrzeby, moze poczuja w przyszlosci, moze nie. Nie zyjemy sto lat za murzynami. Posiadanie dziecka NIE JEST OBOWIAZKIEM. Ja mam faceta i kase, stac mnie na dziecko ale go nie chce

Gość karoolek...
w urzedzie i spotkasz kogoś w wyzszym wykształceniem - wiec