Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2008 :( męczą mnie od kilku dni i nie pomaga rennie ani żadne takie duperele piłam gorzką herbatę, imbirową też i nic :O tak mnie mdli że nie nadaję się do niczego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onk3 0 Napisano Grudzień 5, 2008 może w ciązy jestes Luska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baramabarama Napisano Grudzień 5, 2008 gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pirania33 0 Napisano Grudzień 5, 2008 znowu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilly rose 0 Napisano Grudzień 5, 2008 Luśka to trzeba przecierpiec... :O sprobuj ogorki kiszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przezabawniee Napisano Grudzień 5, 2008 amol z cukrem, dla mnie najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2008 nie jestem w ciąży, niestety... :O jestem trochę przeziębiona właściwie to tylko ostre potrawy mogę jeść i wiecie co? nie mogę patrzeć na słodycze!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilly rose 0 Napisano Grudzień 5, 2008 tez tak czasami mam:O wtedy pochlaniam jogurty xD :D i najlepiej takie kwasne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 5, 2008 :O gdybym potrafiła sprowokować wymioty to bym sobie ulżyła :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coca-cola leczy takie rzeczy Napisano Grudzień 5, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izabela28 0 Napisano Grudzień 5, 2008 Smekta rozpuszczona w coca coli przechodzi na dlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renu multi plus Napisano Grudzień 5, 2008 Lusesita pytam powaznie - bierzesz hormony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach