Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greq

Apel do kobiet - zostawcie nas w spokoju!

Polecane posty

chce tylko powiedziec ze nie ma wytlumaczenia na to ze sie kogos skrzywdzilo a argument ze mialo sie wiele nieudanych zwiazkow nie przemawia jakos do mnie .Jesli sie wie ze i tak nic z tego to po chuja interesowac sie,rozkochiwac ,dawac jakies nadzieje a potem ot tak sobie zrywac kontakt? no pytam po co? z zemsty? bo tylko tak mozna to wytlumaczyc !!! Myslicie ze tylko Wy jestescie tacy biedni ,pozalowani ,skrzywdzeni przez los a nie pomysleliscie ze ta druga osoba tez nie miala lekko i ze zabawa jej kosztem moze przyniesc wiele zlego?

gdzie ja powiedziałem ze podswiadomie rozkochujemy? stwierdzilem ze niechcacy a dlaczego? bo my tego tak naprawde nie chcemy ale sila rzeczy,gdy jestesmy dla was mili,stajemy sie czuli,wy jestescie w siodmym niebie i robicie sobie nadzieje. ja osobiscie nie dam sie juz skrzywdzic wiec nie rob sobie nadzieji.to raczej ty uwazaj na siebie bo to ja swoja postawa spowoduje ze przeplaczesz niejeden wieczor na kafe;p ja chce wam pomoc,ty masz to w dupie,twoja broszka

\", kto cierpi przez takiego zamkniętego w sobie ludzika? \" a kto będzie płakał przez kogoś z beznadziejnym charakterem, zamkniętego w sobie i pewnie jeszcze nieurodziwego :O nie czarujcie 🖐️ nawet się na tyle nie poznają żeby płakać

Gość fiołeczka
Ale facet, którym ja jestem zainteresowana nie jest taki z powodu przejechania się na kobietach. Jego spotkało coś zupełnie innego...

itsonlymexx - nie czytasz ze zrozumieniem i za bardzo sie rzucasz.ochlon , przeczytaj jeszcze raz i pomysl trzy razy nad odpowiedzia.nie chce mi sie tych wszystkich twoich glupot prostowac

Gość pisz w swoim imieniu
a nie w liczbie mnogiej

Gość Eric spoko
dlaczego autor wypowiada się w imieniu jakiejś grupy? wiem, jak wyglądają relacje z takim człowiekiem. uważam jednak, że warto je podjąć, choćby dla niego.

Gość Eric spoko
fiołeczko - ja też mam taki przypadek.

skoro wiesz to droga wolna.zapewne wiesz co taki ktos czuje.zabawne

Gość kiedyś RER
Autorze - oddzielaj chociaż akapity enterami. Mam wrażenie, że: z jednej strony kobiety mają Ci dać spokój, z drugiej - starać się przebić przez Twoją skorupę nieufności, uprzedzeń i przejść. Jednym słowem: mogą się starać, ale Ty nie gwarantujesz nawet, że SPRóBUJESZ. Są ludzie, którzy nie nadają się do relacji damsko-męskich, nigdy nie zawrą związku małżeńskiego, bo po prostu są do niezdolni do bycia z drugą osobą. Takich faktycznie nie ma co "zdobywać". Ale też oni nie powinni siebie i innych oszukiwać, że "może jednak".

Gość fiołeczka
Eric wiem, że wiesz, wypowiedziałaś się w moim topicku :)

ja siebie nie oszukuje.ja ostrzegam przed takimi jak ja

Gość Eric spoko
kto się rzuca - wiem, jak wyglądają relację. o uczuciach nie pisałam.

niechcacy a podswiadomie to prawie to samo ,zwal jak zwal ale wiadomo ocb!!! sorry ale umiem czytac ze zrozumieniem i z tego co tutaj nastukales wynika ze chcecie byc sami ,nie potraficie sie zaangazowac i zblizyc do kiebty i bla bla bla nie chce mi sie pisac tego wszystkiego ale jak kobieta zakocha sie w takim pseudo bienym skrzywdzonym przez los chlopaczku to jest jej wina bo On oczywiscie nieswiadomie rozkochal ja w sobie ale to nie jest bynajmniej jego wina ,bo coz on poradzi ze baba sie zakochala :] TOTALNA BZDURA!!! sorry ale my nie jestesmy naiwne ani glupie zeby kazdy jakis gest odbierac w niewiadomo jaki sposob i doszukiwac sie czegos wiecej niz tylko kolezenstwo!!! I bynajmniej nie bede siedziala i beczala na kafe w nieskonczonosc bo nie ma po kim!!! nie warto plakac po jakiejsc limozie co sie wszytskiego boi a jak cos na cholere zrobi to tlumaczy sie swoim wiekiem cierpieniem :O

Gość Bebe*
Jak duza trzeba miec motywacje i chec pomocy kobieta by pisac tak dlugi apel o 24 w nocy. Napisz wprost co chcesz osiagnac i jaki Twoj cel?

Gość kiedyś RER
Bebe* --> pisać długo i rozwlekle to żadna sztuka ;) IMHO sztuką jest skracać i konkretyzować ;)

jestescie nawine i glupie its onlymex.taka wasza natura.wystarczy poczytac kafe.to jest po prostu zenada co wy wyprawiacie.i gdyby nie bylo tego problemu nie pisalbym opowiadania o polnocy:)

Gość Bebe*
Dlatego staram sie odszukac sensu i powodu tej wypowiedzi..?

Gość kiedyś RER
greq --> to niech tacy jak Ty mówią dziewczynie szczerze: nie wezmę ślubu, nie zamieszkam z tobą, nie chcę mieć dzieci, nie pójdę z tobą na imprezę rodzinną/studniówkę/imprezę, tak naprawdę nie wiem, czy chcę z tobą być. Po TAKIM ostrzeżeniu dziewczyna przynajmniej wie, w co się pakuje.

jesli takie gesty jak: dwuznaczne wypowiedzi calowanie obmacywanie prowokowanie zaczepianie kiedy olewa sie totalnie faceta oraz wiele innych czułych gestow nazywamy TYLKO kolezenstwem to spoko :] tylko mogl mi o tym powiedziec ze u niego takie zachowanie do dziwczyn jest na porzadku dziennym no i przede wszytskm kiedy ja dawalam sobie siana i olewalam bo wiedzialam ze jest trudny i wogole to mogl sobie rowniez odposcic i mnie olewac a nie robic to co robil :) no ale coz... biedacwto jakas panna zrobila kuku i pewnie nie wiedzial co robi :O

Gość kiedyś RER
No to OK, bo już się obawiałam, że spisałeś tu wszystko co, czego NIE mówicie.

Gość kiedyś RER
Dochodzę do wniosku, że 20% mężczyzn jest tego typu, a następne 70% udaje ten typ dla wygody.

Gość mexx -Ty jesteś mściwa i zła
dziewucha. nie wstyd Ci?

juz to powiedzialem its onlymexx - dalas mu nadzieje i skorzystal z zaproszenia.teraz po twoich wypowiedziach widze w tobie zlosc i zal do niego.no coz biedactwo,takie zycie

po to jest ten apel by takie kobiety jak itsonlymex nie przezywaly niepotrzebnego zawodu jezu ,ja to jednak ma zlote serce.pomagam innym

"ko mogl mi o tym powiedziec ze u niego takie zachowanie do dziwczyn jest na porzadku dziennym no i" to raczej podrywacz na biednego misia a nie prawdziwie zakompleksiony bo taki pewnie by nie macał i całował każdej koleżanki :O

Gość Eric spoko
pomagam zrozumieć kobietom, że są głupie - to chciałeś napisać ?