Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greq

Apel do kobiet - zostawcie nas w spokoju!

Polecane posty

my jestesmy glupie i naiwne? i kto to mowi ,facet ktoremu jakas babka kuku zrobila i teraz biedaczek boi sie zaufac innej bo tak to przezyl ,oj biedacwto :O a jak niechcacy skrzywdzi inna kobiete to oczywiscie nie ejst jego wina to wszytsko przez te glupie baby :O wiesz co?daruj sobie ... tak jak juz pisalam ,jesli zostalo sie skrzywdzonym przez kogos to nieuprawia to aby krzywdzic inna osobe .wtedy nalezy uwazac na to co sie robi i starac sie aby przypadkiem kogos nie skrzywdzic z wazywszy na to ze sie samemu wie jak to jest ,jak to bardzo boli... no ale jak ktos widzi tylko swoja dupe i dba o swoje uczucia to sorry ,bez komentarza . Dlatego ja juz glupia taka nie bede i takich frajerow bede kopala w dupe :]

Gość itsonlymexx to egzaltowana
idiotka. niech opatrzność mnie chroni przed takimi kobietami.

"to raczej podrywacz na biednego misia a nie prawdziwie zakompleksiony bo taki pewnie by nie macał i całował każdej koleżanki" oj raczej nie jest podrywaczem zreszta na takiego to on nie wyglada i sadzac po ilosciach dziewczyn jakie mial moge w 100% stwierdzic ze nie jest takim typem :) Zreszta rasowy podrywacz proboje bajerowac a on tego nie robil ,nie rzucał tanimi tekstami :O

No to sie k**wa wje**lam po same pachy!!! Przeczytalam calosc i wlosy mi sie zjezyly na karku! Tak sie sklada, ze jestem w pewnym... raczej ukladzie niz zwiazku z takim facetem Nie to, zebym szukala porad, bo to dla mnie nie problem... przynajmniej do tej pory nie byl, bo nie wiedzialam, ze sytuacja jest tak powazna! Historia zaczela sie jakies 3 mce temu Pracowalismy razem, czesto chodzilismy na wspolne imprezy... I wlasnie po jednej z takich imprez -nie pierwszy juz raz- wyladowalam u niego w domu...

nie mowie tu o jednej kobiecie a o dziesiatkach .trwalo to latami.kazdemu by siadla psycha.tobie juz widze siada po jednym nieudanym zwiazku hahaha biedactwo.sil starczylo raptem na jednego takiego glupiego i naiwnego osobnika hahahaha no i ja nie krzywdze innych.nie chce tego robic. stad moj apel.bo widze ze to potrafi bardzo zabolec.utule cie , bo tak mi cie szkoda

maraguex - niech ma cos od zycia.dawaj mu jak najczesciej ;p

Gość nata88
greq- a co konkretnie wpłynęło na taka a nie inną postawę u Ciebie? Co ukształtowało takie myslenie?

Gość do mexówny
Dziewczyno, jak czytam twoje posty to sie nie dziwię,że facet cię nie chciał. Wiedział, co robi. Jestes tak niesamowicie agresywna, tak chamska w swoich wypowiedziach, tak afektowana,że każdy będzie wiał na koniec świata przed tobą. Nie umiesz też czytac ze zrozumieniem. Jestes przerażającym człowiekiem, złym do szpiku kości. Los oszczędził twojego niedoszłego partnera i dobrze. Może spotka fajna, dobrą, ciepłą kobietę a nie bluzgającego potwora. Życzę mu tego z całego serca.

Gość Eric spoko
też bym chciała ;)..... :P

No to Mexx cierpisz z powodu dychotomii uczuć(żeby nie powiedzieć schizofrenii)

ona jest taka bo az krzyczy z bolu,tesknoty.pragnie byc kochana ale nikt jej nie chce.ma pryszcze i smierdzi;p

Gość Eric spoko
greq, ale pojechałeś. ty jesteś skrzywdzony, ona też. ludzie skrzywdzeni potrafią być okrutni.

nie musisz mnie utulać ,pisze to wszytsko nie dlatego ze przezywam jak stonka wykopki bo wiem ze nie warto plakac przez takiego psedo faceta .Chodzi mi o to ze jesli taki facet od poczatku wie ze i tak nie bedzie w stanie sie zaangazowac to po co zaczyna ? jeszcze zrozumialabym jakby to kobieta jego nachodzila ,molestowala ale kiedy to On sam przychodzil ,szukal kontaktu itp itd Moge jeszzce pojac ze po nieudanym zwiazku chce sie dowartosciowac ale dlaczgo przy tym rani druga osobe skoro wie ze to bardzo boli?

nata88 - no wlasnie te lata odrzucen,dziesiatki kobiet ktore mnie wysmiewaly i odrzucaly.nie mowie ze bylem z nimi w zwiazkach bo tak nie bylo.nie daly sie nawet dotknac.wiec teraz ja sie od nich chce jak najbardziej oddalic ale jesli kiedys jakiejs sie spodobam to lepiej zeby sobie to uczuciedo mnie darowala.dlaczego? pisze o tym w pierwszym poscie

Gość Eric spoko
poryczałam się. skrzywdzona przez skrzywdzonego. piszę o sobie, zeby nie było.

Gość nata88
hmm, rozumiem Cię doskonale, i miałam okazję poznać takiego czlowieka, zamknietego w sobie, niedostępnego, ale w jakis sposób udało mi się otworzyć skorupkę, choć trwało to długo, ale pracowaliśmy nad tym usilnie oboje. Nigdy nie podjęłabym się tego gdyby on tez tego nie chciał. Do dziś jestesmy w bardzo szczęśliwym związku, żartujemy, płaczemy razem, kiedy pojawiają się jednak problemy on zamyka się w sobie. Milczy. Wtedy czuje się karana, nie wiadomo za co. Jest mi przykro. Miał problemy w dzieciństwie.Duze.

o jezu mexx.przeciez pisze o tym na wstepie.przeczytaj jeszcze raz moj pierwszy wpis.dlaczego facet zaczyna mimo ze nie chce sie zaangazowac? po pierwsze to nie on zaczyna tylko wy,a kiedy juz pozwalacie do blizszych kontaktow on nie rezygnuje bo chce poczuc cieplo tej drugiej osoby,choc na chwile ale wie ze przy jego charakterze i doswiadzceniach to na dluzsza mete nie wypali i usuwa sie w cien,wiedzac ze zadaje bol.dlatego macie sie do takich osobnikow nie zblizac!

"Dziewczyno, jak czytam twoje posty to sie nie dziwię,że facet cię nie chciał. Wiedział, co robi. Jestes tak niesamowicie agresywna, tak chamska w swoich wypowiedziach, tak afektowana,że każdy będzie wiał na koniec świata przed tobą. Nie umiesz też czytac ze zrozumieniem. Jestes przerażającym człowiekiem, złym do szpiku kości. Los oszczędził twojego niedoszłego partnera i dobrze. Może spotka fajna, dobrą, ciepłą kobietę a nie bluzgającego potwora. Życzę mu tego z całego serca." ok moze mnie ponioslo i przesadzilam ale wkurza mnie poprostu fakt ze osoba ktora zostala skrzywdzona sama potrafi krzywdzic ,nie mysli o uczuciach tej drugiej osoby . O to mi chodzi a nie o to ze ktos mnie nie chcial czy cos ,owszem boli mnie to ale bez przesaady :) Sama kiedys kilka razy zstalam skrzywdzona w bardziej boleśniejszy sbosob i nikomu czegos takiego bym nie zyczyla a tym bardziej jesli cos robie to starama sie nie krzywdzic przy tym innych bo wiem ze zostawia to slady w Naszej psychice .

widzisz nata.ty tego doswiadczasz.mimo ze jest super i pieknie,to on nie do konca potrafi zapomniec o przeszlosci i sila rzeczy-rani cie.to zbyt zlozony proces.na pewno sie stara ale jest to dla niego trudna sytuacja.pokochac tak na 100% i wyzbyc sie zlych doswiadczen nie jest prosta rzecza.ale widze ze ci na nim zalezy,jestes przy nim dlatego zycze ci powodzenia!:)

... i o ile poprzednie razy nie mialy zadnego podtekstu, tak przy tym wyladowalismy tez w jednym luzku Fakt, bylismy oboje pod wplywem, ale jakos wielkiego halo nikt z tego nie robil Nastepnego dnia zachowywalismy sie tak, jak zwykle Wieczorem -znow po imprezie, ale juz w pelni swiadomosci- sytuacja powtozyla sie i tak przez pare tygodni Tak zwany sex bez zobowiazan Dla nas obojga bylo to wygodne rozwiazanie

mexx, powiedz szczerze, czy Ty nigdy nie powiedziałaś facetowi, który czuł do Ciebie miętę, zeby spierdalal na drzewo? I jak bardzo przejmowałaś się jego zranionymi uczuciami?

Gość Eric spoko
w moim przypadku skrzywdzony facet rani mnie nieświadomie. nie winię go za to. tak mnie dziś naszło.

Margaux- to dla niego wygodny uklad.moze tez i dla ciebie.seks i nic wiecej.nie tzreba sie az tak angazowac.moze kiedys cos z tego sie urodzi? zaczac zwiazek od seksu a dopiero pozniej wprowadzic do niego uczucia? moze sie uda

pewnie i tak mi nie uwierzysz ale nigdy czegos takiego nie powiedzialam .Owszem umawialam sie z roznymi facetami ale jesli widzialam ze facet w jakis sposob angazuje sie a dla mnie chodzi wylacznie tylko o kolezestwo to odrazu jemu to mowilam i bynajmniej zachowywalam dystans ,zachowania typu :przytulenia ,buziak nie wchodzily w gre poniewaz dobrze wiedzialam ze ktos moze zle to odczytac :)

tak wlasnie rania trudni,doswiadczeni zyciem faceci - niechcacy niechcacy bo przeciez wy nam i tak wszystko wybaczacie ;p hehe

pewnie mexx.jakby ktos zobaczyl ze sie z toba caluje to by pomyslal ze geje,normalnie homo

pewnie mexx.jakby ktos zobaczyl ze sie z toba ktos caluje to by pomyslal ze geje,normalnie homo

ale tak czasem sobie mysle ze nie warto byc ok skoro inni nie zwazaja na Nasze uczucia .Zawsze staralam sie nie krzywdzic innych ale co z tego skoro nie raz dostalam po dupie? i mam juz tego dosc :( Boże to nie ja przychodzilam i zwierzałam sie ,nie ja szukalam kontaktu , nie ja całowalam ... :(

myslisz mexx ze seks miedzy ludzmi skrzywdzonymi takimi jak my bylby radosny i pelen orgazmow?

"pewnie mexx.jakby ktos zobaczyl ze sie z toba ktos caluje to by pomyslal ze geje,normalnie homo" ojoj ale mi dowaliles :] nie moja wina ze ci w zyciu nie wyszlo i jak napisalam prawde probujesz dowalic mi tylko ze to tez Ci nie wychodzi ,takie zaczepki mnie nie ruszaja ale jesli w ten sposob ulży Tobie to ok ,obrazaj mnie :O