Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcus 25 lat

Dlaczego kobiety to takie obłudne hipokrytki bez honoru ? Jak tak mozna ?

Polecane posty

Gość Marcus 25 lat

Mam 25 lat. Podczas studiów latałem za pewną damą ( tak mi sie wtedy wydawało, że nią jest :-o ) Kilka razy bezczelnie dała mi do zrozumienia ze nie mam czego u niej szukac bo nie ta liga a i wyglad mam niewyjsciowy:-o No trudno jakos przelknalem ta pigulke i zylem dalej. Ona zwiazala sie z super przystojniakiem "z kLasą". Fakt, do niego nie mam sie co rownac i pod wzgledem wygladu ( zwlaszcza ) i pod wzgledem stanu posiadania. On pochodzi z majętnego domu. Prowadza rodzinny interes i gosc kasy ma jak lodu. Ja jestem zwyczajnym facetem, ktorego wyglad nieco odbiega od normy. Wiem to bo nigdy nie cierpialem na przesadne zainteresowanie swojej osoby kobietami. Jednak jakos zawsze z kims bylem. Wracajac do meritum sprawy. Po roku okazalo sie ze dziewczyna za ktora latalem jest w ciazy. Jej Romeo ja olal czego mozna bylo sie spodziewac. I od tamtego czasu ona probowala spotykac sie z kilkoma facetami ale tylko jak dowiadywali sie ze jest w ciazy to odchodzili od niej. Minelo moze z 3 miesiace jak zaczela sie do mnie przymilac. Wczesniej mnie nie zauwazala, bylem dla niej tylko kolega choc niektorzy uwazali ze jest to na zasadzie ONA CIE POTRZEBUJE TO CIE ZAUWAZA A JAK NIE TO MA MNIE GDZIES. Ja oczywiscie czujac miete do niej bo zawsze sie podobala zastanawialem sie. Jednak honor u mnie przewazyl i dalem jej kosza. Ona oburzyla sie na to ze ja smie ja olewac i walnela mi focha. Po jakims czasie dowiadywalem sie od znajomych ze to niby ja ja podrywalem i jak dowiedzialem sie ze jest w ciazy to ja olalem. Ze jestem chamem i burakiem. Czesc znajomych odwrocila sie ode mnie na jakis czas.Pozniej przyznali mi racje. Ale powiedzcie mi drogie dziewczyny, jak mozna byc taka obludna hipokrytka ? Najpierw olac a pozniej wrocic z brzuchem i jeszcze byc oburzonym ze ja jej nie chce ? Wiem, że dziecko tu nie jest nic winne, ale dlaczego mam wychowtwac nie swoje dzieci ? Czlowiek chce jak najlepiej a po jakims czasie to dziecko w klotni wypomni mi ze nie jestem jego ojcem i nie mam prawa sie wtracac:-o Jak ta dziewczyna mogla sie tak zachowac ? Przeciez to obluda na maksa :-o

Gość a tobie podoba sie tylko
dlatego ze jest ladna ;/ wiece zamknij morde bo sam patrzysz na wyglad a ona w ostatniej kolejnosci do ciebie sie zwrocila :D ZBYT KRÓTKIE NOGI JAK NA NASZE PROGI :classic_cool:

a po co Ty się nad tym tak zastanawiasz nie chcesz jej to nie jest jaka jest i nie tobie ja oceniać narobiła sobie dziewczyna problemów to niech się teraz martwi

Gość lol....
:O pustak z niej :O a Ty sie nie przejmuj i zyj dalej :)

Można zrozumieć, że sytuacja Cie po prostu wkurza i chcesz się wygadać :) Tak już jest, są na tym świecie hipokrytki, materialistki i po prostu durne istoty, ale to sie tyczy zarówno kobiet jak i mężczyzn. Przejdzie CI niesmak, ale następnym razem uwazniej dobieraj obiekt wzdychań, wiem, że to silniejsze od facetów że chcą mieć śliczna laske i wartościową, ale jeśli nie znajdiesz takiej to stawiaj po prostu na wartościową

Gość Marcus 25 lat
No ok, patrze na wyglad ale co w tym zlego ? Ja rozumiem ze nie jestem w jej typie i ze mi dala kosza. Ale wkurzam sie bo po jakims czasie wrocila z podkulonym ogonem prosic o laski i jeszcze sie dziwi ze jej nie chce :-o Hipokryzja jej mnie przeraza :-o

Dlatego pisze, że to normalne u facetów, że patrzycie na wygląd, jesteście wzrokowcami, ale potem nie płacz, że jest z niej pustak, bo jest bardzo trudno miec śliczna dziewczyne i wartościową w odatku, chociaż nie mówię że to niemożliwe :) Odnośnie tamtej dziewczyny o której wspominasz, z Twojego opisu wynika, że to zwyczajnie głupia kobietka o małym rozumku, ale trzeba sie liczyc, że sa takie osoby i na pewno jeszcze nie jedna taka osobe spotkasz w swoim zyciu.

Gość ofer ma
dlaczego głupia? co złego jest w tym, że dziewczyna chce mieć faceta przystojnego i bogatego? co jest w tym złego?

Nie ma nic złego w tym, że dziewczyna chce miec faceta przystojnego i bogatego, ale już jest cos złego w tym, jak najpierw olewa takiego "szaraczka" który zaleca się do niej, a kiedy ma dziewczyna problem to wraca, bo przypuszczalnie nie ma szans u tych przystojnych i bogatych.

Gość ofer ma
to co, jak już ma dziecko to już życie ma przeżyć w samotności i nieszczęściu czy jak? dlatego że bogaci i przystojni jej już nie chcą?

Gość olejzpierwszego
jak ja bym to zrobil...... najpierw powiedz ze ok i super a potem kaz jej obciagac z polknieciem albo na twarz i wez to nagrywaj... a na koniec ja olej.... dziwki sa od dymania i szkolenia a nie od pisania topikow o nich

Gość Marcus 25 lat
Forrest Gump - sugerujesz abym patrzył na mniej atrakcyjne dziewczyny? A to dlaczego ? Jeśli w moim guście są np szczupłe wysokie dziewczyny z pokaźnymi piersiami to mam podrywać niską grubaskę z piersiami miseczki B ? :-o Ja na prawdę rozumiem, że mogę nie być w jej typie, ale to co ona zrobiła normalne nie jest. Ciekawe, że kiedyś ona startowała tylko do tych z wyższej półki a teraz zeszła nagle o kilka klas niżej. Wcześniej nie miałbym u niej żadnych szans a teraz nagle się mną interesuje ? I to jest hipokryzja i to najwyższych lotów. OFER MA - nie twierdzę, że ona ma żyć w samotności, ale dlaczego mam wychowywać nie swoje dziecko ? Poza tym jaką mam pewność że za jakiś czas ona znowu nie odejdzie do innego który będzie przystojniejszy i majętniejszy a nie będzie miał nic przeciwko jej dziecku ? Nagle jej uczucie do mnie wygaśnie... Nie chce tego

Gość ofer ma
jeżeli można tu mówić o czyimkolwiek honorze to tylko chyba o jego. czy zgodzi się być na skinienie palcem laski, która wcześniej go spławiła. a jaki jest problem w tym że laska przypomniała sobie o facecie który kiedyś za nią biegał to nie wiem.

ofer ma a wierzysz, że laska tak diametralnie zmieniła uczucia co do niego? :P Ja nie... A do autora - znajdź sobie kogo chcesz i przestań tu płakać :) Już Ci przytaknęliśmy i jesteśmy wielce oburzeni jej postępkiem :)

Gość taka jedna 01
no cóż, dziewczyna pokazała Ci co o Tobie myśli i uwierz, pewnie, nie tylko ona. Zdaję sobie sprawę z tego, że oceniamy ludzi przez pryzmat wyglądu, ale to mija przy bliższym poznaniu. Jak widać ofiarę wybrała sobie idealną, skoro: po pierwsze - mino 25 wiosen wie wiesz, że ludzie potrafią być interesowni po drugie - w wieku 25 lat wciąż piszesz o sobie Marciuś (zdrobnienia są dobre dla dzieci, a nie mężczyzny 25-letniego) W tym wieku już dawno powinieneś wiedzieć, że "książki nie ocenia się po okładce". No ale sa ludzi i ludziska :P

Gość Marcus 25 lat
Łotahel - niby dlaczego ja jestem pusty ? Uzasadnij jesli masz argumenty Czy pustym jest to, że podobają mi sie takie a nie inne dziewczyny ? :-o

Dokładnie, nikt nie broni Ci szukać ładnej kobiety, ale jak najbardziej wskazane jest by była ona do tego inteligentna. Skoro na obiekt westchnien wybierasz idiotkę, prózną, pustą, interesowną i głupiutką, do tego bezczelną... no to świadczy niestety o Tobie. Ja bym na Twoim miejscu nie przyznawała się do tego

Gość do tej wyżej
on ma nick MARCUS a nie MACIUŚ

Gość ale masz problem no nie mogę
laska Cię nie chciała a teraz z brzuchem Cię podrywa, więc wchodzisz na kafę i lamentujesz że wszystkie kobiety są interesowne i hipokrytki.... zrozum, Ty piszesz tylko o jednej.....po cholerę te generalizacje ? bo jedna panna zachowała się jak idiotka ? gdyby każda traktowała Cię wten sposób to mógłbyś pomyśleć: A) że jesteś ciulem i dlatego WSZYSTKIE kobiety, które spotykasz tak Cię traktują B) kobiety które miałeś wątpliwą przyjemność spotkać są obłudnymi hipokrytkami

Gość Marcus 25 lat
Po pierwsze mój nick Marcus to żadne zdrobnienie a niemieckojęzyczna wersja imienia Marek :-p No ale do tego trzeba znać obce języki prawda ? :classic_cool: taka jedna 01 - książki nie ocenia się po okładce, ale ta okładka powinna zainteresować jednak by mieć chęć przeczytać ją całą prawda ? :-p

Gość do Marcusa
tak, powinna okładka przyciagnąć ale u ciebie problem tkwi w tym że przyciągnęła, poznałeś zawartość - puste kartki - i nadal byłes nią zauroczony...

Gość brzydula444
dobrze ci tak bo sam chciales ładną

Gość ofer ma
a kto tu mówi coś o uczuciach? uczucia są dobre wtedy kiedy dzieci się robi a kiedy trzeba je wychowywać to potrzebna jest stabilizacja i odpowiedzialność a nie szalona miłość.

Gość brzydula444
wyjasnijcie mi to na logike dlaczego facet chce ladna ale sie oburza ze sie nie podoba kobietom ? kobiety to tez sa estetki

Gość ale masz problem no nie mogę
mnie nie odpowiedział, ciekawe czemu....

Gość do Marcusa 25 lat
a podobała by Ci sie zgrabna szczyplutka, niewysoka blondynka z biustem b???

Ja jestem ( z tego co zaobserowałam) atrakcyjna ale nie podobają mi się przystojni mężczyźni, wole szaraczki i taki mam gust, i uważam sie za estetke ponieważ musi byc czysty i schludny, to chyba normalne... Sa gusta i guściki, nie ma sensu wypowiadac się o preferencjach.

Gość Marcus 25 lat
brzydula444 - a wg Ciebie miałem zainteresować się jakąś roztytą hipopotamicą z piersiami jak pestki słonecznika ale za to z "bogatym wnętrzem" ?? Nie bądź dzieckiem wielorybku :-p do Marcusa 25 lat - oczywiście, że podobałaby mi się - mnie podobają się dziewczyny dbające o swoje ciało ale i o intelekt a nie tylko jedna z tych rzeczy:-o