Śpiąca król...caryca 76 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Skąd to wiesz? Jesteś niemożliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: No od 14 tak jakby to robisz xD I tak bardzo się staram, ale na hu mnie prowokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Nie popieram tego i zawsze to mówiłem, ale to jej życie i niech każdy żyje jak mu wygodnie. Teraz ładnie to dyplomatycznie ubierasz w słowa, a innym razem było:"Wow! Jak tak można?!" I rozkminy czemu tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Ciiii. Bierz popcorn i czytaj. Muszę iść spać, bo rano do pracy, ale zostawcie coś na poranną kawę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Od razu napisałeś w tamtym poście że możesz lepiej moje ocenić, że byłam w koszulce? Gdyby tak było to nie byłoby całej sprawy Idź precz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Jesteś niemożliwa Bo ja nie wiem kim jest ten ktoś. Chociaż jak się dowiem to i tak mi nic po tym ale ciekawość mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Ja jednak czytam to jestem porządny, pisali na mnie co mają bu.r.deL Mi się udziela luzacki tryb życia ale jesteśmy mięciutkie jak kûpka pod pancerzykiem. Ciekawi mnie ten Misiu, ilu było przedstawianych teściowej i tym podobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu Nudesy i kamienica w tle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Muszę iść spać, bo rano do pracy, ale zostawcie coś na poranną kawę Mogą skasować. Nie ryzykuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 337 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, elżunia = kibel napisał: lerzaczkowi an priv tak pisała Czy jest ktoś, kto nie pisał do Leżaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Idź precz Idź precz Do mamusi Do tatusia Do malucha Idź precz Pańska skórko Ósme cudo znów na rudo Powiedz że piję Że z tobą nie żyję Że taplasz się w nędzy Bo nie mam pieniędzy Idź precz Idź precz Idź precz Do rodzeństwa Do kołtuństwa Do szaleństwa Idź precz Lalko z pucu Kalkomanio głębszych uczuć Powiedz że z głodu Nie sprzątasz już w domu Nie zmywasz też naczyń Bo jeść nie ma na czym Idź precz Idź precz Do mamusi Do tatusia Do malucha Idź precz Pańska skórko Ósme cudo znów na rudo Idź precz Do rodzeństwa Do kołtuństwa Do szaleństwa Idź precz Na nocniczek Mama da ci possać cycek Masz tu gotówkę Leć po ciężarówkę I pakuj jak leci bo ty kochasz te rzeczy Dach bierz bez skrupułów Lecz zostaw mi ściany przytrzymam się muru Gdy będę pijany Idź precz Idź precz Idź precz Idź precz Idź precz Idź precz Idź precz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Czy jest ktoś, kto nie pisał do Leżaka? Ja.. Ale Leżak do mnie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu Zara odleżyna wróci z drzemki i się zacznie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Teraz ładnie to dyplomatycznie ubierasz w słowa, a innym razem było:"Wow! Jak tak można?!" I rozkminy czemu tak jest. Bo może mnie to dziwić, skoro nie mieści się w moich ramach normalności, ale dla naprawdę hu mi od tego i luz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: Zara odleżyna wróci z drzemki i się zacznie Hebluje pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 8 godzin temu Nie chce mi się dalej tego ciągnąć. Wszystko było do przewidzenia w rozwoju tego tematu. Ludzie zawsze będą bronić tego, kto ich bawi, im wchodzi w doope, udawać że nie widzą jego błędów i wad, albo umniejszać im. A temu kogo nie lubią, bo ich nie bawi i w doope nie wchodzi, kto ma własne zdanie i stoi twardo przy czymś, nie idzie za tłumem, będą wytykać byle gufno i ossrają że się bije w piersi za błędy. Jak już się do kogoś uprzedzą to tego nie zmienią. I jak pojawi się mięso to rzucą się na nie za stadem, bo mocnym być w stadzie to każdy gieroj potrafi i niezła zabawa z tego jest. Ludzie są tak żałośnie przewidywali i tak prości jak małpy w dżungli, najprostszy instynkty się odzywają. W tym to, że facet stoi twardo przy lasce, bo mu pokazała kawałek ciałka. Prymitywne to wszystko w chui. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: dla mnie bez sensu wgl wchodzić w związek jeśli nie czuję że tego chcę a dzieci są ważniejsze niż ślub Wejść w zwiazek to trochę co innego bo jak cos nie gra to zaraz można z niego wyjść, a ślub jednak wolałabym mieć pewność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Bo może mnie to dziwić, skoro nie mieści się w moich ramach normalności, ale dla naprawdę hu mi od tego i luz. Tobie do wszystkiego luz póki ktoś daje Ci atencję i bawi. Nie jesteś w tym odosobniony oczywiście, to jest powszechne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu Szympansem jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: Zara odleżyna wróci z drzemki i się zacznie Jestem co takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Nie chce mi się dalej tego ciągnąć. Wszystko było do przewidzenia w rozwoju tego tematu. Ludzie zawsze będą bronić tego, kto ich bawi, im wchodzi w doope, udawać że nie widzą jego błędów i wad, albo umniejszać im. A temu kogo nie lubią, bo ich nie bawi i w doope nie wchodzi, kto ma własne zdanie i stoi twardo przy czymś, nie idzie za tłumem, będą wytykać byle gufno i ossrają że się bije w piersi za błędy. Jak już się do kogoś uprzedzą to tego nie zmienią. I jak pojawi się mięso to rzucą się na nie za stadem, bo mocnym być w stadzie to każdy gieroj potrafi i niezła zabawa z tego jest. Ludzie są tak żałośnie przewidywali i tak prości jak małpy w dżungli, najprostszy instynkty się odzywają. W tym to, że facet stoi twardo przy lasce, bo mu pokazała kawałek ciałka. Prymitywne to wszystko w chui. Widać to dokładnie, na twoim przykładzie z Reksiem. Zgadza się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 29 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: No cóż. 40 letnia kobieta nie pomyślała ze zaczynając cycami na cycach skończy. Kobiety są jednak skończonymi krėtynkami. i z tym ciężko się nie zgodzić, niestety... ja obstawiam, że on z nią przeszedł na priv licząc głównie na nudesy i ewentualne spotkanie, wychodząc z prostego założenia, że skoro nawet takiemu oblechowi pravolowi wysłała i zaproponowała spotkanie, to do niego tym bardziej z taką propozycją w końcu uderzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano 8 godzin temu Dzieci to dzieci, też są wolnymi ludźmi w ogóle a małżeństwo to rytuał katolicki niekorzystny dla baby... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Wejść w zwiazek to trochę co innego bo jak cos nie gra to zaraz można z niego wyjść, a ślub jednak wolałabym mieć pewność. Czyli nie masz pewności wobec ojca swojego drugiego dziecka, 7 lat młodszego od siebie.. Czyli jest tak jak przypuszczałam, niepewność, strach. Ale największy strach, że stracisz zasiłki, które pobierasz jako samotna matka z dwójką dzieci i to ma sens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Jestem co takiego? Wiedziałeś że iskra ma cie za oblecha i mitomana? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie chce mi się dalej tego ciągnąć. Wszystko było do przewidzenia w rozwoju tego tematu. Ludzie zawsze będą bronić tego, kto ich bawi, im wchodzi w doope, udawać że nie widzą jego błędów i wad, albo umniejszać im. A temu kogo nie lubią, bo ich nie bawi i w doope nie wchodzi, kto ma własne zdanie i stoi twardo przy czymś, nie idzie za tłumem, będą wytykać byle gufno i ossrają że się bije w piersi za błędy. Jak już się do kogoś uprzedzą to tego nie zmienią. I jak pojawi się mięso to rzucą się na nie za stadem, bo mocnym być w stadzie to każdy gieroj potrafi i niezła zabawa z tego jest. Ludzie są tak żałośnie przewidywali i tak prości jak małpy w dżungli, najprostszy instynkty się odzywają. W tym to, że facet stoi twardo przy lasce, bo mu pokazała kawałek ciałka. Prymitywne to wszystko w chui. Przegadali ciebie? Elka jest tak męcząca że musiałem dzisiaj 2 drzemki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Tobie do wszystkiego luz póki ktoś daje Ci atencję i bawi. Nie jesteś w tym odosobniony oczywiście, to jest powszechne. W huy mam atencję, to ty tutajsz kwitniesz pięć lat. Ja w ogóle tutaj nie muszę siedzieć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Wiedziałeś że iskra ma cie za oblecha i mitomana? Nie Czyli co muszę pokazać pity fioota i akt notarialny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, choroszcz wzywa napisał: i z tym ciężko się nie zgodzić, niestety... ja obstawiam, że on z nią przeszedł na priv licząc głównie na nudesy i ewentualne spotkanie, wychodząc z prostego założenia, że skoro nawet takiemu oblechowi pravolowi wysłała i zaproponowała spotkanie, to do niego tym bardziej z taką propozycją w końcu uderzy Czyli jej teoria która mi wciskała że wyciągnęła wnioski i żałuję owsika są kłamstwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 8 godzin temu Mówią że nie bez powodu laski po 40 som nadal same nie wiem co z wami nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach