Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlokowana babka

jak ciekawie obciąć długie włosy

Polecane posty

Gość zlokowana babka
aha chcialam wam podziekowac za wszystkie propozycje fryzur:*** jak znajdziecie jeszcze jakies ciekawie to powrzucajcie:D

Gość wikunia51
Idioci ze swoimi debilnymi uwagami niech się nie wcinają ja nie maja nic madrego do powiedzenia.

Gość gość
ja tez mam długie może ładnie wyglądają ale jest mi ciężko z takimi włosami tez mam ten problem

Gość Obciełam
Z włosów do pasa, grubych ciężkich i maskarycznie upierdliwych ciachnęlam się na Ko.żuchowska. Nigdy jeszcze w zyciu nie byłam tak zadowolona z fryzury. Brąz zmieniłam na blond (przeróznego odcienia, zalezy jak farba pokryje). :)

Gość suzey
Moim zdaniem mogła byś je ścieniować. No chyba że masz cienkie włosy to wtedy ładnie też wygląda jak od przodu zaczniesz na długości mniej więcej podbrudka i potem coraz dłuższe a z tyłu prosto. ;)

Gość gość
jeśli chcesz obciąć długie włosy to zadzwoń do mnie zanim obetniesz to je kupię-dobrze zapłacę--605827977

Gość gość
ja znalazłam dobrego fryzjera stylistę na warszawskich Bielanach http://fryzjeranna.com.pl/ bardzo fajnie mnie strzyżę, w końcu mam stałego ulubionego fryzjera