Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona..

Co mam zrobić jeśli mój chłopak chce....

Polecane posty

Gość Zmartwiona..

Co mam zrobić jeśli mój chłopak chce zobaczyć moją ci**e a ja się jego wstydze. Tłumacze mu że na wszystkie sposoby że nie chcem i się wstydze, ale on się pyta dlaczego się wstydze i nie chce ustąpić. Co mam zrobić? Jak mu to wytłumaczyć? Mamy po 15 lat.

Gość miec 15 lat i w dupie caly
świat :D

Gość Słotka landryneczka
Proszę o pomoc..:((

Gość leśny
a ja jak miałem 15 lat to o cipkach nie myślałem jeszcze..... motorynka, zabawa w wojne...... ech, to były czasy. nie było internetu, komórek......

Gość Zmartwiona..
O jaką pomoc prosisz?

Gość Zmartwiona..
No widzisz teraz są inne czasy

Gość Zmartwiona..
Kto mi pomoże...:((( Jestem załamana!

Gość leśny
A znasz coś takiego jak stanowczość? Nie bo nie chcesz i tyle. bez dyskusji i tłumaczenia. Nie musisz mu się tłumaczyć ze swojej decyzji.

Gość Zmartwiona..
Znam, ale on tego nie rozumie!

Gość miniminimini
ale to nie on ma znać pojęcie "stanowczosc" tylko TY!!! Dziecko, idź pozbieraj zabawki, a nie robisz z siebie lafirynde... ja w wieku 15 lat co najwyżej wysyłałam walentynki, a nie rozważałam rozbieranie się... zerwij z nim kontakt, jezeli jest nachalny... a ile on ma lat???

Gość miniminimini
sorry, nie doczytałam, 15... powiedz mu żeby sobie pomarzył, za smarkaty na to jest, zboczeniec z niego wyrośnie;P

Gość aalllllllllllllllllllll
powiedź mu, żeby spierd......... albo zrób mu dobrze i inny sposób a da spokój - brutalna prawda!!!

Gość michałek939
jejku ja tez w wieku 15 lat to co najwyzej walentynki wysylalem i to anonimowe albo sie grało wpiłe na boisku a teraz cipki chca oglądać.. :O

Absolutnie nie daj się temu chłopakowi! On ma inną psychike niż Ty, nim wodzą hormony i ciekawość, a Ciebie może skrzywdzić takim postępowaniem. Powiedz mu, że NIE I KONIEC TEMATU. Jeśli to konieczne wytłumacz, że nie jesteś gotowa, a kiedy będziesz to TY PIERWSZA dasz o tym znać. Bądź mądra i nie daj się złamać chłopakowi, mamy paskudne czasy dla młodzieży, szanuj się i nie rób niczego na siłę.

Gość Zmartwiona..
Myślę tak samo jak wy..nie chcem tego zrobic i nie zrobie ale jak mu to do jasnej cholery wytłumaczyć! ;[ Trudno..kocha to poczeka.. Dziękuje za rady. Pozdrawiam ;]

Gość Juś.
Hoho. Kocha? Dobre. Tu jednak wiek idzie w parze z tym co w głowie.

\"kocha to poczeka\" dobre sobie. Dawno temu ktoś mi powiedział, że w tym wieku nie ma jeszcze miłości. Obraziłem się, ale dzisiaj weim, że miał rację. To sie nazywa popęd, a nie \"kocha...\" Na miłość musicie zaczekać. W tym wieku trudno to Wam zrozumieć, ale za jakiś czas, może wspomnicie tę moją wypowiedź. Rada ode mnie, pogoń go, albo niech czeka. Wybór należy do Ciebie, kiedy mu na seks pozwolisz. W tym wieku, to raczej nie zaczynajcie zabawy w dorosłych. Być dorosłym to umieć ponosić odpowiedzialność za swoje czyny. W razie wpadki, Wasze dzieci będą wychowywać Wasi rodzice. A jak mu ulegniesz, to gwarantuję, że mu się oddasz i dojdzie do seksu, na który jeszcze nie jesteś gotowa. Nie łam się i bądź TY stanowcza, nie on. Życzę Ci samych piątek i cenzurek z czerwonym paskiem. Serio, nie żartuję. To czas na Wasze dzieciństwo i młodość, a nie zabawę w dorosłość.

Gość leśny
Mając 15-lat nie szukasz dziewczyny tylko obiektu do zaspokojenia swych instynktów. Praw natury się nie oszuka..... Od oglądania się zaczyna. Gość liczy że jak mu pokażesz to i będzie coś więcej. Tylko nie próbuj robić coś bo inni tak mówią, albo będą się śmiali z ciebie. Bo potem w razie czego to ty zostaniesz z problemem.....

ludzie czy wy nie widzicie że to głupia prowokacja! ktoś napisał 1 post i potem sam sobie odpowiadał!! Zmartwiona.. O jaką pomoc prosisz? 13:51 Zmartwiona.. No widzisz teraz są inne czasy 13:57 Zmartwiona.. Kto mi pomoże... Jestem załamana! a Wy sie dajecie w balona zrobić i udzielacie dobrych rad :O boshe co za głupi naród :O

Gość zniesmaczona xxxxx.
ale ty jesteś pojebana :O

Gość Zmartwiona..
Do --> facetpoprzejsciach Ja się mu nie oddam nie jestem jeszcze taka głupia, jak kocha i mu na mnie zależy to p[oczeka jak nie to pójdzie w piz**Dziękuje.