Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieci

9- miesieczne dzieci co wasze juz potrafia co jedza itp.

Polecane posty

Gość ooooo nieeeee
dodam do ulubionych,aby nie zapomniec

Gość ooooo nieeeee
uuuu,ale w matematyce jestes dobra

Gość ooooo nieeeee
dlaczego sie tak podniecasz madonno:-D:-D

K_ASIA_K - Nawet nie wiem co mne podkusiło tu zajrzeć idąc na nasz topik. Dziękuję za pozdrowienia i odzwajemniamy :D

madooonna, a moja lekarz na stwierdzenie, ze sie rwie do siadania, a potem do chodzenia powiedziala, zeby pozwolic mu, bo widocznie czuje sie na silach. Zreszta tak jak pisalam, jest niesamowicie silny. Chodze z malym na okresowe badania i zaden lekarz nie stwierdzil zadnych nieprawidlowosci. Ale co lekarz to inna opinia i co czlowiek to inne zdanie.

więc zwracam honor i mówie przepraszam, życze wszystkiego dobrego dla synka i obym sie myliła .

Gość ooooo nieeeee
kobieto,jak nie wierzysz w cos,to nie probuj wmawiac wszystkim ze to klamsto,zachowaj dla siebie,bo przeciez skad tak naprawde mozesz wiedziec jak jest,no skad????

Gość ooooo nieeeee
no widzisz:-) gratuluje:-)

Gość moja przyjaciolka
po raz kolejny okazalo sie, ze mamusie jakby mogly to by sie oczy wydrapaly :O

Gość ooooo nieeeee
i dobrze zrobilas,ze przeprosilas to nie masz dzieci,ze mozesz tak dlugo czekac:-p

ja przynajmniej potraie przeprosić i przyznac sie do błędu i nie posługuje sie kłamswtem jako argumentem w oczernainiu innych.

idiotko,juz na tylu topikach pisalas takie glupoty,komplenie nie znasz sie na tym co piszesz,masz wogole dzieci?????? juz tyle razy cie zagielam,oczywiscie za kazdym razem pod innym nikiem. wypowiadasz sie kompletnie nie majac wiedzy na temat,a juz nieraz wklejalam linki potwierdzajace to co pisalam i sie wkoncu zamykalas Już tyle razy cie zagiełam:) hahhahaha nasza zaginaczka wyimaginowana:)

Gość ooooo nieeeee
nie klamalam,naprawde nie znajde teraz. szkole skonczylam juz dawno:-) ale zauwazylam tez ze bardzo lubisz sie klocic na forum,chyba wczoraj bylo to samo

no miałaś w ulubionych już jak twierdziłaś. Może i sie lubie sprzeczać, nie wiem, ale przynajmniej nie kłamie żeby wygrać dyskusji.

i co jeszcze napiszesz, że masz dowód na to ze przyleciałam z marsa?? czy na to ze nie mam dzieci??? moją karte od ginekologa stwierdzającą że jestem dziewicą??? tylko pewnie szukac ci sie nie chce.

Milego wieczoru mamusie, pozdrowka, ja koncze, bo mala chce sie jeszcze bawic ;) P.S. Nicolla rzeczywiscie, nie patrzylam na stopke, sliczny bezzebnik :D 😘 No i dobrze, im pozniej tym lepiej :)

Gość ooooo nieeeee
* obrażasz mialo byc

nie zaprzeczyłam ze sie spzrteczac a co do moniki to ona mnie przeprosiła, ale ja czekam na to gdzie ty mnie tak zaginasz, napisałas to z takimi szczegulikami, musisz dokładnie wiedziec gdzie to było. a tu dowód na to ze monika mnie przeprosiła:)

Gość ooooo nieeeee
:-D:-D:-D:-D:-D

a no i jak na forum gdzie 90 wypowiedzi to własnie awantury, dwie które przytoczyłaś to naprawde cała masa:)

Gość ooooo nieeeee
szczegulikami??????????:-D zajrzyj do słownika zanim napiszesz cos głupiego:-o szczegół