Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowiczka

Wieszak na torebkę

Polecane posty

Gość randkowiczka

Właśnie widziałam na snobce taki wieszak na torebkę i zastanawiam się czy któraś z was ma to lub widziała na zywo. http://snobka.pl/artykul/4909/wieszak_na_torebke Brzmi niezle. I przyznam ze przydaloby mi sie. Jestem na etapie intensywnego randkowania (singielka przed trzydziestka ma czasem takie desperackie miesiace niestety) i czesto trafiam w miejsca gdzie nie mam co zrobic z torebką.... No nic, pomyslalam ze was zapytam, czy macie, jak się sprawdza etc. No i moze komus tez sie przyda.

Gość yoopeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zarąbisty patent!!ciagle mam problem co zrobic z torebka:)

Gość randkowiczka
prawda?? :) takie małe a cieszy.

Gość kasia2020
Ja jak idę do knajpki, restauracji, baru itd. to nie mam co zrobić w torebką, a wtedy wyciągam wieszaczek i jest super. Mój udźwignie max. ok. 3-4 kg, więc to dużo :)

Gość randkowiczka
Jak też masz kolekcje torebek to polecam powiesić (przykręcić) w szafie na drzwiach takie rzędy wieszaczków na różnej wysokości. Ja mam nawet taką specjalną szafkę w której tylko wiszą torebki na różnej wysokości.

Gość kupuję
Randkowiczka, dzięki! rewelacja. Jutro kupuję na prezenty dla moich przyjaciółek. Z nieba mi dziewczyno spadlas bo nie mialam pomyslu na prezenty :)

Gość miskaaaaaaaaaa
widzialam to kiedys w pytaniu na sniadanie, ja nie wiem jak to moze utrzymac torbe:D

Gość Mała_Dama
Ja to już zakupiłam. I rzeczywiście blat nie może być za gruby (chociaż w domu wszystkie stoły, stoliki i biurko były OK :)), ale za to wieszak utrzymał naprawdę sporą torbę. A do środka włożyłam dwie książki oprócz moich zwykłych śmieciuszków i portfela. Dziewczyny, polecam ! Widziałam różne wzory na allegro. Ja kupiłam ten pokazywany w snobce, czyli w fajnewesele.pl.

Gość gicia
A ja znalazłam sklep z takimi wieszaczkami www.wieszaczki.pl Wiem, że można kupić je także na Allegro.

Gość Ewela_1984
Ja znalazlam na Nobleshop.pl :) Elegancko, a przy tym jakie wzory! Osobiście moim faworytem jest Kitty ;)

W Warszawie w Złotych Tarasach to sprzedają. Szczerze mówiąc dla mnie to bardzo niepotrzebna rzecz.

Gość Ewela_1984
Ja mam zawsze problem przy barze ... gdzie ja zostawić :)

No ale chyba nie powiesisz sobie wtedy torebki przy barze na tym wieszaku? Ja nigdy nie mam tego problemu, bo nie wychodze na imprezy sama. Zawsze ktos przypilnuje torebki. Mozna tez zostawic djowi albo na barze jak sie ladnie usmiechniesz :]

Gość Ewela_1984
A dlaczego nie ?? :) Fantazja :D Albo na weselach, kiedy nie wiesz gdzie ją odłożyć jak idziesz do tańca :) ostatnio tez widziałam przy dziewczynie w kawiarni :) Jak dla mnie bajer :D

Gość Ewela_1984
Szał może i był, ale jakoś wtedy tego nie zauważyłam :)

Gość milosniczka1408
Dostałam od chłopaka na święta wieszak do torebki Kimska. Jest naprawdę bardzo przydatny. zawsze trzymam go w torebce i jak się okazuje naprawdę często go używam. Też kiedyś zastanawiałam się nad ideą tego wynalazku ale teraz juz wiem jak bardzo ułatwia życie. Polecam wszystkim sklep Warsaw Point Gallery w warszawskich Złotych Tarasach. Mają tam naprawdę duży wybór tych wieszaków, ale też tych toreb filcowych. Sama dostałam taki oto wieszak który jest w linku poniżej. :) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=353164281448822&set=a.231781493587102.48426.167513103347275&type=1&theater