Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka S

mam 37 lat i rozpaczliwie szukam milosci

Polecane posty

Gość Lidka S

Nie moge juz tak zyc sama, mam dosc samotnosci. Niestety czuje, ze moj czas juz mija. Widze jak za maz wychodza 25 latki i to nawet z facetami bedacymi w moim wieku. Mnie juz chyba nikt nie chce. Nawet na czacie faceci jak slysza o moim wieku wykrecaja sie od swpotkania nawet jesli sami maja kolo 40 lat. A ja po prostu chce kogos do kochania.

Gość gsgsg
nigdy nie miałas mężą?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmj
mialas kogokolwiek?

jak masz most niedaleko to problem z głowy. tylko owiń sobie głowe recznikiem jak bedziesz skakac bo mozesz w ostatniej chili w odruchu obronnym osłonic glowe rekami i bedzie dlugo i bardzo boleć :P

Gość Lidka S
Nie. Mialam propozycje malzenstwa majac 23 lata ale odmowilam i chyba to sie potem na mnie zemscilo. Od tego czasu nie moge nikogo znalesc.

Gość ja mam 32 lata i tez jestem
sama i mam wrazenie ze panowie z reguly szukaja mlodszych. na portalach randkowych tacy 3-34 latkowie to wogole do mnie nie zagladaja . moj profil ogladaja za to 37-45 latkowie. boje sie ze jak tak dalej pojdzie to za 5 lat napisze to samo co Ty :-( ale na pocieszenie dwie znajome mi z widzenia kobiety wlasnie cos ok. 38 lat znalazly sobie facetow wiec wszystko mozliwe

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmj
no ale chyba nie jestes dziewica??? co?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmj
kawiatek normalny jestes? jakiefanki :O?

Gość Lidka S
ja mam 32 lata i tez jestem --ja juz dla spoleczenstwa czuje sie stracona. Wszystkie moje kolezanki maja juz od dawna rodziny i dzieci co maja juz po 10 lat. Ja nawet nie wiem gdzie moglabym kogos szukac: w disco? tam sa same dzieciaki co maja 20 lat. nawet faceci w moim wieku wola mlodsze. Dla wszystkim jestem juz stara panna.

Gość Lidka S
Oczywiscie nawet juz sa podszywy:((

Gość ldldldldld
To może nie szukaj rozpaczliwie. bo to tylko odstrasza... Trochę żałosne.

Gość gsgsg
uważasz sie za nieatrakcyjną czy masz trudny charakter?

stare pomarszczone babska po 30-tce moga liczyc tylko na staruchów po 60+ :P i to tylko takich ktorych nie stac na młode i piękne 20-latki :D beret - ku..wa komik dostanie bęcki ze to ze na Etiudzie w Wawce na Okeciu dzis puscili 4 samolotu na raz na wylot o 12:30. i musialem sie przepychac bo ci smieszni Poalcy nie potrafia pokierowac ludźmi :P

Gość im bardziej
rozpaczliwie tym gorzej

Gość pan pachnacy
o tej porze? ;-)

"kawiatek normalny jestes? jakiefanki ?" srakie fanki :P nie kawiatek please bo dzis bije przez internet nawet :P

pan pachnacy do NIemiec sie dostal i mu sie nudzi w hotelu :P i szuka komu by tu wieczorkiem dowalić, hihihi :P :P kto na ring wychodzi? :P

Gość jak wiesz
ja zawze wychodze jak mam okazje z tym no jak to mowiles aaa doskonalym dyskutantem sie zetrzec ;-)

Gość Lidka S
Desperacko moze nie szukam ale jestem naprawde zrozpaczona. Nie moge zrozumiec dlaczego wszystkie moje znajomosci z facetami sie rozpadly. Mam juz dosc bycia samotna a nie wiem nawet gdzie kogo znalesc. Wszyscy zajeci lub wola mlodsze. Wszyscy maja juz rodziny i odchowane dzieci. Tak mi przykro.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmj
kwiatek :O co ćpasz?

Gość lidka tak powaznie

Gość lidka tak powaznie
to jesli "zawsze" tak sie dzieje, to czas chyba dojsc do wniosku, ze problem tkwi w tobie

Gość ldldldldld
To nie szukaj facetów na czacie. Załóż profil na na sympatii, na którym będzie widać twój wiek. Odezwie się do ciebie ten, komu to nie będzie przeszkadzać.

Lidka S - weź zjeżdżaj trollu stad i zostaw pole śmieciarzowi Kwiatkowi :P "kwiatek co ćpasz?" tylko browara :P "ja zawze wychodze jak mam okazje z tym no jak to mowiles aaa doskonalym dyskutantem " hehe no i juz mi sie humorek ciut poprawil :)

Lidka S weź się w garść ..uśmiech na twarz i pozytywne nastawienie do życia..ja mam 37 lat, dzieci czyli tzw \"bagaż\" i na brak zainteresowania a i propozycji nie narzekam....czuj się piękna i atrakcyjna wtedy inni będą Cie tak samo postrzegać.Pozdrawiam

Gość elle22
Ja tez nie moge znalezc porzadnego faceta, a jestem duzo mlodsza. W dzisiejszych czasach facetom chodzi glownie o seks, zero glebszych uczuc. Moje kolezanki wychodza za maz, ale mam wrazenie, ze robia to, aby tylko miec pierscionek na palcu, a nie z wielkiej milosci. Brakuje po prostu wartosciowych mezczyzn....

Gość i o to chodzi
panie pachnacy:-)

Gość otoz glupiutka
elle, zupelnie nie brakuje tylko takie kretynki jak kobiety piszace na kafe tego nie potrafia objac swoimi szarymi komorkami (o ile je maja)