Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka S

mam 37 lat i rozpaczliwie szukam milosci

Polecane posty

co do tych Turkow jeszcze... od taksiary slyszalem ze puszczaja do NIemcow takie teksty w stylu "dostaliscie ta ziemie od Żydów" :P to bezczele jedne. mnie sie nóż w kieszeni otwiera na nich. zreszta ta panienka widziala niechec w moich oczach jak sie na nia patrzylem ale odwrocilem wzrok bo jeszcze by zadymili o po mi by to bylo :P

Luśka, ale mi chodzi tylko i wylacznie o arogancje tych młodzików... co oni mysla ze innych ludzi nie ma ze sie moga głośno śmiać 😠 bo niech se wygladaj jak chca ale niech sie kulturalnie zachowuja - nie sa sami w pociagu...

Gość NO TO CI POWIEM OFIARNICO
nie wiem, nie bywam za czesto w niemczech, choc bardzo bym chciala z pewnych powodow. zyje od lat we florencji /bella cittá, ma clima italiano  decisamente esagerato/ :-0 kwiatek... przetlumaczysz mi, x favore, kilka slow z niemieckiego..?

Luśka, broń se mozna zorganizowac od kogos od albo mlodych bo zadymiarze z moich lat to raczej siedza juz :P dobra wygadalem sie co mi dzis na watrobie lezalo pomarancza-wal, tlumacze i ide spac

a mnie oslabiaja EMO KIDS :-0 to jest dopiero demencja..! :-0 kwiatek, poczekaj moment az przepisze.. ;-)

Luśka, ale pieknie wygladaja moje kolezanki ze szkolnej ławki.mmmm te 30-tki, sama słodycz i chyba co najlepsze w kobiecie ;)

geduldig bis aufrausend, ausdauernd bis hektisch, gelassen bis temperamentvoll, einfühlsam bis verletzend, verletzlich bis ignorant......

Gość jak juz kwiatku
taki uczynny jesteś, to jak powiedzieć po niemiecku:" jesteś kiepski w łóżku" ? :D

pomarancza - cierpliwie do [nie wiem :P], wytrzymaly (w sensie duzo moze zniesc, wytrzymac) do roztrzepanego, na luzie do temperamentnej, wczuwajacy sie do raniacego, raniacy do ignorujacego. tak mniej wiecej to powinno byc ale w kontekscie zdan moze byc ciut inaczej :P

c.d: unnachgiebig bis harmoniebedürftig, intuiv bis pragmatisch, widersprüchlich bis züverlässig, distanziert bis loyal...

pomarancza- wez se wrzuc do slownika. nie chce mi sie juz tlumaczyc, to nie jest takie latwe nawet jak sie jezyk dobrze zna. do tego niemiecki od polnischa sie mocno różni i "nie zazębiaja sie mysli" nieraz w tych dwoch jezykach :P

:-0 probowalam, slownik zapodaje bzdury :-0

no nie swiruj, dokoncz mi to tlumaczenie..

Oj, Kwiatek, dla jednych ładniejsza, dla innych nie ;-) Wszystko kwestia światopoglądu :-) Poza tym uroda to rzecz przemijająca i przede wszystkim liczy się wnętrze! :P ;-)

PS. ja cały czas ziałam na czas z półkuli północnej i o senności jak na razie moge tylko pomarzyć. Ale może jak komuś będę życzyc dobrej nocy to mi się choć trochę udzieli. A wiec dobranoc 🖐️

"no nie swiruj, dokoncz mi to tlumaczenie.. " i za ten tekst odechcialo mi sie Ci cokolwiek wiecej robic... Luśka, dobranoc, ja ide spac. PS ale jaki czas półkuli polnocnej? przeciez jak sie poruszasz wzdluz południka to czas sie nie zmienia przy zmianie półkul generalnie. cos popindoliłaś ;)

Luśka, aha ;) hehe jak w zeszly roku w Dallas wyladowalem to budzilem sie kolo 3-4 w nocy :D a jak juz jako normalnie zaczalemspac to powrot byl :P do popiszyska jutro ;)

masz pomaranczo - Luśka mnie w dobry homorek wprawila i jej podziekuj za ponizsze tlumaczenie ;) niedostosowujacy sie do wymagajcy harmonii, intuicyjny do pragmatycznego, sprzeciwiajacy sie do niezawodnego, zdystansowany do lojalnego