Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka S

mam 37 lat i rozpaczliwie szukam milosci

Polecane posty

Gość Lidka S
No ale co we mnie moglo byc nie tak? Zawsze bylam uwazana i jestem za dosc ladna kobiete. Zawsze sie tez staralam byc mila i dobra. Nie mialam jakis nie wiadomo jakich wymogow. Pracuje, mam wlasny dom, nigdy nie oczekiwalam by ktos za mnie placil czy sponsorowal. Idealem nie bylam i jestem ale i naprawde gorsze byly ode mnie a znalazly sobie faceta.

Gość kwiatek to stary dragon który
nawciagawszy sie woni z gaci tworzy farmazony na kafeterii

Gość jesli nie mialas wymogow
to jakby ci to powiedziec, zebys zrozumiala, kwiatek? chcesz to wytlumaczyc za mnie? ;-)

Gość jesli myslisz kategoriami
Idealem nie bylam i jestem ale i naprawde gorsze byly ode mnie a znalazly sobie faceta. to lepiej dolacz sie do tematu "obijetnie jaki byle byl"

Gość Lidka S
elle22 tez slysze o slubach i to mlodych dziewczyn wlasnie tak 22 czy 25 lat. Dobija mnie to bo sa o parenascie lat mlodsze i juz maja swe polowy. a ja juz jestem starsza i niestety niechciana.

Gość ja mam 32 lata i tez jestem
wiem co czujesz bo jestem mlodsza i tez juz widze ze wszystkie znajome kogos maja, wiekszosc jest mezatkami na 1lub nawet 2 dzieci

Gość gdzie sie wykluwaja
takie debilki???? czy ktos wie?

"W dzisiejszych czasach facetom chodzi glownie o seks, zero glebszych uczuc. " same bezeceństwa by robili z tymi kobietami :P "Moje kolezanki wychodza za maz, ale mam wrazenie, ze robia to, aby tylko miec pierscionek na palcu, " chociaz pierścionek dobry bo jak facet sp...li to pierścionek po nim zostanie :D "a nie z wielkiej milosci. Brakuje po prostu wartosciowych mezczyzn...." wartościowy to jest komiczne bo jeździ super furą :P i skóre i komóre ma też niezłą :P

Gość czas na zmiany_
osoba emanujaca pogoda ducha, zawsze usmiechnieta przyciaga do siebie jak magnes.

Gość majakaja
oj tam dajcie spokój zachowujecie się jak sfrustrowane stare panny ja mam 31 lat i nie ma problemu z poznaniem faceta,sami mnie zaczepiaja na ulicy gdzie się da jest w czym wybierac

Gość bęcka
otoz glupiutka rozumiem, że ty też nie masz szarych komórek

" 22:54 [zgłoś do usunięcia] jesli nie mialas wymogow to jakby ci to powiedziec, zebys zrozumiala, kwiatek? chcesz to wytlumaczyc za mnie? " co? nic nie rozumiem, weź no wytlumacz bo pora późna juz 23 jest i powoli mi sie mózg wylacza :P

Gość majakaja
więcej optymizmu i usmiechu na twarzy,bo jak ktos do was ma podejśc jak emnujecie zła energią,na twrzy skwaszone miny,zero w was życia,który facet chce taka mimoze

Gość NO TO CI POWIEM OFIARNICO
ze ja tez mam 37 lat. skonczone! i mam faceta 6 lat mlodszego, ktory jest we mnie zakochany! czasem mnie to irytuje i chcialabym znow byc sama, bo wiecej szalalam! moj man ostatnio byl zazdrosny, bo podczas gdy zagadal sie z kumplem w pubie, podszedl do mnie pewien mlodzieniec prawic mi komplementy. to byl jakis studenciak, cudzoziemiec studiujacy na erasmusie. mial 24 lata! :-0 spytal o moj nr tel. i czy nie moglibysmy wyjsc razem :-0 i tak mi sie czesto zdarza! a ty nie doluj sie! badz soba i badz pewna siebie! to pomaga

"osoba emanujaca pogoda ducha, zawsze usmiechnieta przyciaga do siebie jak magnes." hehehe dobre pogode ducha to mozna miec jak ci w zyciu sie układa. jak sie rozp...la to ciekawe jak pogode ducha utrzymac :P tylko mi .k...wa nie pisz ze trzeba sie nie przejmowac bo wylaczam laptopa od razu :D

Gość moze ci sie tak wydaje ale
byc moze ludzie odbieraja ciebie jako zbyt zarozumiala? mozesz tego sama nie dostrzegac ale znam pare takich samotnych osob po 30, jest mi ich szkoda, ale kazda z nich ma jakies swoje "wdzimisie", jakigos bzika, czesto sie wywyzszaja co to nie one, nie podejda do "gorszego".. a czasem taki gorszy jest o wiele bardziej wartosciowszy od niej. uwazaja sie za wyzsze sfery, a prawda jest taka, ze wszyscy jestesmy tacy sami...

Gość majakaja
wyłacz swoj mozg kwiatek

Gość Lidka S
W stosunku do ludzi jesyem zawsze usmiechnieta i udaje zadowolona z zycia. Rozklejam sie gdy jestem sama w domu wieczorem i czuje sie samotna.

Gość majakaja
własnie bo może wymagania macie zbyt wygórowane,każda chciałaby prawnika,lekarza

Gość trinity.
Lidka, piszesz, ze jestes dobra i usmiechneta, tak jakby faceci cenili takie cechy. Ja zauwazylam, ze najlepiej ustawiaja sie w zyciu egoistki, ktore wcale nie sa dobre, ale wiedza za to jak postepowac z facetami...

Gość ja mam 32 lata i tez jestem
mam podobnie na zewnatrz usmiech a w domu lzy

Lidka trzymaj się i nie myśl tyle o tym, zacznij gdzieś wychodzić...życzę Ci powodzenia :) Dobranoc 🖐️

Gość majakaja
szkoda zycia na takie doły

Gość Lidka S
moze ci sie tak wydaje ale ---moze sie myle, ale nie sadze. Raczej zawsze bylam odbierana jako mila osoba i jesli chodzi o jako takie znajomosci nie mialam nigdy problemu. Co do facetow naprawde nigdy nie patrzylam sie na status materialny. moi rodzice byli srednio zamozni, nie oplywalam nigdy w dostatki i naprawde nigdy sie na to nie patrzylam. raz tylko odrzucilam chlopaka bo byl za bardzo zaborczy. potem to zawsze ja bylam odrzucana:(((

Gość majakaja
mam kuzynke w twoim wieku równiez ma 37lat i 2 nieudane małżeństwa jest bezdzietna,teraz poznała chłopaka na ilove nie miała wielkich problemów,musisz spróbowac na takich portalach

"to może już wyłącz..? bo zaraz nas tu pogryziesz " troche popodgyzam tylko i ide spac bo juz 😴 ze mnie. "majakaja wyłacz swoj mozg kwiatek " jeszcze z 15-20 min. aktywnosci i przewracam sie do łóżeczka 😴 no ale... co ta Lidka tak monotonnie pisze :P trolling słaby, słaby... nic nie reagujemy na Kwiatkowe zaczepki :P

Gość Lidka S
ciicha---ciezko z wychodzeniem w moim wieku. Czasem na kawke ze znajomymi ale one maja juz dawno swoje rodziny, takze spotkania to gora 2 godz i potem kazda do swej rodziny zmyka. Na disco raczej nie pojde tym bardziej sama bo by mnie chyba za jakas desperatke wzieli. Poza tym co mialabym tam robic sama? pic i gapic sie czy ktos do mnie podejdzie?

Gość moze ci sie tak wydaje ale
coniektorzy maja tez pecha... tylko zapewne w jakis sposob sie to prowokuje. :( trzeba byc mimo wszytko dobrej mysli i nie poddawac sie!! 🌼

"potem to zawsze ja bylam odrzucana " brzydka po prostu jestes :P zostaja ci wieczory przy piwie i kafeteria jak mnie :P