Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka S

mam 37 lat i rozpaczliwie szukam milosci

Polecane posty

Gość Lidka S
Staram sie:((( N aco dzien jakos sie trzymam, ale wieczory i szczegolnie gdy jest blisko swiat to sie rozklejam:((((

Gość Mirelka aaa
Kochanie nie trać nadziei. Do mnie miłość zapukała i zaskoczyła mnie zupełnie. Myslałam podobnie jak Ty, że miłości już nie spotkam. Teraz kocham człowieka takiego o jakim całe życie marzyłam. Tez długo nie mogłam się zdecydować .... zawsze było jakieś "ale". A On ma wszystko co cenię w drugim człowieku .... jest takim moim drugim ja :).

"Na disco raczej nie pojde tym bardziej sama bo by mnie chyba za jakas desperatke wzieli. Poza tym co mialabym tam robic sama? pic i gapic sie czy ktos do mnie podejdzie? " idź na disco bo 1. bedziesz tam młodziej wygladac 2. kazdy bazyl zyskuje w mroku disco 3. faceci jak sie spiją to na pewno ktorys z ostatnich wreszcie cie zaczecpi (takk do 2 w nocy musisz wytzymac no ale jak sie chce kogogs poznac to trza sie poświęcić, nie? :P

Gość moze ci sie tak wydaje ale
_kwiatek nie musi byc brzydka! znam naprawde wizualnie arakcyjne kobiety! a mimo to samotne.... to smutne ale coz zycie... trzeba sie jakos radykalnie zmienic! hm zapisac sie na jakis kurs tanca moze? tam? moze poszukac na portalach kolegi do towarzystwa, zawsze to cos:)

"_kwiatek nie musi byc brzydka! znam naprawde wizualnie arakcyjne kobiety! a mimo to samotne.... to smutne ale coz zycie... " bo to sieroty jakies :P niech se chomika kupia albo cos innego. facet w tym wieku to szkód moze wiecej przynieść niż pożytku 😴

Gość ja mam 32 lata i tez jestem
mirella--a ile mialas lat jaksie szczescie do ciebie usmiechnelo?

hehe jezeli ktos z tych ludzi pisze na serio to ja wam dam dobra rade... zastanowcie sie najpierw czy chcecie miec w tym zaawansowanym juz wieku ciążę i dziecko. bo poznanie faceta moze tym skutkowac- bo oczywiscie wszystko zmierza zawsze w tym kierunku :P

Gość Lidka S
moze ci sie tak wydaje ale --moze pomysle nad jakims kursem tanca czy innym ale szczrrze mowiac boje sie tam spotkac ludzi co maja po 20 lat a ja taka sama 27 latka:(( raz zapisalam sie na jezyk obcy i tam byla praktycznie sama mlodziez licealna. staram sie chodzic na spacery, czasem na jakakies spotkania z kolezankami ale godzina, dwie, one gadaja o rodzince a jak wracam do domu mam dola. Na czaxie probowalam ale tam slysze szczere slowa: szukam dwudziestki. I to pisza faceci w moim wieku. Moze rzeczywiscie jestem brzydka i beznadziejna:(( nie wiem, wydawalo mi sie ze jestem raczej dosc ladna, nie pieknosc ale przystepna. Naprawde widzialam dziewczyny bardziej brzyddsze, z tradzikiem, bliznami nawet a jakos znalazly one facetow.

Gość NO TO CI POWIEM OFIARNICO
ja wychodze na imprezy nawet i SAMA, jak nie moge z moim facetem!!! i nie sa to smetne wyjscia na kawe, jak to ty mowisz! chodze na imprezy z muzyka drum'n'bass, gdzie tancze do utraty sil!! i zaliczam tez party z muzyka dark :-) chodze na koncerty i festivale muzyczne, trzydniowe, pod namiotami!!! inna sprawa, ze na ogol daja mi 10 lat mniej z wygladu, ale to niewazne! zyj, kobieto! nie umieraj! masz jedno zycie!

Gość a kto to jest
bardziej brzydsza??? znaczy pasztetowy mega psztet czy jak?

Gość NO TO CI POWIEM OFIARNICO
...i mam prawie 38 lat!!!

"Naprawde widzialam dziewczyny bardziej brzyddsze, z tradzikiem, bliznami nawet a jakos znalazly one facetow." trzeba szybciej du..y dawac. tylko niech facet jeździ chociaz Audi A3 :classic_cool:

Gość Alice111
Jestem w Twoim wieku i mam ten sam problem :(

Gość majakaja
dlatego nie martw się przyjdzie i na ciebie pora znajdziesz kogoś wartościowego idz na siłownie tam jest sporo facetów,basen lub fitness

ja tez nie mam za bardzo z kim wychodzic. a po takiej kawce z kumpelami ktore juz kogos maja mam tylko wiekszego dola wracam do domu i rycze :-( tez jestem uwazana za raczej ladna dziewczyne. znam wiele brzydszych a kogos maja

Gość Mirelka aaa
Mam dużo więcej niż autorka tego tematu :). Jestem dobrze po 40 i myslałam, że z mojego serducha zimnego nic już nie wskrzeszę :) A tutaj taka miła niespodzianka :)

Gość niech zgadne mirelka
kochasz meza ale dalas dupy kochankowi, tak?

ale nie w kazdym miescie mozna isc na jakies tance czy cos w tym stylu. jak sie mieszka w malej miescinie to jest duzo gorzej. trzeba jechac do wiekszego miasta. jak sie nie ma swojego auta to zostaje pkp lub pks i co samemu sie wloczyc po nocach? z kims byloby o niebo razniej

"Naprawde widzialam dziewczyny bardziej brzyddsze, z tradzikiem, bliznami nawet a jakos znalazly one facetow." mirelka chociaz daje dupy :classic_cool: a autorka to tylko chciala by dać dupy ale nikt nie chce wziąć :D :P

Gość swiete slowa
panie pachnacy, swiete slowa ;-)

mirelka- ale pewnie nie jest to twoj pierwszy zwiazek. zauwazylam ze takim kobietom jest jakos latwiej ze faceci wola rozwodke od starej panny bo pokutuje poglad ze skoro sama caly czas to pewnie ma jakis feler jak niewidoczny to pewnie ukryty

"swiete slowa panie pachnacy, swiete slowa" :D. no ale by chociaz troll zareagowal na moej slowa to by ciekawiej bylo. a tak to monolog prowadze :P

Gość a tak przy okazji
to panie pachnacy nie smieczy cie tez, tak jak mnie, ze te wszystkie kretynki narzekaja jak to facet tylko seks i seks, a jak przyjdzie co do czego, to im chodzi dokladnie o to samo :-)

Gość Mirelka aaa
Jestem wolnym człowiekiem ... podobnie jak On.

Gość nie wkurzaj mnie
ty dyskutancie z bozej laski pachnacy, jaki do konia monolog? ;-)

wiem ze jestes wolna ale pytalam czy jestes po przejsciach czy dotychczas bylas caly czas sama

Gość Lidka S
Raz mialam narzeczonego prawie (23 lata) ale byl strasznie zaborczy i po prostu musialam zakonczyc zwiazek bo to byla mordega. Potem zas od twgo czasu mialam co jakis czas paromiesieczne zwiazki ale wszystkie rozpadaly sie i w ten sposob jestem sama.

Gość Mirelka aaa
Fakt nigdy nie narzekałam na brak zainteresowania ... Ale recepta jest jedna ... otwartość. Bez tego wiele znajomosci może przejść obok ... bo nie umiemy czy nie potrafimy rozmawiać z "obcym" człowiekiem. No i oczywiście pozytywne nastawienie do ludzi i dobry humor :). Zyczę wszystkim powodzenia i szczęścia :) dobranoc

"a tak przy okazji to panie pachnacy nie smieczy cie tez, tak jak mnie, ze te wszystkie kretynki narzekaja jak to facet tylko seks i seks, a jak przyjdzie co do czego, to im chodzi dokladnie o to samo" hehe nie smieszy bo wiadomo ze kobieta ryzykuje podczas seksu niechcianą ciążą. a facet moze zniknąć i sie nie martwić :P jak ona go znajdzie i do alimentow przymusi no to co innego ale tak :P wiec drogie kobiety-dobrze robicie ze sie cenicie (hehe rymnelo mi sie) i najlepiej faceta zaobraczkujcie najpierw zanim mu dacie... bvo wiecie... zawsze ciezej bedzie mu prysnąć jak juz obrączke ma ;)