Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka S

mam 37 lat i rozpaczliwie szukam milosci

Polecane posty

Gość Lidka S
Staram sie byc otwarta, ale kazdy mnie traktuje po prostu jako mila znajoma i tyle.

Gość nie jest prawdą że
... faceci wolą rozwódki ( przynajmniej ja wole panny )

no chyba ze same zasobne finansowo na ewentualne wychowywanie dzieciaka jestecie... to sobie przystojniaka do łóżka wybierzcie i jazda z nim :D

Gość Mirelka aaa
Jestem po przejściach bardzo dla mnie przykrych. Ale tamte sprawy zamknęłam na 4 spusty i wybaczyłam.

Luśka, jakie bzdury? PS dwa piwa kontrolnie wypilem, jutro do roboty do szefa ide to musze w fasonie być :P

Luka, no dobrze. czyli jedno ustalone :P ale czemu bzdury to nadal nie wiem-jeszcze kontaktuje i nie widze bzdur. wez no mnie oświeć gdzie bzdury napisalem :P bo jutro to ja zapomne o tym topie na bank :P

Czy ja wiem? Na milosc nigdy nie jest za pozno, moja ciocia, ktora ma 45 lat zaczela sie z kims spotykac (maz jej zmarl), inna ciocia wyszla za maz w wieku prawie 60 lat (pierwszy maz jej zmarl), nawet mojej babci kiedys jakis pan proponowal \"wspolne herbatki\" :D

" [zgłoś do usunięcia] _Kwiatek stare pomarszczone babska po 30-tce moga liczyc tylko na staruchów po 60+ i to tylko takich ktorych nie stac na młode i piękne 20-latki " Np to mogłeś sobie darować :)

PS. Luśka, stwierdzam jednoznacznie ze Niemców w NIemczech juz prawie nie ma :P zostali zastąpieni głównie przez boyków tureckich i tureckie "panienki z MTV" :P do tego oczywiscie Polacy :P i troche jeszcze ciemniejszych nacji :P e tym ludzie gadajcy po rosyjsku a wygladajacy na Turków -swiat na głowie stanął normalnie :o (wrażenia z Kolonii)

Luśka, łojojku :P zacytuje ci słowa komicznego do mnie "twoim problemem jest to ze bierzesz to forum zbyt serio" :P a moze i zycie Lusia tez ;) kto wie ;)

Kwiatku, wiem, ze nei pisałeś 100% serio, ale w kontekście tego "rozpaczliwego" topiku wyszło mocno nie na miejscu :) Co do Niemiec, na szczęście się nie wybieram, już bardziej martwi mnie sytuacja etniczna na wyspach brytyjskich :O i rzeczywiście nie dzieje się zbyt dobrze w tej naszej kochanej europie

a w ogole tureckie panienki z MTV podsmiewaly sie ze mnie w pociagu :P potem stwierdzilem ze pewnie dlatego ze wygladalem na urzednika z Deutsche Bahn-albo jeszcze lepiej-kanara z Deutsche Bahn :P

Gość do kwiatek
ty mnie cholera intrygujesz gościu juz od dawna hmmm :)

"i rzeczywiście nie dzieje się zbyt dobrze w tej naszej kochanej europie " k...wa nic nie mow. dzis czytalem ze we Francji pozwolą utworzyc banki islamskie :o kultura chrzescijanska zniknie, zobaczysz. Podobno Andaluzje wykupili od Hiszpanow prawie cala w ostatnim 10-leciu (wiesz ze tam Arabia byla kieyds ale chrzescijanie odbili tamten teren) a teraz-broń ostateczna, czyli ekonommia. trzeba bedezie sie na islam przemianowac za jakis czas :P

"A co to za zjawisko te tureckie panienki z MTV? " a w sumie w Polsce tez takie jeżdżą. chodzi mi o to ze wypindrzone, rozgadane, przed wysiadnieciem obowiazkowo rzut okiem w male lustereczko (na wlasne oczy widzialem jak wysiadalem :D) itd itp. no i ta pewna doza arogancji ktora mnie osobiscie irytuje...

Ale przynajmniej będziemy mieli trzeźwe społeczeństwo bo oni (oficjalnie) nie spożywają alkoholu :P A poza tym to będziemy się przewracać w grobie, bo co nam pozostanie

aha i taksiarz ktory mnie do Wawki wiózl mowi ze sie boi takich mlodych wozic ktorzy wygladaja jakby po prochach jakichs byli. mowi ze wzrok dziki maja... juz nie jezdzi wieczorami albo inni-nawaleni i co to nie oni-wsiada do taksy i mowi do koelzki-tego k...wa zabije (to wszystko autentyki). ja mowie-powinno byc jak za PRL-u ; policja iwecej wladzy powinna miec

"A poza tym to będziemy się przewracać w grobie, bo co nam pozostanie" co nam pozostanie - złożyć pozwolenie na broń i straszyc debili gnatem jakby co 😡

Gość NO TO CI POWIEM OFIARNICO
:-0 ale zatekscil :-0 no to teraz wytlumaczz raz jeszcze, o co ci chodzilo z tymi tureckimi panienkami z MTV :-0

"Get the picture (co do panienek) " Luśka, ja nic nie mam do ich wypindrzenia, ciuchow itd. mozna nieraz naładną buźke popatrzyc albo sie posmiac jak lustereczko wyciaga :D ale ta ich arogancja-mysla ze sa panami zycia czy jak??????

"to teraz wytlumaczz raz jeszcze, o co ci chodzilo z tymi tureckimi panienkami z MTV " patrz post z 23:58 :P nie wiesz jak sie młodzi Turcy zachowuja w NIemczech? to sie przejedz tam :P zobaczymy czy ci sie to spodoba :P moim zdaniem gorzej niz mlodzi Polacy...