Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On jest dziwny albo chory

On jest dziwny albo chory

Polecane posty

chlopak a w zasadie mezczyzna- ma 24 lata ktory byl ze mna przez 4 lata i zostawil mnie dla innej dzis jest z ta inna przychodzi do mnie a poza tym z pnienkami sie zabawia...co moglo mu sie stac? gdy byl ze mna byl potulny i kochany i chcial slubu...co mu odbilo?

naprawde byl kochanym mezczyzna i za to go pokochalam- za to ze nie byl taki jak ci wszyscy wyrywacze panienek na jedna noc... co mu sie stalo?

no to w jakim celu w nim trwa?

no dokladnie tak bylo... zawsze wszyscy mi mowili zebym przystopowala ze zloscia np. ale ja nie sluchlam...on nigdy nie podniosl na mnie glosu...zawsze spuszczl glowe...nie wiem naprawde nie wiem co sie stalo w jego psychice on zmienil sie w innego czlowieka

poradzcie mi co mam robic by mu pomoc...bo wciz mi zalezy na nim...mimo wszystko wierze w niego... ale skad t zmiana w nim??

brzydula on nie jest macho... jak chcesz to na maila zdjecie Ci podesle:) i wiem co mnie zabija ze te dziewuchy to nie sa z nim dla fizycznosci czy jkichkolwiek innych pobudek dla ktorych sa ze soba ludzie tylko dl kasy najzwyczajniej...dla kasy ktorej sie oboje wielkimi wyrzeczeniami dorbialismy bo jak go poznalam to jego majatek konczyl sie na wytartych spodniach i koszuli...

le zrozumialabym ze chce odreagowac gdyby byly te panienki le jest jeszcze tamta dziewczyna z ktora jest w zwiazku...no i ja jestem:P

napisz mi tylko skad jestes brzydula hehe zeby mnie potem nie oskarzyl:P

ej kurcze to tak jak ja to lipaa

mam slaby net ale juz wysylam

konegund wyslalam on ogolnie jest straszliwie chudy...wszystkich zawsze dziwilo co ja w nim widze a dodam ze na tych zdjeciach to juz jest doprowadzony do porzadku przeze mnie:P

Nie znam sie na facetach ale jakis nie ciekawy typ ::P pewnie sie cieszy ze rozyslasz jego fotki po necie ale slucham w czym ci moge pomoc :P

nie ciesze sie...rownie dobrze moglabym je na forum ejowskim wkleic ale nie chodzi mi o to... moje pytanie jak wyzej.. dlaczego on sie zmienil?? dlaczego stal sie innym czlowiekiem?? dlczego zostawil mnie dla o niebo brzydszej ode mnie dziewczyny- dodam ze nie uwazam siebie za pieknosc ale ta dziewucha nie jest atrakcyjna... dlaczego mimo tego ze ma ja przychodzi do mnie i buja sie z jakimis tanimi panienkami?

to napisz brzydula skad jestes...

Wiec po kolei : 1. Zmiany mogly zajsc w nim z kilku powodow musial bym cos wiecej wiedziec na wasz temat to bym cos napisal konkretnego 2 patrz wyzej 3. tez 4moze mu nie dawalas czego potrzebowal i zle sie przy tobie czul 5. bo tak jest wygodnie jak ma taka mozliwosc

rzeczywiscie wiem ze ten zwiazek rozpadl sie w duzej mierze przeze mnie ale on teraz widzi jaka zaszla we mnie zmiana...ale nic nie robi bysmy do siebie wrocili... tyle ze miesiac przed tym jak mnie zostawil zaciagnal mnie do apartu i mowi wybierz prosze pierscionek ktory chcialbys nosic cale zycie a ja mu na to ze zanim on go kupi to kolekcja zmieni sie 10 razy:) na co on ze juz na pewno sie nie zmieni no i rozmowy n temat slubu byly zarowno miedzy nami jak i miedzy nami i rodzicami moimi i jego wiec co mu nagle odbilo???

nic nie mowi mi to zacznijmy tak wiek wasz ile byliscie razem ile juz nie jestescie w jakich okolicznosciach sie rozstaliscie czy podejzewalas cos wczesniej ze z kims sie spotyka ?? na poczatek ;P