Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaa

czy faceci boja sie madrych silnych kobiet?

Polecane posty

"Ok Komik komik wiesz gdzie ja mam to co o mnie myślisz" wiem - udajesz, ze Cie to nie obchodzi... w srodku jednak odczujesz dyskomfort

"A myslisz ze ja Ci nie napisze Komik co mysle o Tobie" Ty masz o mnie co 2 dni inne zdanie :D

Samico przestań chodzić do Kuchni i Komik da ci spokój. gwarantuję.

Gość roBINchót de veritas
...kierujcie swymi emocjami ,szkoda waszej energii. takie tematy to rzadkość a nigdy nie zostają dostatecznie rozwinięte..

Oj Komik komik nie bede wychwalać na Twoją cześć hymnów pochwalnych bo to jest głupie a po za tym zauwazyłam ze Ty sobie nie radzisz z kobietami po przejsciach mam kompleksy człowieku wymysl cos innego ;)

Gość ....___....
wiem - udajesz, ze Cie to nie obchodzi... w srodku jednak odczujesz dyskomfort powiedzial facet, ktore obojetnie jak gleboka prawde uslyszy, udaje, ze go to nie rusza, naduzywajec tych oto emotikonek: :D:D:D:D:D

Ty masz o mnie co 2 dni inne zdanie Ty tez masz Komik co 2 dni o mnie inne zdanie:) pa

"a po za tym zauwazyłam ze Ty sobie nie radzisz z kobietami po przejsciach" ja je po prostu spławiam... podobnie jak odrzucam nadgniłe owoce i przeterminowane jogurty

Gość roBINchót de veritas
...korci mnie potem i piszę różne złośliwości...

"Ty tez masz Komik co 2 dni o mnie inne zdanie" nie Sami - to Ty szukasz w moich wypowiedziach 3 dna

:D oj sami sami kobieta jest zmienna a ty chyba jesteś 200 procentową kobieta ja jestem mańkutem- więc nie nadążam za tobą :) ale nie strosz się tak ;)

Bredzisz ale mnie to ...... pisz o mnie co chcesz nic nowego nie wymyslisz jestem silna i inteligetna i nie bedzie zaden facet mną rządzić ;) no to na tyle

roBINchót de veritas daj spokój....oni nawet nie zauważają nowych osób...przeszkadzamy im

Gość ovca 5
robinhut z caritasu, ty mi sie podobasz :)

Gość ovca 5
nie novsza, to oni przeszkadzaja. ale teraz to juz serio spadam bo sie zegnam jak chlop z koniem :)

Komik to taki facet który przypierdoli kobiecie i z zatroskaną miną wytłumaczy jej że to dla jej dobra.....:) Oraz taki, który potrafi kupić przychylność za najtańszą walutę: stwierdzenie: fajna dupeczka jesteś:) nie ma nic tańszego, nic bardziej nędznego i płytkiego u faceta, jak ferowanie tego typu komplemetami, i to na prawo i lewo....:) Szkoda że tyle lasek to kupuje:)

"Komik to taki facet który przypie**oli kobiecie i z zatroskaną miną wytłumaczy jej że to dla jej dobra." znasz dobrze tę taktykę - cooooo? :D

znasz dobrze tę taktykę - cooooo? noooooooo a tyyyyyy??? :)