Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaa

czy faceci boja sie madrych silnych kobiet?

Polecane posty

tamari:) mały szczególik Komik zawsze mnie gani że wykorzystuję emocjonalnosc Samicy zeby jej przypierniczyć. Po czym robi dokładnie to samo:) świetny jest, co nie? Lubię go:):)

no coz przyganial kociol garnkowi ja ja wspieram, jakos dogadywanie jej mnie nie bawi:-O

odczepcie sie ode mnie Mam gdzies to forum :) prosze o mnie nie pisac:P

a ja znam ale nie stosuję... Ludzie... trzymajcie mnie....:):)

"Po czym robi dokładnie to samo" Ty atakujesz ją dla samego ataku, a ja odpowiedam na jej konfabulacje na moj temat

ja cię retrus z chęcią potrzymam chcesz?

Gość danger zone
tak wracając do tematu, bo ciekawy był, uważam, że kobieta powinna być subtelna i delikatna przy swoim mężczyźnie, powinna pozwalać mu otworzyć słoik, przybić gwoździa nawet jeśli sama da sobie radę, faceci to lubią i my kobiety w sumie też, jednak kiedy faceta przy nas akurat nie ma nic nie stoi na przeszkodzie żeby podjąć wyzwanie godne męskiej ręki, a co! :) Jeśli chodzi o inteligencję ponoć jest takie powiedzenie, że "kobieta powinna przed mężczyzną udawać głupszą niż jest w rzeczywistości" ale ja osobiście się z tym nie zgadzam, owszem może czasem poudawać słodką kobietkę zamiast pokazywać swoją siłę i zaradność (bo ją na ogół mamy- ja również) ale nie ma z siebie robić głupiej gęsi, bo to żadne wyzwanie dla mężczyzny... no tak mi się wydaje A tak na koniec to nie dajmy się zwariować tym wszystkim, bądźmy sobą i bądźmy szczęśliwi :)

Ty atakujesz ją dla samego ataku, a ja odpowiedam na jej konfabulacje na moj temat Pierdolisz. ale wybielaj się dalej. Jesteś dokładnie jak facet co to zmasakruje babę, a potem się tłumaczy że go sprowokowała:) Kurwa. co za bieda.

"ja ja wspieram, jakos dogadywanie jej mnie nie bawi" ja Tamarko mam juz przesyt.. sytuacji w ktorych bronie ją na jakims topiku, by na 2 dzien dowiedziec sie od Samicy, ze robiłem to, by osiagnąc rzecz xxxxx albo dlatego, ze chcialem udowodnic, ze ona jest yyyyyyy (i to yyyyy nie jest niczym fajnym)....

Pie**olisz. ale wybielaj się dalej. oj retro- nie komiczne pierwszy nie ostatni ja znam przynajmniej jeszcze jednego takiego:D

"Ludzie... trzymajcie mnie..." przydałoby się :D "Jesteś dokładnie jak facet co to zmasakruje babę, a potem się tłumaczy że go sprowokowała" nietrafiona analogia.... jelsi juz to jestem jak facet, który dał w pysk babie, bo miał dosc znosci to, ze ona po raz setny do niego z łapami leci

ja jestem w innej sytuacji bo samica nie ma do mnie pretensji o nic:)\ w sumie inny rodzaj wsparcia i inny kontakt jest z Toba a inny ze mna

Ike, ty conajmniej jeszcze jednego takiego znasz? ja całe tabuny znam. nie masz się czym chwalić.

"ja całe tabuny znam" ale my mowimy o prawdziwych ludziach, a nie wyimaginowanych, powstałych w swiecie Twych fantazji

jelsi juz to jestem jak facet, który dał w pysk babie, bo miał dosc znosci to, ze ona po raz setny do niego z łapami leci pamiętam również że dajesz czasem w pysk za kolorowe rajstopki:)

tamarii- to nie o to chodzi komiczne po prostu jest facetem retruś- ty tylko takich znasz:D a znasz jakiegoś dla ciebie "normalnego" ?? pytam o facetów w sile wieku- nie o dziadków

"pamiętam również że dajesz czasem w pysk za kolorowe rajstopki" o ja pierdziele :D:D:D:D ona to faktycznie potraktowała serio :D:D

a znasz jakiegoś dla ciebie "normalnego" ?? Ike ja z tobą o normalności rozmawiac nie będę. bez przesady.

jestem właścicielką zielonych rajstop....................

tak??? a niebieskich nie masz? moj ulubiony kolor ciemny niebieski

Ike ja z tobą o normalności rozmawiac nie będę. masz rację retro- dla ciebie to abstrakcja a my tu na życiowe tematy................

o ja pierdziele ona to faktycznie potraktowała serio :D:D:D:D:D tiaaa.....

tamarii- nie mam głupio tak potem poobijanej nie daj boże po świecie chodzić- a ja wiem czy mnie kiedyś do warszawy nie przywieje? zielone może nie będa się rzucać w oczy