Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaa

czy faceci boja sie madrych silnych kobiet?

Polecane posty

ps. ja osobiście jak mi jakieś miejsce nie pasuje zabieram tyłek w troki i idę.....rozumiem, że ty jesteś masochistka ?

16cm powiadasz........... to i tak ci brakuje 15,9 ;)

mi mała- ty nie jestes silna kobieta- znikaj stad w podskokach i zostaw mi ikusińskie mięsko do rozwalenia :P :P

"16cm powiadasz........... to i tak ci brakuje 15,9 " mm do tych wymarzonych przez ciebie 20cm ;) :P

Gość ofer ma
kwiatek, to z ciebie damski bokser jak widzę.

Gość ovca 5
no maksymalnie dwie mogly obok niego siedziec. kwiatek, jestem zdumiona poziomem prowadzonej przez Ciebie dyskusji. Tez sie nudzisz? ;)

Gość ovca 5
czesc ofer ma :)

"16cm powiadasz........... to i tak ci brakuje 15,9 " mm do tych wymarzonych przez ciebie 20cm megalomanie! udowodnij:P

Gość ofer ma
"jestem zdumiona poziomem prowadzonej przez Ciebie dyskusji." ty tak serio???? jak sprawy z twoim chłopem :D

"megalomanie! udowodnij " wbijaj do mnie do hotelu-nie bedziesz sie nudzic ani narzekac :P

Gość ovca 5
uuuuuuuuuuu :) bedzie sie dzialo...

kwiatek nic z tego boję się, że umrę ze śmiechu:P

Gość ovca 5
z moim BYLYM chlopem? bez zmian i jestem z tego dumna. tak, serio jestem zdziwiona. nie znalam kwiatka z tej strony :)

"kwiatek, to z ciebie damski bokser jak widzę." na pewno nie profesorek co tylko ględzić teorie o zwiazkach damsko-meskich wyglasza :P ovca- nudze sie a ze siec nie monitorowana bo z hotelu pisze to nie musze sie ograniczac coby HR-y mnie nie scignely za niecenzuralne slowa ;)

Gość ovca 5
wow! macie az takie filtry w firmie?

"kwiatek nic z tego boję się, że umrę ze śmiechu" juz sie mnie boisz :P zobacz czy kupsko ci nogawka nie wypływa :P

Gość ovca 5
kwiatek, zmiluj sie...

"wow! macie az takie filtry w firmie" hehe chlopaki z IT mi mowili ze raportuje aktywnosc kazdego do HR-ow. wiec wole uwazac bo za sciaganie filmow ludzie z firmy juz polecieli... serio to mowie-komik mnie sie pytal czego sie boje-wlasnie rozmowy z haerami :P ale z hotelu-hulaj dusza, piekła nie ma :P

Gość ofer ma
kwiatuś, cisnienie ci skoczy jak się będziesz tak podniecał. a na mnie twoja opinia zupełnie nie robi wrażenia. ovca, ty naprawdę jesteś zdziwiona "poziomem" kwiatka? ten facet jak trzyma usta 5 mm powyżej poziomu rynsztoka to jest sukces.

"kwiatek, zmiluj sie..." nie zmiłuj sie tylko ikusiśnka sie przynala ze scatem sie interesuje. zobacz strone wczesniej :P

Gość ovca 5
kurde, to gorzej niz u mnie. albo czegos nie wiem... to tez mozliwe.

kwiatek moje dziecko lepiej interpretuje słowo pisane niż ty stary koń widać naprawdę kreci cię kupa no no wszędzie twój szalony móżdżek widzi gówno popatrz w lustro- i powiedz co widzisz ??? jedno wielkie G....?

"ovca, ty naprawdę jesteś zdziwiona "poziomem" kwiatka? ten facet jak trzyma usta 5 mm powyżej poziomu rynsztoka to jest sukces." profesore, jak za dlugo tu pobedziesz to sie gównem ubrudzisz. uwazaj czy juz ci szlam butow nie zalewa :P

"kwiatek moje dziecko lepiej interpretuje słowo pisane niż ty stary koń widać naprawdę kreci cię kupa no no wszędzie twój szalony móżdżek widzi gówno popatrz w lustro- i powiedz co widzisz ??? jedno wielkie G....?" ike-wyczuwam koniec konceptu :D czyzby maly point dla mnie? :D

Gość ovca 5
ofer ma, ja nie mam takich doswiadczen. fajnie mi sie z kwiatkiem gada i nigdy zadnych rynsztokowych tematow nie bylo, to zdziwiona. ike, czemu sie dajesz wkrecac?

a gówna czasem gdzieś pod bokiem nie wyczuwasz?

"a gówna czasem gdzieś pod bokiem nie wyczuwasz?" jak otworze okno to mam rzeczke ale nie śmierdzi, spoko. dzieki za troske ikowska ;)

ovco rozumiem , że wy to co tu piszemy tak na poważnie bierzecie? wczoraj się "założyliśmy" kto komu dokopie jak widać wszystkie chwyty dozwolone dajcie się dzieciom pobawić

Gość ovca 5
ike, to nie do mnie bylo, mam nadzieje?

Gość _*sami*
Jestescie obrzydliwi:O:P moja wrazliwość umiera w męczarniach😭