Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaa

czy faceci boja sie madrych silnych kobiet?

Polecane posty

Kobiecie na jej siłę i mądrość najlepiej robi .. brak faceta. retro- szkoda, ze nie jesteś tego przykładem no, bo ja po prostu za dużo ich miałam, -- choć tak niewielu....:) trzeba sobie było od początku dać spokój:)

Gość ofer ma
ale w sferze seksualnej i emocjonalnej nie ma równouprawnienia!!!!!!!!! gadajcie co chcecie ale kobieta nie stanie się atrakcyjniejsza dla facetów dlatego że jest managerem czy prezesem zarządu, facet owszem. kobieta hałaśliwa, koncentrująca na sobie uwagę innych, głośna zostanie co najwyżej uznana za babochłopa a nie za atrakcyjną kobietę. facet odwrotnie, straci jeżeli będzie siedział cicho i nieśmiało rzucał spojrzenia po sali. o atrakcyjności faceta czy kobiety decydują atawizmy i nie przeskoczymy tego. żadna z was ani ja też nie poradzi nic na to że podoba się jej ten a nie inny facet. możecie świadomie odsuwać się od niego ze względu na jego przeszłość czy opinię ale nic nie poradzicie że uznajecie "jest fajny". i bzdurzenie o równouprawnieniu niewiele wnosi.

Gość ogrooomny nochal
powtorze swoja wypowiedz z topu zołz kiedys tam: zycie czlowieka opiera sie na 3 filarach:zawodowym, rodzinnym, towarzyskim. im silniejsze te filary tym lepsze zycie czlowiek ma. aktywnosc oraz rownowaga w tych 3 obszarach zapewnia w miare szczesliwe zycie. KWIATUSZKUUUU :) zgadzam się w 100 % - ach

Gość _*sami*
Ech nie dojrzałam do mysli by byc z facetem i to w związku:O :) dobranoc

Gość ovca 5
losz kurwa, to teraz ktos zagadal elokfetnie nad wyraz :)

Gość ogrooomny nochal
a coooo :D

ogrooomny nochal - dzieki :) na zołzach najsensowniejsze kobiety z kafe chyba sa ;) retro - ale farmazony :P ja wymiekam od tego. ikusińska spoko pisze - z calego towarzycha najsensowniej :P

Gość ovca 5
ofer ma tylko ze to nie jest o tym. cywilizowany czlowiek, w tym kobieta, panuje nad atawizmami, bo jest ich swiadomy. ty sobie nigdy fajnej baby nie znajdziesz z takim podejsciem do swiata :)

Gość ovca 5
nochal :D

Gość garbaczowski kichol
tej nochaluuu ja czytałem twe wypociny, wszędzie wsadzasz tego swojego przydługawego nochala, ale mój kichol cię pokona :) komik jest mój :P swędzi cię szpara na niego od dawna, ale on cię zlewa, bo on unika kobiety po przejściach jak zgniłe owoce czy przeterminowany jogurt :) ty jesteś dla niego jak zbuk, więc zapomnij o jakichkolwiek szansach.

Gość to on woli faceta

Gość ovca 5
nochal, nie obraz sie, ale moze idz spac lepiej co? :D

Gość ogrooomny nochal
Kwiatkuuuu a tego topika nie czytałam :) muszę tam komicznie ..ech koniecznie :D wejść

ovco- nie poganiaj jej bo do rana będzie siedzieć a tak się wygada i będzie spokój ona MUSI to silniejsze od niej:)

"cywilizowany czlowiek, w tym kobieta, panuje nad atawizmami, bo jest ich swiadomy." nie do końca :P jak przychodzi do wyboru partnera.,i do rozrodu to natura jest bezlitosna - wybierze młodą ładną kobiete o szerokich biodrach a z drugiej strony wysokiego, umięśnionego faceta najlepiej z kasą i pozycją-ustawionego tak by zapewnil rozwoj dziecku :) i to sie dzieje na poziomie podśiwadomości, bo ona kieruje wiekszoscia ludzkich zachowań :)

Gość ogrooomny nochal
owce nie i uuuuj :) i cicho becz :D

Gość ovca 5
dobra, ale unikaj naduzyc gramatycznych.. :D

Gość ogrooomny nochal
Tak kwiatuszku :) i znowu masz rację.... podświadomość oraz intuicja...jest dokładnie tak jak mówisz...dać Ci wódy :) napijesz się ze mną ?

Gość ovca 5
to ja chyba spac pojde i se do poduszki pobecze :)

Gość wypowiadając się nieśmiało
w temacie, z bólem, ale muszę stwierdzić że te silne i mądre Kobiety zapominają często ze mają serce...

Gość ovca 5
nie. silne moze zapominaja. madre nigdy. dlatego sa madre :)

Gość garbaczowski kichol
nie mądruj się mała wywłoczko ! szukasz sobie kolejnego kuchasia ? to że twój drugi rogacz, oj mąż miało być ma za małego to wiemy wszyscy :P ale nikt do twojej nadużywanej pipki nie zechce wepchnąć choćby 16 cm :D to sfera twych nieosiągalnych marzeń :)

Gość wypowiadając się nieśmiało
nie do końca mogę się z Tobą zgodzić. Mądrość niestety czasem przysłania serce.

Gość _*sami*
ech a moze to silne i mądre boja sie facetów, bo przy nich mozna okazywać słabość? tak sobie pomyslałam na głos;)

Gość ovca 5
milo bylo. o zabie niemal zapomnialam. kto wie, ten wie. ale jutro robocizna czeka. dobranoc panstwu :)

Gość co tu za krzywe i nieobyte
nochale przyszły ? woooooooon !!!!!

Gość ofer ma
"cywilizowany czlowiek, w tym kobieta, panuje nad atawizmami, bo jest ich swiadomy. ty sobie nigdy fajnej baby nie znajdziesz z takim podejsciem do swiata" no bez jaj, my tu poważnie rozmawiamy!!!!!! :D nikt nie panuje nad atawizmami, nie ma takiej możliwości. nie możesz "wybrać" faceta który ci się będzie podobał. nikt nie może. dlaczego jest tak że są faceci zupełnie nie robiący wrażenia na kobietach a są też inni, wcale nie przystojniejsi czy bogatsi którzy mają duże powodzenie? różnica tkwi w zachowaniu właśnie, poziomie agresji itd. oczywiscie współcześnie agresja jest zupełnie inaczej wyrażana niż kiedyś. nie ma mowy o waleniu się po łbach maczugami. wyraża ją sposób mówienia, gestykulacji, tembr głosu, zdecydowanie, stanowczość itd. właśnie dlatego o facecie który broni swoich racji częściej myślimy "zdecydowany" a o kobiecie "uparta" czy "kłótliwa". bo tak się współcześnie wyraża jego dominacja. a kobiety próbując być "feministkami" wpędzają się w pułapkę. bo z jednej strony nie chcą ulegać facetom, to jest sprzeczne z ich zasadami i tym czego się w życiu nauczyły i doświadczyły, a z drugiej strony nie pociągają ich faceci nad którymi one mogą dominować. i mamy w ten sposób taka sfrustrowaną retro :D dla której nie istnieje facet który mógłby spełnić jej oczekiwania. bo one tak naprawdę są sprzeczne.

"podświadomość oraz intuicja...jest dokładnie tak jak mówisz...dać Ci wódy napijesz się ze mną ?" wódy nie pijam ;) no ale... tutaj konkurencji dla króla lwa kafeteryjnego komiczne jeszcze nie zauwazylem :P wiec prosze na niego skierowac uwage nie na małego kwiatka :P