Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Gaga***

Jestem sexowną blondynką a Będe Mamą to mnie przeraża

Polecane posty

Gość Lady Gaga***

Boję sie wszystkiego od porodu poczynajac,boje się o figure mam 170cm obecnie waże 58kg, współżyje dopiero od 3 lat z moim ukochanym jesczze nie miałam orgazmu czy możliwa jest przyemnosc po porodzie. mam 21 lat dopiero i chce odleciec do krainy rozkoszy! niechce sie zamknac w domu od pażdzernika palnowalam podjac drugi kierunek, chce byc aktywna i dalej sie rozwijac:(

Gość bywa....
jak miałaś takie dalekosiężne plany , trzeba było uważać....i sie zabezpieczać

Gość mizi69
NIKT CIE NIE ZMUSZA DO PORODU

Gość Lady Gaga***
jestemw 4 m-ącu i zamierzam urodzić! uwazacie ze nie da sie pogodzic wychowania dziecka z własnym rozwojem?

Gość riki tiki -narkotiki
pomyśl inaczej- mając 30 będziesz miała 9 letnie dziecko :Wtedy będziesz mogła szaleć:).........a swoja droga współczuje - nie nacieszyłaś się życiem studenckim - terasz tylko obowiązki

Gość mizi69
A ZRESZTA PO CO ZYJESZ Z TAKIM FACETEM KTORY NIE ZNA TWOJEGO CIALA I NIE UMIE CIE DOPROWADZIC DO ORGAZMU????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

będziesz miała 9 letnie dziecko :Wtedy będziesz mogła szaleć --->>> Tak jasne. Pomagając dziecku lekcje odrabiać. Nie zabepieczałaś się odpowiednio to musisz teraz ponieść konsekwencje.

Gość ha ....
da tylko musisz mieć silne samozaparcie - małe dziecko + nauka=ciężko pogodzić- a przyszły tatuś już po studiach?

po pierwsze tak j/w, czyli skoro mialas plany to trzeba bylo uwazac, po drugie to ciaza nie jest wyrokiem i nie oznacza zamkniecia sie w domu i ograniczenia sie. nikt nie zabrania kobietom w ciazy chodzic na studia. tych twoich rozkoszy juz nie skomentuje:)

no tak. Jak się nie ma zasad, to później trzeba płacić za błędy. Urodź dziecko, jeśli masz kochającego chłopaka i rodziców to oni Ci pomogą w opiece nad maluchem. Jeśli chodzi o figurę to po 2 miesiącach twój organizm dojdzie do ładu, i znów będziesz wyglądała tak jak przedtem. Możesz nawet teraz, w czasie ciązy chodzić na aerobik lub aquarobik i poprosić intruktorkę o specjalne ćwiczenia dla kobiet w ciąży. Pływanie w basenie jest dobrym cwiczeniem dla matek w ciązy i wpływa pozytywnie na małe bachorki mieszkające w tym czasie w brzuchu matki.

Gość no to zmień kochanka
bo jest tak beznadziejny, że głowa boli. W ciągu trzech lat nie nauczyć się przeżywania orgazmu, to chyba matoł nad matoły, i yebak, cieńki:P

Gość Lady Gaga***
na imprezy tez mam zamiar chodzic. tatus mojego dziecka co prawda ma prawie 24 lata ale jescze 2 lata dtudiow przed nimi. ale pracuje i dosc dobrze zarabia

poza tym to kiedys kobiety mialy o wiele gorzej i nie mialy takich problemow. w tych czasach wszystko jest bardziej dostrepne niz ci sie wydaje. wyobraz sobie ze musisz chodzic na studia, zajmowac sie domem, prac pieluchy (nie zmieniac pampersy), wszystko jest na kartki i na wszystko brakuje kasy

Nie musisz się zamykać w domu. A o figurę dbaj już teraz! zero orgazmu? smutne...

Gość ja też........
....niedługo będę świętować 3cia rocznicę z moim ukochanym i też nie miałam jeszcze nigdy orgazmu, chociaż moj facet o tym nie wie...przeważnie udaję:( I nie wiem jak z tego wybrnąć.....

Gość Lady Gaga***
Boję sie tego ze to bedzie zle odbierane jesli bede chodzila w soboty na impreze majac dziecko, ktore bez problemu moge zostawiac u rodzicow niechce za parenascie lat zalwac ze stracilam mlodosc

Ne ma co sie załamywać. Studia skończysz, a nwet będsziesz mogła wybrać drugi kierunek studiów. Mam kilka koleżanek, które mimo, że rodziły podczas trwania sesji, to zdawały egzaminy w późniejszym terminie, wyznaczonym przez dziekana. Naprawdę, nie martw się tym. Wszystko uda Ci się załatwić. http://www.youtube.com/watch?v=be0j4PbrQOI

pieprzenie tak, waszym zdaniem dziecko to od razu przegrane życie? moja mama była w twoim wieku kiedy wyszła za mąż, zaszła w ciążę i mnie urodziła, w tym samym czasie studiowała, miała fantastyczne wyniki, napisała dwie prace, za które dostała wyróżnienie wysłane do swojego pracodawcy - w tym samym czasie oprócz studiowania jeszcze pracowała i prowadziła dom od ciebie zależy jak to rezgrasz

Gość mizi69
JESLI ON JEST TAK MLODY 24 a ty 21 ot niestety nie daje duzych szans na dlugo letni zwiazek

Gość Lady Gaga***
wmawiam sobie ze dziekco to nie koniec świata staram sie szukac pozytywnych stron, niezabezpieczalam sie przez kafe naczytalam sie o nieplodnosci kobiet i troche mnie to przerazilo(glupia!),tabsy to tez nic dobrego nie warto niszczyc zdrowia nawet dla najwspanailszego faceta bo on go nie zwróci ponosilo nas i nawet zapominalismy o gumce! dzieciaki!

to ty bedziesz wychowywala swoje dziecko czy Twoi rodzice?myslisz ze to bedzie fajne rozwiazanie??dziecko nie ma byc zbednym balastem ktory jak chcewz to sobie u mamusi zostawiasz. chcesz urodzic to i wychowuj to dziecko sama. dziwi mnie ze nie powiedzialas ze jak bedziesz szla na uczelnie to u rodzicow zostawisz a tu od razu o zorganizowaniu sobie wolnego na impreze myslisz

nie straszcie dziewczyny tak naprawdę wszystko zależy od Ciebie Autorko :) Oczywiście niezbędna będzie pomoc twojego chłopaka, i rodziców, ale nie ma rzeczy niemożliwych.... można wszystko, tylko innym sposobem ;)

Gość Lady Gaga***
mizi69 jestemy razem 3 lata i bardzo sie kochamy

Gość beeer
wiec zegnaj figurko teraz bedziesz babą z rostepami i celulitisem ! z obciagnietymi cyckami itd.

Gość ....___....
Skoro bylas taka dorosla, aby uprawiac seks, to badz dorosla i nie zrzucaj ciezaru zajmowania sie dzieckiem na rodzicow:O Zalosne:O

Gość mizi69
co do gumek ------ o nich sie nie zapomina .nigdy nie mozesz bys pewna ze twoj partner nie byl na boku,a AIDS zdarza sie nawet u nastolatkow

Pomyśl, że jak Twoje dziecko urośnie, to będzie dumne ze swojej matki, która mimo, że była w ciąży poradziła sobie na studiach, zaliczyła pracę magisterską na piątkę, mimo drobnych przeciwności losu poradziła sobie z wychowaniem dziecka.

Gość Lady Gaga***
nie powiedzialam ze bede zrzucac ten obowiązek na rodzicow bede wychowywac dziecko ale tez chce czasami sie oderwac czy to wiele jesli w sobote czasami zostawie im malenstwo pod opieke?

Gość Justynaaaaaaaa
Lady Gaga*** dla mnie jestes pusta lala, i dobrze, moze cie dziecko troszke usadzi na dupie