Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Gaga***

Jestem sexowną blondynką a Będe Mamą to mnie przeraża

Polecane posty

Gość Justynaaaaaaaa
ja wlasnie mysz bede musiala komus podrzucic bo wyjezdzam na swieta :):)

Gość kasiekmim
Dobre haha :) Wydaje mi sie, ze ona ma dzianych starych dlatego ma w dupie finanse. Tylko jej glupawe dyski w glowie. GOD

Gość Justynaaaaaaaa
Autorko moze dasz swojemu dziecku na imie Azor? :D

Gość taka jedna wredna
gratuluje. bedziesz miala dzidzię! wszystkiego najlepszego! 8)

Gość Barbisia
ja też mam figurę i jakoś nie boje się urodzić dziecka a jestem już prawie w 5 miesiącu.mój mąż zawsze mi powtarza że dla niego nigdy nieprzestane być sexowna i to mi wystarczy;) bo to w końcu dla niego mam być idealna a nie dla innych;) a podkreślając to że mam 20 lat a on 25 to wiek wcale niema znaczenia dla długości związku;)

Gość napalony byczek
wlasnie tego sie boje najbardziej. dlatego nigdy nie wezme sobie dziewczyny z nadwaga, nie dosc ze przed dzieckiem nadwaga to po dziecku jeszcze by przytyla, masakra....

Gość Barbisia
ale akurat po 9 miesiącach wystarczy 3 miesiące odpowiedniej kuracji i jest wygląd taki sam jak przed ciążą.

przykre jest to co czytam :/ zamiast cieszyć się że zostaniesz mamą ty zamartwiasz się ze na imprezy nie bedziesz mogła chodzic? :/ tak to jest jak dzieci mają dzieci. skoro się już tak stało że jesteś w nieplanowanej ciąży powinnaś mieć świadomość konsekwencji i myśleć o dziecku a nie imprezach :/ żal

Gość Barbisia
myonlyhope całkowicie się z Tobą zgadzam ...wiekszość się stara latami o dziecko a ktoś na to nie zasługuje i wpada....szkoda dziecka ;(

A co się dziwicie dziewczynie,że myśli o imprezach? Ma dopiero 21 lat. Lady Gaga zmienisz swoje myślenie jak urodzisz. Ja jak byłam w ciąży to też myślałam o imprezach, a teraz córeczka ma 21 miesięcy a ja na imprezie byłam tylko raz i to 2 godziny. teraz mniej ważę niż przed ciążą, skóra na brzuchu się wciągnęła, rozstępów prawie brak, a przytyłam 23 kilo. Tylko będzie brak zrobić implanty piersi,bo przez 16 miesięcy mały ssak wyciągnął mocno....