Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P1003

Z iloma spałyście przed poznaniem męża bo moja z5 i wkurwia mnie to wyjątkowo

Polecane posty

Tu nie chodzi o doznania w łóżku bo w tym najlepsze są prostytutki ale przyjemność rozdziewiczenia kobiety

Do Autora: Chyba rozumiem o co Ci chodzi, o poczucie obrzydzenia, o wstręt przejawiany do kobiety, która spala z facetami i nie zachowała \"czystości, dziewictwa\" aż do poznania Ciebie.

wiec strasznie nie dojrzały jestes jak na swoj wiek ciesz się ze wogole na ciebie spojrzała na takiego nie doswiadczonego pewnie jest atrakcyjna i moze miec kazdego

taaaa a dziewica powinna czuć obrzydzenie do niego że "maczał" w innych a nie zachował czystości dla niej i tak zamyka się błędne koło ludzi tak powierzchownych i ograniczonych jak autor

też mi sie zdarza od puszczalskich głupich starych szmat czy wywłok którą nie jeden posuwał czasami ma fochy ale jej przechodzi albo sie przyzwyczaiła

mówię jej ze w końcu jest starsza ode mnie więc jest stara

Człowieku czy ty nie widzisz drugiej strony medalu że dla dziewicy ty będziesz STARYM,GŁUPIM SZMACIARZEM KTÓRY NIE JEDNĄ JUŻ POSUWAŁ??? żadna mądra laska w życiu cię nie zechce bo ty po prostu emanujesz głupotą!!!

Gość co za wulgarny typ
Autor chce dziewicy... Seksista no ok ale czy tak trudno wypowiadać się w internecie nie używając przekleństw i określeń typu szmata, i jeszcze ma wymagania... :O

wszystkie tutaj pisałały że na szczęście cnoty straciły z doświadczonym mężczyzną , nie ma drugiej strony medalu bo kobiety to inaczej odbierają

Taaa ale jest różnica między doświadczonym mężczyzną a głupim ograniczonym i zakompleksionym chłoptasiem który ma akurat zachciankę na dziewice :O

wiesz moj maz miał gdzies czy jestem dziewica czy nie zreszta od poczatku wiedział ze nie jestem i kocha mnie mimo to bo miłosc jest bezwarunkowa i akurat taki szczegól to dzieciaki tylko wymagaja za duzo filmów sie naogladałes

Gość o zal
przyjemnosc? zboczenstwo jakies... kazdy porzadny jakos tak nie mowi a sa na tyle madrzy by nie patrzec na takie rzeczy jak ilosc facetow jesli kochaja swoje dziewczyny, a poza tym maja do nich szacunek, a ty chyba jakims wyrzutkiem spoleczenstwa jestes:P ^^

do autora: kobiety podobnie do odbierają, też się brzydzą facetów, którzy spali z kobietami. Akurat to kobiety i mężczyźni tak samo spostrzegają.

tak mężczyzna ma szanować dziwki bo inaczej nie jest mężczyzną

Gość o zal
i jesli jest starsza od ciebie to chyba logiczne ze miala wiecej czasu i mogla se zaszalec. a poza tym teraz wszyscy wiedza dlaczego ciebie chcialy tylko dwie;] takiego debila nikt nie chce^^ tylko te dwie za pewne panie za pieniadze^^

a najlepieć być dumnym że ją inni posuwali wtedy jest taki inteligentny hehe

Gość o zal
zajrzyj do slownika co znaczy termin dziwka. albo lepiej ja ci to napisze bo pewnie nie umiesz. definicja dziwki oznacza dziewczyne bioraca pieniadze za seks i majaca taki wlasnie zawod, a o ile mi wiadomo ta dziewczyna takich rzeczy nie robi wiec nie nazywaj jej tak;p debilu ty;p

Skoro nie chcesz być z tą dziewczyną, to po prostu jej to powiedz. I sprawa rozwiązana. Po ci się tu pocić i rozpisywać na tym forum.

"oże jestem głupia ale z doswiadczonym facetem czuję sie zdecydowanie lepeij psychicznie i fizycznie nie wiem czym to ejst spowodowane ale tak czuje nie musze juz grac doswiadczonej nikogo jestem oddana i zadowolona ze mam faceta przy którym czuje wszytko a nie tylko nerwy i żal ze nie potarfi mi dac swojej siły doswiadczenia szavunku i dbania o mnie" opinie jednej z wypowiadających się-jest takich więcej-widocznie nie brzydzą się doswiadczonymi