Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sukniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

no tylko bez żartów- taka suknia do ślubu kościelnego

Polecane posty

http://allegro.pl/item501915756_ostatni_raz_34_44_tu_40.html szukam prostej, równocześnie kobiecej i ''lekkiej'' sukni na swoje wesle. I niestety klops- wszystkie są z ciezkich materialow, bogato zdobione i na dodatek potwornie drogie- mało co mi sie podoba, ale ja nie jestem wymagajaca. po prostu cenię minimalizm w zdobieniach itp itd myslicie, ze ta biała się nadaje?:) nie piszcie mi żebym nie załowała kasy tylko po prostu odpowiedzcie co sądzicie o tej własnie sukience :)

Gość bfbfbfbfbfb
nie idź do salonu, bo na 100% jeszcze w żadnym nie byłaś

trochę w salonach patrzyłam :O ale bardziej w necie, bo wolałam uszyć SKROMNA sukienke a to co widze mnie przeraza

piszcie babeczki

wiesz jest bardzo ładna :) Jesli ci sie podoba to dlaczego nie, tylko ze ja bym sobie wydrukowała zdjęcie i poszła do jakiejs naprawde dobrej krawcowej która korzysta z dobrych materiałów, bo te podobno są slabej jakości, wyjdzie ci pewnie 2 razy tyle ale to i tak nie dużo, a sukienka jest przesliczna, delikatna kobieca:)

dziękuję za pozytywną opinię :) w sumie można zwrócić w ciągu 10 dni, jesli by cos nie odpowiadalo, jestem zdecydowana, moze na niekoniecznie ten ale podobny model, tylko jakos nie do konca jeszcze:)

Gość i ja i ja i ja i ja i ja
bardzo ładna, przesliczna, cud miód i orzeszki:)

naprawde?? no szok :)

Gość fdgdsfg
sukeinka śliczna tylko ta kokarda z przodu taka trochę dziwaczna

kokarda to maly problem ;) ale jestem trochę zaskoczona, ze pozytywne opinie piszecie, myslalam ze mnie wysmiejecie z takiej taniej, prostej sukienki :)

ale ja mówie, że niekoniecznie ta, ale podobny styl itp itd chinka a czemu bys nie kupila? przez to ze rozmiar nie bedzie pasowal czy jakies inne powody?

Bardzo ładna sukienka :) Jeśli jesteś wysoka to napewno będziesz super wyglądać :) No i trochę biustu by się przydało :P

biust mam gorzej ze wzrostem :P 168 cm wiec chyba srednio... :(

mi też się podoba ja również szukam czegoś skromnego

Gość mmlodziutkaaa
moja mama tak kupiła na sylwestra:)

no właśnie na sylwestra, a ja chce na swój ślub i wesele ;) mmlodziutkaa -----------------> a jak z jakoscia materiału?? pineapple- moze Ci cos jeszcze urosnie ;):D

chinka a uszyłabyś taki model na swoje wymiary u sprawdzonej krawcowej?:) bo chyba rozważę też taką opcję dziewczyny, ale mnie podnioslyscie na duchu :) myslalam, ze tylko ja jestem zagubiona w tych wszystkich bezowatych sukniach :)

no to ekstra :P jestem cała w skowronkach :P dzięki Waszym opiniom :)

Z tą krawcową to może być dobry pomysł. Kto wie, może sama zaproponuje Ci coś oryginalnego i ciekawe :) A mi to już raczej nic nie urośnie - najwyżej pupa :P

Gość bfbfbfbfbfb
Taka sukienka nie pasuje na ślub, i tu nawet nie chodzi o to czy tania, czy skromna. Ale na ślub można ubrać się nieco lepiej niż na sylwestra. A naprawdę w salonach ślubnych są również piękne i skromne suknie. Można też uszyć coś według swojego gustu.

Gość mmlodziutkaaa
Materiał wydaje się być bardzo dobry chociaż ja to się zbytnio nie znam na tym, jest mięciutki. Mama kupiła rozmiar 44 niestety w okolicach biustu jej odstaje troszkę ale ogólnie to rozmiar się zgadzał. Mi osobiście nie podoba się ta kokarda z przodu ale to już zależy od gustu, mamie np bardzo się podoba :)

no tylko, że tak się składa, że ta jest BARDZO w moim guście :) i mam wydać 500 zł czy 1000 zł tylko dlatego by zapłacic wiecej? czy miałabys inne zdanie gdyby ta sukienka kosztowała 500 zł?? myślę, że tak...

Gość to juz lepiej
bardzo fajna sukienka,ale tak jak mowia-pewnie material do kitu i le4piej szyc samemu

bardzo mi się podobają obie garsonki, ale chyba bardziej ze spodniami :) mój ślub i wesele będą chyba skromniejsze niż wszystkie inne, nie mamy kamerzysty, tylko fotografa, chcę zwykły tort niekoniecznie piętrowy, chcę by było tak jak nam się podoba :) i suknię tez chcę skromną, ale pytam o opinie na wszelki wypadek ;)