Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

35lat z ambicjami

5000zł miesięcznie za sex raz w tygodniu

Polecane posty

drogie Panie czy znalazłaby się wśród was chętna na taką propozyję?? jestem dość majętnym człowiekiem, związki mi nie w głowie, nie mam ochoty wziazać się z kobietą na stałe. ale wiadomo każdy ma swoje potrzeby. nie pójdę do prostytutki, chcę zeby ta kobieta była zdrowa. znajdzieisę chętna?? okolice wrocławia poznania

Gość ladygaga2552
Jestem z Sopotu,ale jestem chętna:D

Gość ooIga
chcę zeby ta kobieta była zdrowa. Myślenie życzeniowe nikomu jeszcze w życiu nie pomogło,,, Ona bedzie miała jeszcze 6 nocy i dni w tygodniu wolnych :D, a apetyt rosnie w miarę jedzenia - zwłaszcza ten na łatwa kasę :P

Gość i ja i ja i ja i ja i ja
Ja tez bym sie skusila:)

Gość ooIga
stać mnei na cotygodniowe badania niewieli ci one pomogą skoro okienko serologiczne ( już jesteś zakażony, ale testy jeszcze mogą nie wykazać) w przypadku zakazenia wirusem hiv wynosi 3 MIESIACE

taaa moge... Jedyny moim zyciowym celem jest kasa ...abym mogla sobie tipsy i blond pasemka robic;)

Gość yreyreyergggsdgsd
zajmuje sie tym juz jakis czas:) jestem ze szcz:) mam 20 lat

Gość sliczna lalusiaaa
21 lat okolice wroclawia :classic_cool:

Gość o jakby mi sie przydaloo
te 5tys ... :) we wroclawiu....

yreyreyergggsdgsd szczecin trochę nie po drodze, ale w sumie raz w tygodniu mogę sobie pozwolić na wypad nam morze. powiedz cos więcej o sobie. uczysz się pracujesz, co cię skłoniło do takiej decyzji, piszesz ze zajmujesz ise tym jakiś czas

rzadko sie tu pojawiam ostatnio ale tobie cwoku powiem. szczecin nie jest nad morzem

Gość fkiydcjkdcki
Tak wszyscy po mnie tu jadą... a dlaczego nikt nie jedzie po tym Panu? Kobieta, która jest w takim układzie jest be a mężczyzna cacy? P.S. Szczecin nie leży nad morzem;)

Gość ooIga
koleś, jak masz kasę to dopracuj lepiej wykształcenie ogólne :D, szczególnie w zakresie chorób wenerycznych. Bo tego, że ze szczecina do morza jest 100 km mozesz dalej nie wiedziec bez powazniejszych konsekwencji dla zdrowia :classic_cool:

Gość ooIga
No właśnie Amant ;) Pasty czytaj. Wszystkie :D

Gość a masz jakies wymagania
jesli chodzi o wiek,wygląd?

skoro laska ze szczecina zajmuje sie juz tym jakis czas to ryzyko chorob wzrasta;)

koles ma takie wymagania zeby babeczka byla ze szczecina i mieszkala zaraz obok plazy

Gość to ja ci odpowiem
drogie Panie czy znalazłaby się wśród was chętna na taką propozyję?? jestem dość majętnym człowiekiem, związki mi nie w głowie, nie mam ochoty wziazać się z kobietą na stałe. -bo w domu czeka na mnie z utęsknieniem żona i dzieci, a więc związek jest wykluczony! ale wiadomo każdy ma swoje potrzeby. nie pójdę do prostytutki, chcę zeby ta kobieta była zdrowa. -bo nie zaraże przecież swojej kobiety i dzieci. znajdzieisę chętna?? okolice wrocławia poznania -bo mam straszną ochotę na zdradę,żeby dymać laski ile wlezie bo żona nie chce mi dać. P.S. znajdzie się pełno takich .......... które zrobią wszystko dla kasy nawet jeśli jesteś brzydki jak cholera :o

Gość aaadddddaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jestem ze śląska:P i chetna :)

Gość gość
Prowokacja, jak prowokajca....ważne, że sporo kurrewek przyleciało z rozłozonymi nogami. Buahahahaha:D