Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaaaaaaa

odwiedziny tesciowej ZARAZ po porodzie-co wy na to

Polecane posty

Gość aaala
Nie jest przyjemnie was czytać. Wy jesteście super, mądre, intekligentne i wogóle same naj naj. A teściowa to ktos kogo można zawsze opluć. Tyle w was nienawiści, niezrozumienia, zawiści. Jesteście zarozumiałe i samolubne. Jak wychowacie swoje dzieci? Jakie z was bedą matki? strach pomyslec.

Gość seere
no tak, włąsna matka może przyjśc natychmiast po porodzie, tesciowa bedzie przeszkadzać. Jedna i druga jest babcią. dziwne, że wasze matki są świetne, teściowe to czysta patologia. A wy? jakie wy jesteście? żałosne.

moja mama rouzumiala ze chce miec spokoj po prodzie odpoczac itp. zadzwonila i sie grzeczni czy moglaby przyjsce zapytala

Gość mloda.mamusia1984
Moja tesciowa chciala jeszcze do szpitala przyjechac, ale ja nie mialam ochoty, wiec moj maz wybil jej to z glowy. Za to juz podczas pierwszej wizyty zaczela sie szarogesic-zreszta robi to do dzi, daje rady, poucza, najchetniej wzielaby mi dziecko. a gdy jej nie slucham, to sie obraza...

Mimo, że nie mam super kontaktów z teściową nie miałam nic przeciwko, żeby przyszła do mnei do szpitala, dzień po porodzie. W dniu w którym wyszłam ze szpitala też mnie odwiedziła - uważam, że to nie jest wielki problem , bo nikt nie przychodzi mnie ogladać tylko dziecko. Ale nei zgodziłabym się, żeby ktoś wpraszał się na dłuższą gościnę.