Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczeliwa_troszke

jak sobie radzicie z panami z malenkimi penisami i krotkodystansowcami??

Polecane posty

Zakochalam sie, wszystko ladnie pieknie, ale gdy zaczal sie seks - tragedia!! Penis maly- nic prawie nie czuje, i najdluzszy stosunem mial moze z minute, zarowno za drugim, trzecim, czy czwartym razem!!!

Cóż, trudny przypadek. Niech twój facet zacznie praktykować ćwiczenia rozciągające penisa i ćwiczyć mięśnie Kegla. Za 2 lata będzie już lepiej. To długo, ale jeżeli ktoś ma 10 cm, to niestety ale sytuacja jest obiektywnie rzecz ujmując ciężka.

dwa lata.... a czy ktos praktykowal cwiczenia rozciagajace? dziala to? ma z 10-12 cm pewnie!

xxx-7 - a ty masz duzego penisa? dalbys linka jak wygląda? chcialabym miec porownanie :)

Co to za bzdury z tym rozciąganiem penisa. Chyba się kolega naczytał jakichś poradników w internecie.

Ja ma w stanie erekcji 16 cm, ale zdjęcia nie zobaczysz bo jestem biedny i nie mam cyfrowego aparatu fotograficznego. A co do owych ćwiczeń rozciągających, to działają. Pierwotnie miałem 13 cm. To właśnie dzięki tym ćwiczeniom mam teraz 16 cm.

Nie, nie zmniejszył mi się. Zyskałem nie tylko na długości ale również na grubości. Pierwotnie miałem w obwodzie 13 cm. Teraz jest to 14 cm.

Gość madafaker
a ja mialem 8 cm i zaczalem pobierac lekcje u szamana Gbwebmgwambele i po roku mam 25 cm.

Gość madafaker
tylko jak mierze, to wkladam linijke w odbyt.

ZAKŁADAŁEM I NIC DLATEGO PRÓBUJĘ TUTAJ- NIECH SIĘ KTÓRAŚ DOJRZAŁA I NIEDOPIESZCZONA pANI ZGODZI W ZAMIAN BEDĘ LIZAŁ TAK DŁUGO JAK BĘDZIESZ CHCIAŁA!!! GG 7105178

Gość onigokko
wylizcie sobie panowie rowki a jak macie za dlugie to sami w tylek sobie mozecie wszadzic i po problemie