Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Folia Espagna

Instrukcja obsługi kobiety cd...

Polecane posty

Gość Luśka z W.
Twoja sprawa, możesz myśleć co chcesz

Gość Luśka z W.
No i co, obraziłeś się za to, że możesz myśleć, co chcesz? :D

Gość Folia Espagna
Wcale się nie obraziłem. Nie mogłem odpowiedzieć, bo maszynka mi się zacięła. :-) Luśka, piękne dzięki za okazaną mi wielkoduszność.

Gość Luśka z W.
Tak jakby moja wielkoduszność miała dla Ciebie jakiekolwiek znaczenie (postanowiłam udawać, ze nie odczytuje ironii) :)

Gość Luśka z W.
Udawać oczywiście w celu podtrzymania rozmowy, ale jako że coś mi szwankuje internet to w zasadzie i tak chyba już nie muszę, bo też się będę zacinać :-)

Gość Folia Espagna
Rozmowa się nie klei, bo znowu problemy techniczne. Idę, Luśka. Popsułaś maszynkę. :-)

Gość Luśka z W.
No widzisz, skoro mi się zacinają strony to Twoja maszynka postanowiła, że będzie się solidaryzować ;-) Ciekawe dlaczego? :D

I znów durne babole odwracają kota ogonem... Chwyt erystyczny prawie tak stary jak kurestwo. Moje drogie panie... To, że piszemy co piszemy wcale nie oznacza, że nie mamy władzy ani pieniędzy... Oznacza tylko tyle, że zawsze znajdzie sie taki, który ma więcej jednego lub drugiego i jak tylko macie ku temu mozliwość to lgniecie do tego co ma więcej jak muchy do gówna.

Gość a good sensimilla
władzę to rodzaj męski ma wyłącznie nad tym chomątem coście je sobie na babę sprawili, a kaskę zarobicie jak sami się zaprzęgniecie i orać w polu zaczniecie.

Gość hmmmmmmmmmm.....
hmmm.. szalenie filozoficzne i odkrywcze spostrzeżenie Popaprany:D. Jakbyś nie wiedział , że cała pozostała reszta jest: \"I vice versa\"

Gość Folia Espagna
Ani to filozoficzne, ani odkrywcze. Ot, obiektywne stwierdzenie prawdy, wcale dla kobiet nie koniecznie miłej. :-)

Gość hmmmmmmmmmm.....
i zechcesz mi powiedzieć jeszcze, że z tym :" i vive versa" też się pomyliłam?:D:D:D

a good sensimilla władzę to rodzaj męski ma wyłącznie nad tym chomątem coście je sobie na babę sprawili, a kaskę zarobicie jak sami się zaprzęgniecie i orać w polu zaczniecie Napisała baba... Baba, która nic by w zyciu nie osiągnęla gdyby nie wynalazki i działania tego rodzaju męskiego, zapewniające jej bezpieczeństwo, możliwość pracy i zarabiania tej kasy której tak bardzo pragnie. Gdyby nie facet to świat byłby pełen grubych baboli wiszących na drzewach.

Gość Folia Espagna
Służę uprzejmie. :-) Pomyliłaś się. :-)

My lgniemy do kasy? Raczej do dupy i cycków... a i te nic nie daja bez ładnej buźki. Problem w tym, że facet na kase i władze zarabia.. Kobieta zarabia dupą, cyckami i sliczną buźką - a wszystko jej jest dane. Więc na nic nie zarobiła... kobieta nie ma władzy - dla tego tak bardzo jej pragnie.

Gość hmmmmmmmmmm.....
a jak i kogo mają te babole wybierać???? Rozmemłanych mięczaków??? Wszak już prehistoryczne kobiety wybierały osobnika, który mógł spłodzić zdrowe dzieci, był silny i wszystkie przesłanki wskazywały na to, że będzie w stanie obronić i utrzymać swoje "stadko". Wystarczy popatrzeć na światr zwierząt:-) A z tym : vice versa się nie pomyliłam:-). Zbyt dużo obecnie "zniewieściałych" facetów. Niestety.....

Gość a good sensimilla
oczywiście, bo wy wszystko wyłącznie zawdzięczcie sobie. PANOWIE I WŁADCY WSZECHSWIATA. Ależ wy zaradni meżczyźni jesteście i my biedne kobiety...

Gość hmmmmmmmmmm.....
Popaprany... nie mam ślicznej buźki, cycki i dupa przeciętne, a jednak.... zarabiam. Głową:-). I wcale nie narzekam. Nie genaralizuj.

Gość Folia Espagna
Powiem tak, skoro cycki i dupa przeciętne, to wszystko nam wyjaśnia. Nie pozostało Ci niczym innym zarabiać, jak rozumem. :-) W końcu kobieta z przeciętnymi przymiotami także musi z czegoś przecież żyć. :-)

Gość Folia Espagna
Coś niecoś nasz wspólny, ludzki Wrzechświat mężczyźnie zawdzięcza. :-) Gdyby nie mężczyzna, tłukłybyście pranie bijawką, jak przed wiekami...

Gość hmmmmmmmmmm.....
noooo... i nawet nieźle mi z tym:D, tzn. z moją przeciętnością:D:D:D

Gość Antyczny wymiar dupy
Grunt to samozadowolenie. :-)

Gość hmmmmmmmmmm.....
no i przecież o to w tym wszystkim chodzi:D:D,osiągać zadowolenie,kiedy jest to możliwe:D

Gość Grudniowy wieczór
E tam! Do sprawiania zadowolenia kobieta ma mężczyznę. I vice versa. Sprawianie samozadowolenia to zwykła masturbacja.

Gość wierzę.
o samozadowoleniu ty mówiłeś. Ja mówiłam o osiaganiu zadowlenia. Więc przypisuj sobie swoje słowa:D:D:D

Gość Grudniowy wieczór
Sęk w tym, iż znane są ludzkości sytuacje, kiedy to pierwsze jest całkowicie równoznaczne z drugim.

Gość Wirtualna śmierć
Dzień dobry. Postanowiłem na nowo zabrać się za robotę, o stworzyć uniwersalną ściągę, służącą prawidłowej obsłudze kobiety.

Gość a ja tak sobie mysle i sie
zastanawiam ktory z nich Folia czy Popaprany to Santo Subito :D

Gość incognito ...
Podpowiem - żaden :)