Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezimienna988

przeszczep własnego tłuszczu w zmarszczki twarzy

Polecane posty

Gość tez chce w Toruniu
i nie wiem gdzie :(

Gość hagagagagagag
w takich małych miastach nie ma dobrych chirurgow , o ile w ogole jacys są :D przeszczep tluszczu robi zaledwie kilku lekarzy w PL , reszta 'jedzie' na cyckach ,nosach ,ustach i odsysaniu. A ten topik to reklama...wiadomo kogo.

Gość tez chce w Toruniu
no to chociaz w Bydgoszczy :) wie ktos?

Gość usta x 2
Usta trzeba zrobić conajmniej dwa razy. Ja zrobiłam dwa razy i teraz mam fajną wilekość. Po pierwszym razie były małe. Jestem rok po drugim razie i wielkość fajna cały czas, nie zmniejszyły mi sie jak po kwasie. Kwas miałam około 10 miesięcy.

Gość usta x 2
A czemu p. Turczyńska partaczka? Ja u niej robiłam usta i zrobiła mi ładnie. A poza tym zapłaciłam grosze w porównaniu z innymi klinikami.

Gość Gita
moze jest ktos kto robil u p. Turczynskiej wypelnianie twarzy wlasnym tluszczem. mam blisko do Sulecina i byloby mi najlepiej tam zrobic wypelnianie ,lecz sama juz nie wiem tyle negatywow o P. Turczynskiej Prosze o opinie od Pani ktora tam robila zabieg...

Gość Szenbaszka
Robiłam u niej Botox i długo trzymały mi oczy, ponad 8 miesięcy. Też myślę o tłuszczu, o policzkach, ,mam szczupłą twarz i jak sie nie wyśpię to od razu jkby jeszcze bardziej chudła. Nie mogę Ci napisać jak u niej jest po tłuszczu, bo dopiero się wybieram, zabieg mam w przyszłym tygodniu, jak będę po to opiszę. Moja koleżanka robiłą u niej łydki tłuszczem i zadowolona.

Gość rozkminkamała
Przeszczep własnego tłuszczu jest według mnie o wiele lepszym zabiegiem niż tradycyjny zabieg np. botox, bo wtedy tak naprawdę korzysta się z tego co wytworzył własny organizm i wszczepia się własny tluszcz. Wiem, że w Warszawie dr Osuch jest od tego świetnym specjalistą, przyjmuje bodajże w LaserMedzie.

Gość Gita
Hej Szenbaszka ...odezwij sie prosze. obiecalas ze napiszesz po wypelnianiu..... jak wyszedl zabieg... bylas dlugo opuchnieta?.. jakie wrazenia? bolalo?.. mialas siniaki... ile kosztuje takie wypelnianie? Robilas u dr. Turczynskiej? Warto bylo? jest poprawa ?.. twarz wyglada naturalnie? ...prosze napisz...

Gość gość
Powiększanie własnym tłuszczem to wg mnie najlepsza opcja na wypełnianie bo są bardziej naturalne efekty. Ja miałam podawana tkankę w policzki i wyszło super, dopytałam się lekarza czy ta tkanka się nie wchłonie za bardzo (bo czytałam na forum ze jest takie ryzyko) i do tej pory jest ok:) on powiedział że to taka specjalna technika oczyszczania tej tkanki (Puregraft) i dlatego się będzie dobrze „trzymało” w ciele

Gość gość
w tego typu zabiegach najwazniejsze jest zeby sie dobrze przeszczep przyjal...czyli zeby tkanka byla dobrze oczyszczona bo inaczej sie wchlonie i klops... pytajcie o jej oczyszczanie, puregraftem czy tam czymkolwiek innym ale przed zabiegiem trzeba sie wszytkiego dowiedziec, bo tylko bedac swiadomym mozna pozniej narzekac ze cos nie wyszło nio nie? inaczej kazdy podejmuje dezyzje samodzielnie :)

Gość gość
Powtarzam jeszcze raz. Puregraft nie atakują w tym zacofanym kraju! W USA jsk dobrze psmietam to jest chyba dopiero od 6 lat.

Gość marieLeiche
Kosmetyczka kosmetyczką, ale jak się chce mieć długotrwałe efekty to moim zdaniem najlepiej zrobić sobie zabieg z osocza bogato płytkowego. Bezboleśnie, z własnej krwi, nie widać efektów ubocznych jak po botoksie a do tego skutecznie. Ja zrobiłam sobie taki zabieg u dr Potockiego i jestem za niego mega zadowolona zresztą mój mąż też;)

Czesc. Ja miałam przeprowadzany zabieg przeszczepu tkanki tłuszczowej u znanego lekarza efekt był zadowalający ale niestety szybko przeminal po 6 miesiącach wszystko się wchlonelo .... Mysle aby powtórzyć zabieg choć chwilami mysle ze to mogą być pieniądze wyrzucone w bloto ... Dzieczyny czy ktoras z Was miałam robiony zabieg więcej niż raz prosiłabym o odpowiedz :)

Gość gość
Ja zamierzam poddać się temu zabiegowi ale słyszałam że 60% tłuszczu pozostaje już na zawsze.

Musze Cie rozczarować na zawsze nie zostaje lekarz mowil ze w moim przypadku jednorazowy przeszczep będzie na dluzszy czas a tez nie powiedział ze na cale zycie bo to jest niemożliwe trzeba to powtórzyć za pare lat ale w moim przypadku to była kwestia pol roku .... Mysle ze lekarze specjalnie tak mowia aby zachecic do tych zabiegow nigdy nie powiedzą prawdy .... Przygotuj się na 2 tygodnie wolnego bo z taka opuchnieta bolaca twarza nie da można się pokazac swiatu.... :)

Jeśli będziesz miała jakies pytania napisz mam już doswiadzczenie w tej dziedzinie także mogę udzielić Ci informacji :)

Gość gość
Dzięki Liliana za odpowiedz, oczywiście że mam pytania, pytanie pierwsze to: czy ten zabieg zmienia rysy twarzy czego bym raczej nie chciała, drugie to czy po pół roku po którym wchłonął się tłuszcz twarz nie wygląda gorzej niż przed zabiegiem i trzecie to u kogo wykonywałaś zabieg bo ja planuję u Wysockiego z Polanicy.

Czy zmienia na pewno twarz jest pelniejsza i na początku możesz czuc się zle ze swoim wyglądem później jak zejdzie opuchlizna i trochę się wchłonie nadmiar jest pięknie ale szkoda ze ten efekt przemija szybko... Twarz po wchlonieciu tłuszczu wygląda tak samo zanim poddalas się zabiegowi ... Ja bylam u Dr Ambroziaka .Mysle o powtórzeniu zabiegu bo mam bardzo szczupla twarz...

Gość gość
Dzięki Liliana twoja wypowiedz potwierdziła mnie w przekonaniu że warto wykonać ten zabieg ostatecznie można go powtarzać co jakiś czas, pozdrawiam.

Hej powiedz mi jaka jest cena u dr Wysockiego ? Przeszczep chcesz zrobić tylko na twarz czy pod oczy tez ? Kiedy masz termin i daj znac jak poszlo :)

Gość gość
Planuje u Wysockiego przeszczep zrobic dopiero po wakacjach (pażdziernik, listopad)dlatego nie znam dokładnej ceny, ale w tym roku robiłam u niego podniesienie brwi oraz poprawkę po sknoconej operacji u Dydymskiego (zdecydowanie odradzam tego chirurga) i wiem że ceny w porównaniu z innymi chirurgami są konkurencyjne za całość zapłaciłam 8 tyś.

Ja wybrałam Dr Ambroziaka bo specjalizuje się w medycynie estetycznej i wie jak to się robi... Pozatym on prowadzi szkolenia wielu lekarzy od medycyny estetycznej także jemu można spokojnie zawierzyć swoja "buzke " :)

Jeśli będziesz wykonywala jeszcze jakies operacje to polecam Dr Łątkowskiego , Dr Sczyta , Prof. Kobusa

Gość Dzesssika
no wlasnie wiem ze w Klinice Miracki robią taki zabieg, w Warszawie. i wiele kobitek jest zadowolonych z takeigo zabeigu...co ważne, to nie jest bolesne - bo w sumie to mnie bardzo przeraża!

Gość gość
Wszystkie prą do Dydymskiego, a w Solumedzie są inni . Dlaczego jego wybieracie jak jest wg was słaby ?

Polecam bardzo profesjonalny gabinet gdzie zabiegi sa bardzo starannie i profesjonalne Jedyny w Krakowie, metoda adivive najbardziej bezpieczna metoda na rynku cowarto sie wybrac co polecam zabiegi ADIVIVE prowadzonego przez Malgorzate Ornatowską w klinice Bonadea