Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 moze wez ciepła kapiel? jak do jutra rana nic to do lekarza ew jakby byl jakis bol nerek,dołu brzucha ,cewki,goraczka to nie zwlekaj tylko na izbe przyjec jedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 pewnei mialas jakas diete? bialkowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 Kiedyś jak byłam mała, to nie mogłam się wysikać w lesie (a już bardzo mi się chciało). Jak po którejś nieudanej próbie dalej chodziłam krzyżując nogi, to siostry poczekały aż pójdę jeszcze raz i jedna mnie nagle złapała (tak jak się wysadza małe dziecko) a druga zaczęła strasznie łaskotać. I nagle trochę mi poleciało. Za chwilę jeszcze trochę, i wreszcie zaczęłam sikać. Po prostu się zsikałam od łaskotek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubiemajonez Napisano Wrzesień 25, 2013 o my gosh ale ty jesteś biedny żal mi Cie lubie placki trololololo lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tyna0987 0 Napisano Styczeń 13, 2014 Mam problem z robieniem siuku... :( Potrafię nie załatwiać się 12h... Mam tak tylko jak u kogoś jestem lub z kimś idę do toalety. Nie wiem o co chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 17, 2014 też tak mam. nie potrafię siusiać, jak wiem, że ktoś mnie słyszy. to jest straszne ;(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 Miałam kiedyś gorzej! Mi pękł pęcherz ;( pojechałam do szpitala . Po operacji dostałam cewnik. To takie dziwne uczucie jak ma się cewnik.Dostałam cewnik foleya bardzo mnie szczypała cewka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość en1 Napisano Czerwiec 10, 2014 Też miałam dzisiaj ten problem. Właśnie wróciłam z cewnikowania. Jestem w ciąży (14 tc.). Okazało się, że macica jest bardzo tyłozgięta i tam zakleszczyła się cewka i zablokowała odpływ moczu. Lekarz wyprostował macicę, mam nadzieję, że to się już nie powtórzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzia23 Napisano Marzec 7, 2015 niech cię ktoś zacznie strasznie łaskotać,a jak nic to radzę iść do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eryk1 0 Napisano Marzec 8, 2015 w takim razie najlepiej udać się do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mistrzyni robienia siku Napisano Kwiecień 25, 2015 opowiem wam mojaa przygode byłam w londynie z klasa i mamy tam pokoje w hotelu i ja spie a koleżanki obok i tak rano sniadanie ubranko a tu poczułam ze chce sikac i ide do wc ciogne za klamke i o nie ktos zamkna wc ja trzymam i biegne do sis i pytam masz wc otwarte a sis tak ale kolejka a ja stoj ktos whodzi a ja sie pytam moge a on muwi na tył kolejki a ja zaczynam stekac i ktos whodzi i pytam moge a on a cco cie jest a ja nie wytrzymam a on ok a ja biegne sikam i muwie kurde papieru nie ma a on a czekaj zaraz ci podam a ja ok a on prosze ja o kurde ie mam majtek ale ok i zakładam spudnice i ide do pokoju pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2016 Jezeli mialam dostac miesiaczke a sie wysikac nie umie to Co mode mi die spoznic czy jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2016 Czekam na odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość być może pomogłam Napisano Czerwiec 19, 2016 Naciskaj najmocniej jak tylko możeszna pęchesz siedząc na sedesie naciskaj tak mocno jak byś parła do porodu i sie może uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adzja Napisano Czerwiec 15, 2017 Pomocy! Od 4 dni mam problem z oddawaniem moczu, strasznie boli mnie brzuch. Kiedy próbuje iść do toalety i zrobić siku to strasznie mocno zaczyna mnie uciekać pęcherz. Nie wiem czym jest to spowodowanie, ale nawet gdy się położę, usiąde to ból nie ustępuje. Nigdy nie miałam problemu z oddawaniem moczu. Pomocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2017 Pomocy bardzo mi aie chce sikac od 3 godzin!!! Pomocy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2017 Poleam goraca kapiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Policja prewencji Katowice Napisano Październik 29, 2017 Lubię cyce :) jestem typowym facetem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Policjaprewencjikatowice kwp Napisano Październik 29, 2017 Zapomniałem. Z tymi objawami natychmiast do lekarza 1 kontaktu czyli rodzinnego on dalej was pokieruje. A jeśli jest to niemożliwe to na pogotowie ale mówić że teraz to sie stało nie że wczoraj czy kiedyś tam tylko teraz przed chwila bo nie przyjmą pozdrawiam serdecznie Policjaprewencjikatowice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julka19gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Hej mam 34 lat noi mam problem bardzo mnie boli nerka noi do tego przez cały dzien nie odałam wogole moczu duzo pije wody z cytrynam niewiem co sie dzieje jestem osłabiona kręci mi się w głowie i do tego jeszcze robi mi się niedobże co mna robic ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośjulkać Napisano Czerwiec 30, 2018 Do tego doszły bòle podbrzusza ktore schodza mi w pachwine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Help Napisano Grudzień 2, 2019 Pomocy!! od piątku boli mnie kręgosłup już do takiego stanu ze cały piątek i sobotę leżałam w łóżku tu gdzie mam tyłek i cipke nie czuje nic od 24h nie mogę zrobić wgl siku, byłam dzisiaj u lekarza i dostałam syrop który nie pomaga, brzuch boli mnie coraz bardziej. co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka19 2 Napisano Sierpień 20, 2021 Mam ten sam problem tylko że mogę nie sikać cały dzień i też brzuch boli byłam w szpitalu dzisiaj bo rodzinny lekarz stwierdził że to może być wyrostek i pojawił się problem bo musiałam mocz oddać do badania może pół godziny minęło zanim udało się trochę wysikać (mówiłam to lekarzowi) dali kroplówkę i w między czasie czekaliśmy na wyniki na szczęście okazało się że to nie to i jak zleciała kroplówka wypuścili mnie do domu i tam w końcu się udało mi normalnie wysikać ale też trochę czasu minęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tytka21 1 Napisano Wrzesień 23, 2021 mi to brzmi jak kamienie nerkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach