Gość Ratunek Napisano Grudzień 11, 2008 Ratujcie mnie :( Od 2 godzin nie moge sie wysikać :( :( Brzuch mnie boli a jak ide na kibel to nie moge proszę o pomoc!!!! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nazwy żadnej 0 Napisano Grudzień 11, 2008 moze to zapalenie pecherza? albo przyziebienie? polecam gorącą kąpiel a potem "nasiadowke" z rumianku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ratunek Napisano Grudzień 11, 2008 Nie wiem, ale mnie strasznie boli :( To okropne. Słyszałam o zaparciach, wymiotach, biegunce, ale nie o tym ze nie można sie wysikac :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ratunek Napisano Grudzień 11, 2008 ale co ja mam teraz niby zrobić?! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goguss Napisano Grudzień 11, 2008 jedz na izbe przyjec do szpitala i powiedz ze nie mozesz sie wysikac od 2 gdodz a bardzo ci sie chce. Jakis tam lekarz cie zbada i zalozy cewnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ratunek Napisano Grudzień 11, 2008 Chociaż mam 26 lat, ale boje sie chodzić do lekarza!!!!!!! A jak mi pęchcerz pęknie???! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez nazwy żadnej 0 Napisano Grudzień 11, 2008 buhaha bez przesady jaki pecherz peknie? przeciez mozna dluzej nie sikac niż 2 godz i nic zlego sie nie dzieje. idz do lekarza i powiedz ze cie boli i nie mozesz sie wysikac. i nie stresuj sie. dostaniesz jakiś urosept i po klopocie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ratunek Napisano Grudzień 11, 2008 Piszcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ratunek Napisano Grudzień 11, 2008 Ratunek!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goguss Napisano Grudzień 11, 2008 wiesz pecherz moze zmiescic az 700 ml. wiec po 2 godz jej nie peknie . zalezy jeszcze czy duzo pila. Ale jak wcale nie pojdzie to moze to sie tak skonczyc, wiec radze isc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ratunek Napisano Grudzień 11, 2008 Dobra jade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ratunek Napisano Grudzień 11, 2008 Już sie wyszczałam :) Juhu!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cbadef Napisano Listopad 6, 2009 Ilona jedź na pogotowie - masz jakiś stan zapalny dróg moczowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomocy11 Napisano Styczeń 5, 2010 od 5 dni nie mogę się wysikać straszny bul pomocy napiszcie co zrobić biorę tabletki i nic pomocyyyyy pliss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomocy11 Napisano Styczeń 5, 2010 od 5 dni nie mogę się wysikać straszny bul pomocy napiszcie co zrobić biorę tabletki i nic pomocyyyyy pliss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do lekarza Napisano Styczeń 5, 2010 albo na pogotowie! A jakie tabletki bierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmroweczka1241 Napisano Lipiec 4, 2010 mam problem, otoz od dluzszego czasu zdarza sie tak ze gdy ide do toalety by sie wysikac to musze dluzsza chwile odczekac az cokolwiek sie ruszy, nie moge tak od razu. nie wiem co sie dzieje.. czym moze to być spowodowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sikuu Napisano Marzec 9, 2011 jopek, ze do szkoly nie chodzisz nie musisz dodawac- kazde zdanie napisane o tym swiadczy,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NieLeci! Napisano Październik 2, 2011 Pomocy! Już od roku nie mogę się wysikać. To chyba jakiś pęcherz zapalony, czy coś. Od początku nic nie piłam i nadal się chce! Mam już tego dosyć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nerkii Napisano Marzec 6, 2012 Mam problem z pęcherzem od 3 może 4 dni nie mogę wydzielać moczu . To znaczy jak siadam na ubikacje to leci mi parę kropel moczu i co .? I nic , brzuch mnie boli czasami odczuwam straszne bóle . Gdy już próbuje sikać(przepraszam że się tak wyraziłam) to bardzo boli mnie cewka moczowa . : < . Ewentualnie gdy wydzielam kał to wtedy czasami też mocz . Jest taki problem że ja nie lubię dużo pić. Ja się nie umiem zmusić do picia , I to jest minus .Boję się iść do lekarza , dlatego iż będzie mi kazał dać próbkę kału oraz moczu . I to musi być na czczo . A ja mam ten problem że jak wstaję nie mogę sikać (chociaż przeciętny człowiek wydziela mocz rano) . No i również się boję że będę musiała jechać do szpitala . : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
||MimisiA|| 0 Napisano Marzec 6, 2012 bez nazwy żadnej Powiedz mi jak Ty tak szybko schudłaś?!!!! PODZIWIAM!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nerkii Napisano Marzec 7, 2012 Nie wiem . Nie mogę . Iść do lekarza .? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość n2 Napisano Kwiecień 23, 2012 Przyczyną problemów z oddawaniem moczu może być zapalenie pęcherza lub kamienie/piasek w pęcherzu lub w nerkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciężkaNoc Napisano Maj 4, 2012 Ładnie, ja za sześć godzin mam maturę i spać przez ten durny pęcherz nie mogę! ;( Akurat dziś w nocy musiało mnie złapać, teraz muszę siedzieć dopóty, dopóki nie przejdzie bo inaczej nie zasnę. Sama już nie wiem co mam robić, aż normalnie łzy same nachodzą do oczu przez ten cholerny pęcherz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :(( Napisano Czerwiec 8, 2012 chyba się czegoś nabawiłam... mam pełny pęcherz, a nic nie leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciężkaNoc Napisano Lipiec 10, 2012 Aneta 12* Ogarnij się dziewczyno, bo nie wiesz o czym mówisz, a uwierz mi, nie życzę Ci takich problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciężkaNoc Napisano Lipiec 10, 2012 W moim przypadku okazało się że przyczyną było zapalenie przydatków, ciężkie, ale na razie mam chwilowy spokój ponieważ nadeszły cieplejsze dni. Fakt, chwilami jeszcze troszeczke odczuwam ten ból, ale już o wiele, wiele mniej. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i radzę, idźcie z tym do lekarza, bo nie warto zwlekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam1986bdg 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 sluchajcie mam powazny problem, gdy ide na ubikacje i chce sie wysikac to poleci kilka kropel i nagle przestaje cos sie blokuje i czuje jak by mial mi ten mocz rozerwac penisa zaraz, musze sobie wlozyc cos w dziurke i lekko wcisnac aby mocz zlecial, nie wiem co to moze byc, oczywiscie odczowam silne cholernie pieczenie przy probie oddania moczu, błagam odpiszcie mi jak najszybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeech Napisano Wrzesień 22, 2013 pomocy, od rana coraz bardziej chce, a nie mogę zrobić siku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeech Napisano Wrzesień 22, 2013 poradźcie, co zrobić żeby jakoś poleciało. próbuję raz po raz i zupełnie nie mogę się wysiusiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach