Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piiiiiter

Dziewczyna jest w ciąży z poprzednimfacetem jak namówić ją do aborcji aby niezra

Polecane posty

Gość masz racjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tyneczka- znam taka sytulacje ojjjjjj bardzo dobrze ze to juz koniec

jest wyjście najbardziej optymalne. Jeśli dziewczynę kochasz, i bardzo chcesz z nią być, biologiczny ojciec, nie ma ŻADNEGO PRAWA do dziecka, po prostu nie istnieje, i to dziewczyna musi zaakceptować i bezwzględnie przestrzegać. Ojcem jest nie ten co zrobił, tylko ten co wychował i nauczył i przygotował do życia.

Gość a co to za roznica kto byl
nie pozostaje ci nic innego jak ja zostawic w spokoju. ja nie wyskrobalabym sie tylko dlatego, ze moje dziecko nie podoba sie jakiemus kolesiowi. i fakt na trupie szczescia nie zbudujesz.

moze ci po pewnym czsie powiedziec nie badz zazdrosny przeciez wiedziales w co sie pakujesz , przeciez nic nie ukrywalam , szlag cie trafi a pozatym ona bedzie chcila bys ty za wszelak acene zaakceptowal to dziecko bedzie zla jak nie bedziesz okazywal uczuc . stopniowo bedzie si oddalala bo.bo bo bo nie pokochales dzieciakaucierpi tylko to niewinne dziecko , niech ona sie zastanowi nad tym , mysli tylko o sobie ale one takie sa

do a co to za roznica kto byl nie wyskrobalabys? to po co zawracalabys facetowi glowe ?

Gość olejzpierwszego
krotka pilka albo od niej odchodzisz ewentualnie ona usuwa.... albo jestes ciul... a pani alfabetagama 'ja bym cie nie chciala jakbbys nie akceptowal mojej przeszlosci.zastanow sie,' to juz podziekujemy... podam ci idiotko numer konta i mozesz wplacac alimenty w skromnej sumie 300 zl na moje konto

\" Ojcem jest nie ten co zrobił, tylko ten co wychował i nauczył i przygotował do życia.\" Niestety nie mam ochoty wychowywać męczyć się z cudzym potomstwem. Dla mnie to żadna przyjemność.

nie mów hop, zanim nie przeskoczysz, mój kolega też był taki bohater, dopóki nie przekonał się, że jest niepłodny......

Gość maj kajka
sz autorze, to chyba sam sobie juz odpowiedziales ...raczej nie bedzie z tego zwiazku, nie ma innych kobiet, zapomnij o niej...potem zawsze bedzie to dziecko i jego tatulek w tle, zastanow sie czy dasz rade to znosic?

Gość maj kajka
znajdz sobie wolna kobiete i zacznij zycie bez bagazu, a ona coz...mogla sie zabezpieczac:O

przekonaj ją do aborcji jak wam później nie wyjdzie to trudno- będziesz wiedział że zrobiłeś wszystko co można

Gość motylek12
Jesteś debilem i nie wiesz co to jest życie żal mi takich ludzi jak Ty.

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
a co dziecko winne temu, że je zabijać chcecie? niech urodzi i odda do adopcji. A tobie, skoro przeszkadza, że była z kimś przed tobą, to się zastanów czy się z nią wiązać, bo i sobie i jej życie spartolisz

Gość A ja powiem...
a ja myślę że powinieneś jej to zasugerować. dlaczego? Bo Ty tego dziecka nigdy nie pokochasz. Będzie dla Ciebie przeszkodą, być może kiedyś powodem do rozstania. Jak dziewczyna będzie chciała tego samego (ale bez przekonywania jej) to dobrze. Jak nie będzie: to odejdzie i nie będzie cierpiała kiedyś gdy nie zaakceptujesz tego dziecka.

Gość bez odbioru
wy chyba pierdy wstrzymujecie, że macie tak nasrane we łbach :-o koleś, prosta sprawa - przez 8 lat WIELE się stało i w twoim i w Jej życiu. ona jest w ciąży. albo to akceptujesz, albo wypierdalaj z jej życie smutny korniszonie.