Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 daria41

tanie leki przeciwb贸lowe?

Polecane posty

Go艣膰 Pola

Ja wszystko zamawiam na doz on line, najlepiej si臋 op艂aca. Leki i kosmetyki a nawet 艣rodki higieniczne. Dostawa cz臋sto ju偶 na drugi dzie艅.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Barb

Gardan jest rewelacyjny, te偶 bior臋, jak mnie co艣 w plecach, to ca艂a tabletka, podobnie na gor膮czk臋, ale na b贸l g艂owy wystarczy tylko p贸艂 tabletki. Zaden inny przeciwb贸lowiec na mnie tak skutecznie nie dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adrian

Mieszka艂em d艂ugo na Ursynowie, leki w aptekach w pobli偶u by艂y bardzo drogie. 2 tygodnie temu przeprowadzi艂em si臋 na po艂udniow膮 Prag臋, jest tutaj apteka "od serca", w kt贸rej ceny s膮 du偶o lepsze niz w innych aptekach. Jestem m艂ody ale du偶o wydaj臋 na leki, niestety. Dobrze, ze trafi艂em na tak膮 aptek臋聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klara
Dnia 5.06.2019 o 09:21, Go艣膰 Adrian napisa艂:

Mieszka艂em d艂ugo na Ursynowie, leki w aptekach w pobli偶u by艂y bardzo drogie. 2 tygodnie temu przeprowadzi艂em si臋 na po艂udniow膮 Prag臋, jest tutaj apteka "od serca", w kt贸rej ceny s膮 du偶o lepsze niz w innych aptekach. Jestem m艂ody ale du偶o wydaj臋 na leki, niestety. Dobrze, ze trafi艂em na tak膮 aptek臋聽

tez robie tam zakupy, zawsze mila obsluga i ceny najlepsze 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jussi

dlaczego nadal wszyscy pr贸buj膮 si臋 sami leczy膰. Co艣 takiego mo偶e da膰 wi臋cej szkody lub po偶ytku. Ja wiem 偶e nie ma czasu na czekanie w kolejkach do lekarza, ale chyba naprawd臋 lepiej przej艣膰 si臋 prywatnie do specjalisty, zrobi膰 badania i mie膰 jasno艣膰 a nie sobie szkodzi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gra偶yna

艢rodki przeciwb贸lowe masakruj膮 w膮trob臋 i lepiej ich unika膰. Oczywi艣cie nie m贸wi臋 o sytuacji, kiedy b贸l jest nie do zniesienia...niemniej b贸l g艂owy do takich przewa偶nie nie nale偶y.聽 W zupe艂no艣ci wystarcz膮 ok艂ady 偶elowe ciep艂o - zimny ARmedical. No i odpowiednie nawodnienie - bardzo cz臋sto o nim zapominamy a brak wody to 100% przepis na b贸l g艂owy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulaa

kiedy ludzie zaczn膮聽szuka膰 pomocy u dobrych lekarzy zamiast przeszukiwa膰 internet... Ja wiem 偶e ci臋偶ko聽 o dobrego specjalist臋 pa艅stwowo ale chyba warto przej艣膰 si臋 czasem do prywatnego lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koja

ja ju偶 od lat lecz臋 si臋 tylko prywatnie bo nie ma nerw贸w na czekanie w kolejkach na nfz. Rozwa偶am teraz jaki艣 pakiet medyczny, 偶eby troch臋 zaoszcz臋dzi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Cena lek贸w jest zale偶na od tego do jakiej apteki si臋 wybierzemy. Bardzo dobre ceny posiada na pewno sie膰 aptek www.aptekacodzienna.pl Polecam wam wybra膰 si臋 do jednej z ich plac贸wek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Renia

Du偶y wyb贸r tanich przeciwb贸lowc贸w jest w doz.pl Najlepiej zam贸wi膰 przez internet i potem odebra膰 w jednej z aptek, a jest ich dosy膰 du偶o w Polsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria

@koja moim zdaniem warto si臋 zdecydowa膰 na pakiet bo mo偶esz wtedy znacznie zmniejszyc wydatki na leczenie prywatne. Ja teraz tylko z tego korzystam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koja

@Maria a jaki dokladnie masz pakiet, gdzie? przyda mi si臋 takie info bo to chyba naprawd臋 jest najta艅sze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meg

teraz na rynku jest sporo pakiet贸w medycznych, ale ja nie potrafi臋 si臋 zdecydowa膰 na jeden konkretny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiekkk
Dnia 22.07.2019 o 19:30, Go艣膰 meg napisa艂:

teraz na rynku jest sporo pakiet贸w medycznych, ale ja nie potrafi臋 si臋 zdecydowa膰 na jeden konkretny

zobacz sobie medipakiet.pl maj膮 oferty ju偶 od 39 z艂 za miesi膮c, wi臋c nie jest to fortuna 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maxxx

jak ci膮gle si臋 bierze leki przeciwb贸lowe to znaczy, 偶e trzeba si臋 przebada膰 i i艣膰 do dobrego lekarza. z nfz jest r贸偶nie, ale cz臋sto sprawdzam sobie na znany lekarz i wtedy od razu masz podane, gdzie przyjmuje. od razu uprzedzam, 偶e ci lepsi lekarze to w wi臋kszo艣ci przypadku lecz膮 prywatnie聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Eli
5 godzin temu, Go艣膰 kasiekkk napisa艂:

zobacz sobie medipakiet.pl maj膮 oferty ju偶 od 39 z艂 za miesi膮c, wi臋c nie jest to fortuna 馃槈

te偶 uwa偶am 偶e w medipakiet si臋 naprawd臋 op艂aca, bo nie p艂acisz za kazdym razem za pojedyncze badanie, a masz dost臋p do r贸偶nych mo偶liwo艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 figa

jak mo偶nma w ogole na w艂asn膮 r臋k臋 si臋 leczy膰, nie wyobra偶am sobie tego. P贸藕niej zniszczona w膮troba i 偶o艂膮dek od pierwszy lepszych lek贸w bez zbadania przyczyny. Badania og贸lne to podstawa a ma艂o kto o tym pami臋ta. A jak nie chcemy tracic czasu i nerw贸w na pa艅stwowe leczenie to od razu do prywatnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulka

idz do lekarza, bo takie dzia艂anie nie prowadzi do niczego dobrego. jak wida膰 prywatna opieka medyczna potrafi by膰 ta艅sza ni偶 wizyta prywatna u specjalisty.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jojojo

s膮 teraz takie opcje pakietowe 偶e prywatne leczenie nie musi ju偶 by膰 drogie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martyna

I nie jest bo nieca艂e 1300z艂 za rok to 偶adne pieni膮dze a w pakiecie medium medicover kt贸ry ja mam jest 21 specjalist贸w, w tym ginekolog i onkolog,聽 badania diagnostyczne, laboratoryjne praktycznie wszystkie, przegl膮d stomatologiczny te偶 w ramach pakietu zrobisz a nawet drobne zabiegi ambulatoryjne w to wchodz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anuleczka

Lek贸w przeciwb贸lowych jest teraz mn贸stwo na rynku, ja jak chc臋 jaki艣 zakupi膰 to czytam o nim w tej bazie lek贸w https://baza-lekow.com.pl/przeciwbolowe/ . Jestem pewna, 偶e opisuj膮 tam bardzo dobre leki przeciwb贸lowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ponczo

i wcale nie trzeba mie膰 pakietu tylko przed pracodawc臋, wszystko mo偶na samemu sobie kupi膰 a ceny s膮 bardzo dobre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi艣ka
Dnia 2.08.2019 o 12:41, Go艣膰 ponczo napisa艂:

i wcale nie trzeba mie膰 pakietu tylko przed pracodawc臋, wszystko mo偶na samemu sobie kupi膰 a ceny s膮 bardzo dobre

w wi臋kszych miastach to juz powoli standard聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kacper

przy takiej jako艣膰 us艂ug, jaki膮 oferuje nfz to wcale si臋 nie dziwi臋, 偶e ludzie lecz膮 si臋 prywatnie聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 red

moim zdaniem to leczenie si臋 samemu jest niebezpieczne. zawsze warto skosultowac si臋 z lekarzem聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andrzejo

niestety wszelkie dane na temat nfz s膮 bardzo niepokoj膮ce. nie ma kasy, nie ma lekarzy, nie ma sprz臋ty. o czym tu wi臋cej pisa膰聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga

Nie zag艂臋biam sie w sam watek, ale najta艅sz膮 aptek膮 wydaje mi si臋 Apteka od Serca. Ale to trzeba poszuka膰.聽

Udost臋pnij ten post