Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 desperatka ze zmarszczkami

ZMARSZCZKI MIMICZNE jak jez zlikwidowa膰???

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
To prawda ze suplementy diety dzia艂aj膮. Ja bra艂am przez 3mc Kolagen naturalny Medica i spokojnie mog臋 powiedzie膰 ze nawet sama nie spodziewa艂am si臋 az tak dobrych efekt贸w.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
By艂am kiedy艣 w salonie na zabiegu przeciwzmarszczkowym, ale efekt by艂 marny..;/ Kasa wyrzucona w b艂oto! Najlepszy efekt da艂y mi ampu艂ki liftinguj膮ce Hildegard Braukmann. Zmarszczki s膮 coraz mniej widoczne! Jestem z nich bardzo zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maarika36
Cze艣膰 dziewczyny lata lec膮 i niestety wida膰 ju偶 pierwsze zmarszczki mimiczne :( . Widzia艂am wiele krem贸w maseczek zabieg贸w ale to wszystko jest drogie a ten 艣rodek http://zdrowieuroda.biz/botosis-kuracja-antyzmarszczkowa/ pr贸bowa艂am i naprawd臋 dzia艂a ma艂o tego fajnie wyg艂adza sk贸r臋 i mo偶na go stosowa膰 jako baz臋 pod makija偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na zmarszczki mimiczne wok贸艂 oczu najlepszy jest zabieg Botolift z efektem botoxu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o kufffa co za wysyp spamer贸w :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niska30
Na zlikwidowanie zmarszczek mimicznych to tylko zabiegi w profesjonalnych miejscach. S艂ysza艂am od siostry du偶o dobrego o Extravaganza Wyspa Urody. Nigdy nie spotka艂a si臋 z takim fajnym podej艣ciem do klienta. By艂a zachwycona po wizycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 s艂ysza艂am o tym salonie. Mojej mamy kole偶anka tam co艣 robi艂a, chyba nawet modelowanie ust i by艂a zadowolona. Wi臋c warto wypr贸bowa膰 ten salon

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja pitol臋 - modelowanie ust!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny z w艂asnego do艣wiadczenia polecam botosis skusi艂am si臋 jak zobaczy艂am u kole偶anki efekt stosowania po miesi膮cu a偶 jej pozazdro艣ci艂am. Jak narazie jestem bardzo zadowolona zmarszczki wyra藕nie sp艂yci艂y si臋 a te p艂ytsze ju偶 ca艂kiem znikn臋艂y. Wiele pieni臋dzy wyda艂am i wiele kosmetyk贸w stosowa艂am, kt贸re mia艂y niby sp艂yci膰 zmarszczki ale 偶aden nie zadzia艂a艂 tak skutecznie jak botosis. Dziewczyny poczytajcie na stronie producenta http://track.botosis.pl/product/Botosis/?pid=149&uid=2186

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am tam pierwszy raz ,kilka dni temu.( Extravaganza-Wyspa Urody) Jak na pierwszy rzut oka, to rz膮dzi tam profesjonalizm. Podej艣cie do klienta, jego obs艂uga, godna pozazdroszczenia przez inne salony... Jestem bardzo zadowolona. Mam zamiar tam wr贸ci膰, wi臋c jeszcze poobserwuj臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej.. moja siostra ma 34 lata i stosuje zel environu focus frown(niebieska buteleczka).. jest z niego bardzo zadowolona bo po zmarszczkach nie ma 艣ladu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NataliaSkin
Polecam zabieg mezoterapii ig艂owej, bardzo dobre efekty,a nie jest tak inwazyjny jak ostrzykiwania typowymi wype艂niaczami. Podaje si臋 zazwyczaj mieszanin臋 kwasu hialuronowego, wyciag贸w ro艣linnych czy witamin. wi臋cej informacji na www.skininstitute.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oluszka30
Ja mog臋 powiedzie膰 jedno, 偶e dobrze robi膮 usta, botox itp. w Extravaganza Wyspa Urody. Kilka razy ju偶 by艂am i efekt jest zawsze super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poluna
Ja ju偶 kilka razy wracam do Extravaganza Wyspa Urody. Zawsze jestem mile zaskoczona ich wielkim profesjonalizmem i podej艣ciem do klienta. Oby wi臋cej by艂o takich miejsc w Polsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Botox nie jest taki z艂y, w gr臋 wchodzi jeszcze np kwas hialurnowy, w tym wypadku najlepiej by by艂o gdybys zdecydowa艂a si臋 na konsutacje u jakiego艣 lekarza medycyny estetycznej i z nim przedyskutowa艂a temat. Ja tak w艂asnie zrobi艂am. Ostatecznie pad艂o na zabieg ni膰mi PDO w gabinecie doktor Nielepkowicz we Wroc艂awiu, Konsutacje s膮 za darmo, wi臋c nic nie tracisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam nowy zabieg Purles z kom贸rkami macierzystymi i koktajlem anti-aging. Nawet znalaz艂am opis zabiegu: Odm艂adzaj膮cy zabieg, wykonywany z wykorzystaniem urz膮dze艅 hi 鈥搕ech dedykowany dla sk贸ry dojrza艂ej. Dostarcza sk艂adnik贸w aktywnych niezb臋dnych do zachowania m艂odzie艅czej aktywno艣ci, sp艂yca zmarszczki oraz rewitalizuje sk贸r臋. Esencj臋 terapii stanowi aplikacja MezoCocktailu bazuj膮cego na kwasie askorbinowym, kwasie hialuronowym, tetrapeptydach i biotynie. Kompozycja ta zapewnia optymalne dzia艂anie od偶ywcze i antyoksydacyjne. Dzi臋ki Argireline, sk贸ra po zabiegu jest napi臋ta, wyg艂adzona i promienieje m艂odzie艅czym blaskiem.

Udost臋pnij ten post

te偶 ostatnio bardziej uwydatni艂y mi si臋 zmarszczki, szczeg贸lnie na czole oraz w okolicach ust i oczu. Zastanawia艂am si臋 jaki krem lub serum b臋dzie dla mnie najodpowiedniejsze. Ostatecznie zdecydowa艂am si臋 na na Faitoz-25 ze strony cofamyczas.com. Stosuje go do艣膰 nied艂ugo ale zauwa偶y艂am ju偶 drobne zmiany. Mam wra偶enie jak gdyby sk贸ra by艂a bardziej nawil偶ona i spr臋偶ysta. Mam nadziej臋 偶e troszk臋 zakryj臋 swoje ju偶 widoczne "zmory".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja szczerze polecam na zmarszczki stosowanie peelingu kawitacyjnego. Narz臋dzie do niego to Skin Cleaner, kt贸re znajdziecie na stronie yourspa.pl ! Na prawde pomaga!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tutaj z pomoc膮 tez mo偶e przyj艣c odpowiednia suplementacja. Sama wiem ze doskona艂e efekty daje te偶 3mc kuracja Collagen Noble Health. U mnie po takiej kuracji wszystko wr贸ci艂o do normy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie najbardziej widoczne by艂y zmarszczki poziome na czole. Na szcz臋艣cie trafi艂am na wspania艂膮 pani膮 kosmetolog, kt贸ra wykona艂a mi zabiegi anty-aging skin therapy ze specjalnymi koktajlami i mask膮 kolagenow膮: www.beautypremium.pl/purles-zabiegi/ . Zmarszczki sta艂y si臋 prawie niezauwa偶alne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli ma to by膰 cos skutecznego to ja na pewno te偶 moge polecic suplement Collagen Noble Health. Mysle ze same zobaczycie jeszcze lesze efekty jesli chodzi o jego stosowanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e jakie艣 fotoodm艂adzanie? takie zabiegi s膮 skuteczne w przypadku nie zbyt g艂臋bokich zmarszczek i nawet pomagaj膮 przy przebarwieniach s艂onecznych wi臋c dla ciebei idealnie ;) w opolu mo偶esz taki zabieg wykona膰 w arkadii :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e nici PDO? Mi ten zabieg doradzi艂a doktor Nielepkowicz, na razie jestem pi konsultacjach, ale chyba si臋 zdecyduj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fordanserka
A lifting termiczny? Pono膰 jest bardzo skuteczny, widzia艂am go w ofercie m.in. welldermu - Zaffiro bodaj偶e si臋 nazywa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 mam sw贸j spos贸b na zmarszczki- to suplement Collagen Noble Health i musze powiedzie膰 ze efekty s膮 rzeczywi艣cie rewelacyjne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widzia艂am 偶e od niedawna mo偶na dosta膰 taki krem Lefery. Jest do ca艂ej twarzy wi臋c si臋 mo偶e nada膰.

Udost臋pnij ten post