Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka ze zmarszczkami

ZMARSZCZKI MIMICZNE jak jez zlikwidować???

Polecane posty

Gość gość
Oj,to ja nie chce z takiego polecenia.Jak sie ktos reklamuje a nie poleca to moim zdaniem specjalista z niego żaden i chyba troszke strach wybrac sie do kogoś takiego. A moze skoro juz tak piszesz,to chociaz podaj podstawowe informacje co do ceny za zabiegi?

Gość gość
Wcale nie trzeba robić drogich botoksów lub przyzwyczajać się do zmarszczek.. Wystarczy wypróbować kurację Collagenics ( więcej na stronie producenta http://po.st/Collagenics ). Ja miałam botoks ale bokiem mi wyszedł.. zdecydowałam się na Collagenics i nie żałuję!

Mi na zmarszczki pomagają kosmetyki Skin clinic professional z bielendy, mam z tej serii krem odmładzający, serum i używam maseczki kilka razy w tygodniu. Ważne jest żeby kosmetyki stosować regularnie, wtedy są najlepsze efekty, u mnie skóra jest nawilżona, odżywiona i widzę że zmarszczki są mniej widoczne

Gość gość
Polecam baby botox w welldermie. Jest delikatniejszy, wygładza zmarszczki, ale nie daje efektu maski na twarzy.

Gość gość
Bardzo fajnym zabiegiem (i nieinwazyjnym jest lifting termiczny Zaffiro). Polecam ten zabieg zwłaszcza osobom w młodszym wieku. Odbudowuje skórę, niweluje zmarszczki. Bardzo fajna sprawa (ja robiłam w klinice Krajewski, więc moge polecić to miejsce).

Gość gość
Ja chodze na endermologię, na twarz, szyję, dekolt. Po 5 zabiegach widze poprawę elastyczności i zdecydowanie wygładzanie zmarszczek. Jeszcze 5 zabiegów przede mną, jestem bardzo zadowolona jak dotąd. Polecam klinike na Bolkowskiej 2a, koło apteki. Super atmosfera i bardzo przystępne ceny, częste promocje.

Gość zmarszczki_można_leczyc
Ale po co Wam te wszystkie zabiegi? To wcale nie jest takie dobre i skuteczne, jak mówią w tcyh salonach i wypisują w ulotkach. Ja wolę kremy, ale takie prawdziwe, nie takie za 30 złotych z rossmana.

Gość gość
Robiłam u dr Dmytrzaka w Warszaiwe. Ale trafiłam z polecenia znajomej która juz nie raz tam korzystała z zabiegów medycyny esetycznej. Wiec kwestia jeszcze tego gdzie sie tak naprawdę trafi i jakiego lekarza wybierze.

Gość gość
Jest wiele zabiegów, które likwidują zmarszczki i nie musi to być botox ani wypełniacze. Jestem dowodem na to, że można wygladać młodo nawet po 40-tce. Polecam zabiegi w Poznaniu w salonie www.beautypremium.pl - wyjdziecie gładkie i młodsze o 10 lat

Gość gość
Ja mam jak najlepsze doswiadczenie z suplementem Class A Collagen od Noble Health. U mnie po 3mc kuracji wszelkie tego typu problemy na prawde zniknęły. Polecam.

Gość Oreolka
Moja mama chodziła do kosmetyczki na zabieg wstrzykiwania botuliny i bardzo fajne efekty to przynosiło w walce ze zmarszczkami mimicznymi. Tu macie więcej info na ten temat http://www.laroche-posay.pl/s%C5%82owniczek-urody/B/Botulina-gl136-w3491.aspx . Jesli kremy nic nie dają to chyba taki zabieg jest najlepszym rozwiązaniem.

Gość gość
Żeby skorygować zmarszczki mozna skorzystac z wielu zabiegow. Np w http://www.esthe.pl/kategoria/zmarszczki maja spory wybor takich zabiegów. Osobiscie wykonywali je na mnie i efekt jest super:)

Gość gość
Dokładnie, jest naprawdę teraz masa możliwości jeśli chodzi o likwidacje zmarszczek :) Najlepiej pójśc do gabinetu med. estetycznej i zapytac jaki będzie dla nas najlepszy. Ja tak poszłam do http://www.kn-estetic.pl i tam został mi dobrany zabieg idealnie pasujący do mojego rodzaju skory i stopnia zaawansowania zmarszczek.

Gość gość
ja super artykuł z poradami przeczytałam na blogu apteki Melissa ;) regularnie stosuję te sposoby i mam nadzieję, że szybko będę widzieć efekty :)

Gość gość
Przed ślubem usuwałam zmarszczki u Aleksandry Sobczyk – Smereczyńskiej. To lekarz medycyny estetycznej, więc wolałam pójść do faktycznej profesjonalistki niż do zwykłego gabinetu. Prustzeszłam terapię kwasem hialuronowym, dodatkowo botoks. Bez skutków ubocznych zabiegi. Rozłożyłam również terapię na raty, bo przed weselem było kiepsko z budżetem. Współpraca wyszła naprawdę dobrze.

Gość gość
A nie myślałaś o botoksie, wydaje mi się że warto się jednak zastanowić i poczytać trochę o tym http://klinikamiracki.pl/zabieg/azzalure Jak chcesz sprawdzoną klinikę to własnie w Warszawie Klinika Miracki ma świetną opinie i wiele osób zachwala

Gość gość
W życiu każdej kobiety przychodzi taki czas, kiedy sięga po pierwsze kosmetyki przeciwzmarszczkowe Taka konieczność pojawiła się także u mnie. Dlatego postanowiłam wykonać je sama w domu korzystając z półproduktów kosmetycznych. http://mlodzinadorobku.pl/kosmetyki-przeciwzm arszczkowe-zrob-je-sama/

Gość gość
Zobacz sobie na http://www.klinikasfera.pl/botox, moim zdaniem na zmarszczki mimiczne najlepszy będzie właśnie botoks, bo on "unier******a" miejscowo te partie, które są takie aktywne, że aż się robią zmarszczki :) Zresztą to Ci dobry lekarz świetnie wyjaśni :)

Gość gość
Mam 35 lat robiłam botox 3 razy ale więcej już go nie zrobię. No pewnie efekt świetny. Uśmiech cała buzia i nic się nie marszczy. Ale co z tego jesli to efekt na 3,4 miesiace. I niby co.. Tak do końca życia.? Jeśli tak poużywacie go sobie kilka lat to co będzie z miesniami. Postawiłam na coś innego i nie żałuję. Od 7 miesięcy robię gimnastykę twarzy (już po miesiącu zauważcie że skóra jest grubsza, jedrniejsza, cena - 0 zl) , od pół roku stosuje pod oczy i na całą twarz retinoidy (atrederm) czyli witamina a-bomba (ma zdolność odbudowywania włókien kolagenowych) - cena 30 zł,. Utrudnienie to takie że można go zdobyć tylko na receptę, bo jest to lek do walki z trądzikiem którego nie mam ale za to mam zaskórniki i na to poprosiłam o niego lekarza pierwszego kontaktu. Do całości dołączyłam jeszcze od ok miesiąca kolagen Noble heatl.wierzcie mi ja po tygodniu już zauważyłam że skóra jest jeszcze bardziej mieksza, gładka na całym ciele. Koszt to zależy gdzie się zamawia jeśli na ich stronie to ok 30 zl. Ale ostatnio w Rossmannie były w promocji za 25 zł no i odrazu zgarnelam. Kolejnym krokiem jest witamina C aplikowana na skore,ktore sama robię. Kupujecie kwas l askorbinowy i wodę demineralizowana. Pięknie działa. Ja robię 20%.Pobudza synteze kolagenu. Cena 5zl.te gotowe są bardzo drogie a ile tam jest witaminy C?. Efekty zmarszczki wokol oczu bo tylko takie mam raczej mimiczne są o połowę mniejsze niż były, wypłyciły sie zdecydowanie. A wierzę że proces naprawczy będzie nadal trwal bo z mojej terapii która sama wymyśliłam nie zrezygnuje nigdy. I co najważniejsze tymi sposobami zmarszczki się leczy. Przebudowe skórę a nie tylko maskuje jak robi to botox na krótki zreszta czas no i wszelkie wypełniacze. Koszt 100 - tki zł a w perspektywie czasu - 1000-ce. Pozdrawiam i przemyslcie to dziewczyny.

Gość gość
Zastanawiałam się nad zabiegiem botoksem ale ostatecznie zdecydowałam się na kwas hialuronowy ponieważ nie ogranicza mimiki twarzy jak botoks i jest bezpieczniejszy. Mam tylko jedno pytanie, jakie są opinie na temat tego kwasu http://www.techderm.pl/ ? Ewentualnie jakie kwasy polecacie?

Gość gość
Ja robiłam botoks tutaj http://www.klinikasfera.pl/botox i to nie raz i nie robię co 3 miesiące, a co 6-7 i efekt jest super :) Grunt to dobry lekarz, który zna się na swojej specjalizacji - tylko to gwarantuje sukces :)

Gość ilovethatpeople
Zlikwidowac? Do poczatku wrzesnia nie wierzylam w zadne kremy, zabiegi, dopoki moja kolezanka nie poinformowala mnie o surgenie w Clinica Cosmetologica. Po 3 zabiegach moja twarz byla tak jak kiedys - pozbawioan zmarszczek WIDOCZNYCH i to bardzo. Zreszta przeczytajcie o tym tutaj: https://clinicacosmetologica.pl/artykuly/usuwanie-zmarszczek/

Gość gość
efekt na krotko, kasy duzo, lepiej sie nie wciagac

Gość gość
Do ilve.... Wszelkie zabiegi z nakłuwaniem skóry są bardzo skuteczne. Na podobnej zasadzie działa mezoterapia frakcyjna. Też się na nią wybieram. Nie popieram botoksów i wypełniaczy maskujacych problem. One pobudzają naturalnie skóre do pracy i odbudowy włókien kagenowych. Botoks unier******** Wiem bo miałam a skóra rzadzieje. Poza tym to są metody które odchodzą już do lamusa stosowane już 10 - tki lat. Lekarze oczywiście będą zachwalac.kosmetoligia tak już poszła do przodu że warto zainteresować się nowymi sposobami likwidującymu zmarszczki np zabiegami z tymi igielkami. Alternatywą botoksu jest gimnastyka twarzy. Wykonuje ja od kilku miesiecy. Efekty piękne. Miałam problem z kurzymi łapkami. Teraz dzięki ćwiczeniom są o połowę mniejsze niż były. Ćwiczenia wpływają na mięśnie, wzmacniają się i przestają kurczyc. Sprawdzam to na sobie i nigdy ich nie poprzestane. Pisałam wcześniej że stosuje retinoidy na twarz. One działają ale przemyślalam sobie i jednak je odstawiam.jesli nie ma się większych ptoblemow z trądzikiem, to po co tak uwrazliwiac credo kuracji o której pisałam wcześniej (witaminy C, kolagenu i cwiczen) do całości chciałam sprobowc tych igielkami. Dam znać.

Gość gość
No troche po chińsku mi to wyszlo. Chcialam napisac ze do kuracji która stosuje (witaminy C, kolagenu i cwiczen) ku dopełnieniu całości dołączam zabieg mezoterapi frakcyjnej.Poinformuje o efektach. Nie mniej jednak szanuje decyzję dziewczyn które stosują botoks i wszelkie wypełniacze. Jeśli dają im satysfakcję i komfort to cóż komu do tego...

Gość gość
Wygładzanie zmarszczek nie jest takie drogie w porównaniu do niektórych zabiegów więc pozwoliłam sobie sprawić prezent w postaci takiej kuracji w gabinecie www.piotrromanczuk.pl i efekty naprawdę widoczne.

Gość PArentka
Ja skutecznie zlikwidowałam zmarszczki dzięki kuracji "kremowej" Richevon. Po kilku tygodniach skóra nie była taka sucha, a zmarszczki o wiele razy mniej widoczne. Bardzo polecam każdemu, który zmaga się własnie ze zmarszczkami.